ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΤΟΥ. Κάμερα δείχνει τον 21χρονο στα Πετράλωνα να πετά σακούλα στα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ertPetralona432-768x432

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις της οικογενειακής τραγωδίας στα Πετράλωνα, όπου ένας 21χρονος ισχυρίζεται ότι σκότωσε και πέταξε σε κάδο απορριμάτων τον 52χρονο νονό του.

Την ώρα λοιπόν που οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση της δολοφονίας, η σορός του 52χρονου άνδρα εξακολουθεί να αγνοείται. Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα στα Πετράλωνα διαπράχθηκε εντός του διαμερίσματος όπου φιλοξενούνταν ο 52χρονος από τον 21χρονο βαφτισιμιό του και τη μητέρα του.

 Τον σκότωσε γιατί χτυπούσε τη μητέρα του
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο 21χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο, επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Οταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 21χρονο γιατί σκότωσε τον νονό του, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και γενικώς την κακομεταχειριζόταν.

Ο 21χρονος ξεκαθάρισε επίσης στους αστυνομικούς πως πήρε ένα μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά με μαχαιριές. Εν συνεχεία προχώρησε στον τεμαχισμό του και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Κάμερες δείχνουν τον 21χρονο με σακούλες σκουπιδιών

Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε αυτές φάνηκε ο 21χρονος να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12). Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το  γεγονός ότι η μητέρα όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της περιοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της. Η γυναίκα βρίσκεται πλέον κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική.

Σημειώνεται ότι την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον εντοπισμό της σορού του 52χρονου, ο 21χρονος δράστης αναμένεται σήμερα στον εισαγγελέα για την απολογία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Α αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν… Μάλιστα. Και τον είχαν ελεύθερο να τεμαχίζει ανθρώπους και να τους πετάει στα σκουπίδια… Μάλιστα. Ωραίο κράτος.

Comments are closed.