ΣΟΚαριστικό ΒΙΝΤΕΟ! Ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει απαγωγέα, έχοντας μόλις 10 πόντους περιθώριo

Κοινοποίηση:
21445f87-145d-4a91-9e8e-33bbe1ee6668_kina

Τον περασμένο Αύγουστο ένα μοναδικό συμβάν σημειώθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα, όπου ένας άνδρας 18 ετών αγκάλιασε μία κοπέλα υπό την απειλή μαχαιριού και για άγνωστο λόγο την κρατούσε εγκλωβισμένη, απειλώντας να την σκοτώσει.

Στην σκηνή μετέβησαν αμέσως οι αστυνομικές αρχές όπου και απέκλισαν τον χώρο και προσπάθησαν να διαπραγματευτούν μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μας. Τον ρώτησα από που ήταν και γιατί το έκανε αυτό. Του προσέφερα νερό και του ζήτησα να αφήσει την κοπέλα, αλλά δεν απαντούσε», είπε ο διαπραγματευτής Qi Hongwei.

Μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία στο σημείο κλήθηκε και ένας ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος εμφανίστηκε με το όπλο του και πολιτικά ρούχα.

Ο Hao όπως ήταν το όνομά του, φαίνεται να ξαπλώνει στο έδαφος και να σημαδεύει αμέσως τον απαγωγέα, όμως χρειάστηκε να περιμένει αρκετά.

Ο σκοπευτής περίμενε δύο ώρες μέχρι να λάβει την εντολή για την εκτέλεση και όπως δήλωσε ο ίδιος «Ήμουν εκεί στημένος για δύο ώρες. Τα χέρια και οι ώμοι μου, μούδιασαν αρκετές φορές, αλλά κατάφερα να μείνω συγκεντρωμένος».

Και όταν πήρε την εντολή, έριξε μία βολή, όπως μπορείτε να δείτε στο video κατάφερε να πετύχει τον απαγωγέα.

Το μοναδικό αυτής της υπόθεσης είναι πως αυτή η βολή ήταν η πρώτη του Hao και πως ο 18χρονος, έχοντας μπροστά του την κοπέλα, είχε αφήσει κενό μόνο ένα σημείο 10 πόντων.

Αποδείχθηκε όμως αρκετό για να εξουδετερωθεί ο δράστης, χωρίς να πάθει κάτι η κοπέλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Mιση δουλεια εκανε…. Στο Αμερικα θα τους ειχαν σκοτωσει και τους δυο, και τον θυτη και το θυμα… Ειναι ανοιχτομυαλα καθικια στο Αμερικα

  2. αυτές είναι χώρες. Παρανόμησες, σκότωσες? Θα έχεις την ίδια τύχη

  3. ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.

  4. Καθόλου σοκαριστικό. Μια χαρά είναι το βίντεο. Είναι ευχάριστο όταν ο θύτης παίρνει αυτό που του αξίζει.

  5. Οι κομμουνιστες δεν εξαντλουν τα ορια(πεινα-διψα-κουραση) βαρανε στο ψαχνο.

Comments are closed.