ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ! «Βρήκα όλα τα ψηφοδέλτια της Χ.Α τσαλακωμένα και τσακισμένα στις άκρες»! ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ Χ.Α.

Κοινοποίηση:
μακελειο

 

Σας παραθέτουμε την καταγγελία ακριβώς όπως μας την έστειλε αναγνώστης

« Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να καταγγείλω την παραποίηση των ψηφοδελτίων της Χ.Α. στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καρέα, Δ. Βύρωνος, Ν. Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, πήγα να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα το πρωί (γύρω στις 11.15) και διαπίστωσα ότι η στοίβα με τα ψηφοδέλτια της Χ.Α. για τις Ευρωεκλογές ήταν παραποιημένη καθώς όλα τα ψηφοδέλτια ήταν τσαλακωμένα και τσακισμένα στις άκρες.

Ενέργεια που παραπέμπει στην ακύρωση των συγκεκριμένων ψηφοδελτίων κατά την διαλογή τους από την Εφορευτική Επιτροπή!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ψηφίζω Χ.Α. αλλά κάποιο άλλο κόμμα του Πατριωτικού Μετώπου……

Μετά από αυτό που είδα, ζήτησα να αντικαταστήσουν τα τσαλακωμένα ψηφοδέλτια με νέα (το οποίο και έγινε, παρόλη τη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο τους!!!) και ψήφισα Χ.Α. παρόλο που δεν το είχα προγραμματίσει…..

Αυτές οι ενέργειες του σταλινικού παρακράτους των συριζο-πακιστανών, κάνει όλους τους Έλληνες που ξέρουν ποιά είναι η πατρίδα και η σημαία τους, να αντισταθούν με μεγαλύτερο σθένος απέναντι στους κατσαπλιάδες της αριστεράς που ξεπουλάνε τις αξίες του τόπου μας!

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!»

makeleio sfragida ekloges

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. η δημοκρατια στην Ελλαδα……..η πιο ξευτιλισμενη παγκοσμιως

  2. Το καταγγέλλω και εγώ ο ίδιος, σε εκλογικό κέντρο του δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη τα ψηφοδέλτια της χρυσής αυγής ήταν τσακισμένα στις άκρες και ελαφρώς σκισμένα. Το δικό μου δεν ήταν έτσι και ψήφισα κανονικά αλλά το διαπίστωσα στο ψηφοδέλτιο της μητέρας μου που ψήφισε άλλο κόμμα. όταν ήρθε σπίτι είδα το ψηφοδέλτιο της χρυσής αυγής μόνο σε κακή κατάσταση

  3. Εκεί, μάλλον καλείς εισαγγελέα ή έστω αστυνομία.
    Πάντως, κι έτσι κάτι καλό έγινε.
    Η Χ.Α. να σημειώσει για έλεγχο ή αντιπρόσωπο το εκλογικό τμήμα στις εθνικές.
    Έμπαινε Κασσιδιάρη.

  4. Στην Κρήτη πας και ψηφίζεις.. σε σημειώνουν στον κατάλογο κανονικά… Και σε έναν άλλο φάκελο σε ξανά σημειώνουν με έναν κωδικό… τι ειναι ο δεύτερος φακελος?

  5. εσένα τι σε πείραξε δεν κατάλαβα αν δεν αντιδράσει ο ένας αν δεν αντιδράσει ο άλως τότε τι ? πιοσ ειναι μαλακ@ς αυτός η εσύ ?

  6. Αν είναι αληθές το γεγονός, βεβαίως και είναι πολύ καλός ψηφοφόρος, αλλά και σοβαρό, συνεπές και δίκαιο άτομο, μπράβο του, διότι είδε κάτι παράλογο, αντιδημοκρατικό και κυρίως άδικο και αντέδρασε. Τώρα αν ξέφυγε λίγο της εκλογικής πρόθεσή του, δεν ειναι και πολύ σοβαρό, αφού στον χώρο αυτόν ανήκε και κατά θεϊκή ή θαυματουργική παρέμβαση, απέφυγε τη λάθος επιλογή και παρέμεινε σε αυτό που υποσυνείδητα πίστευε ακόμα.

    1. Σύντροφε περί τίνος πρόκειται… αν δεν απατάσθε;

  7. Να ρε τετοιους ψηφοφορους χρειαζομαστε σαν ελλαδα για να σωθουμε… ο ανθρωπος ειναι τοσο σκεφτομενος και μετρημενος στο να περνει αποφάσεις για εκλογη κομματων, για να παμε μπροστα, που το επιχειρημα ηταν τα τσαλακωμενα ψηφοδελτια, φιλαρακο, δεν μας λες το ονομα σου, να σε βαλουμε στο λεξικο διπλα απο τη λεξη μ@λ@κ@ς.

  8. Δυστηχος ανενοχλητα σχεδον σε ολα τα εκλογικα κεντρα κυκλοφορουν κουμμουνια διαφορων παραταξεων ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ Η ΧΩΡΙΣ με μονο σκοπο αυτο να καταστρεψουν ψηφοδελτια να ακειρωσουν ψηφοδελτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.