ΣΚΑΪ-Βόμβα: Κόπηκε το πιο δυνατό πρόγραμμα του σταθμού! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
skaifoto298-768x433

Εκτός ΣΚΑΪ το πιο δυνατό πρόγραμμα του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στη «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι πρώτον δεν του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει το «The Voice» και δεύτερον ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν θα προβληθεί τουλάχιστον στο πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

«Ούτε πρόταση έχω δεχτεί, ούτε τίποτα. Έχει ακουστεί το όνομά μου, αλλά εγώ δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Με την Acun Medya είμαστε σε αναμονή για να δούμε πότε και αν θα προβληθεί το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αν θα πάει δεύτερη σεζόν κλπ. Ξέρω ότι δεν θα προβληθεί την πρώτη σεζόν, εκτός αν αλλάξει κάτι και το μάθουμε εμείς τελευταία στιγμή».

Στη συνέχεια, όμως, ο Γιάννης Πουλόπουλος πέταξε μια… βομβίτσα: «Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν θα υπάρξει ούτε τη δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Επειδή το κανάλι θα εντάξει νέα προγράμματα στο δεύτερο μισό, εκτός Acun Medya, δεν υπάρχει στα σχέδιά τους το Ταλέντο. Μάλλον και ο Γιώργος Λιανός το μαθαίνει από εμάς. Μάλιστα, στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, δεν παίχτηκε ούτε ένα πλάνο από το συγκεκριμένο πρότζεκτ και βέβαια δεν ήταν καλεσμένος ούτε ο Λιανός».

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πληροφόρηση, τα ριάλιτι θα προβάλλονταν λιγότερες φορές την εβδομάδα και μάλιστα, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προοριζόταν για το δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ για μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής είχε βολιδοσκοπηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς.

0f0887f7c8ca938b22f24604c6ec8842_XL-37

Ωστόσο, τα πάντα ανατράπηκαν. Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν θα βγει στον αέρα, ούτε τον Ιανουάριο του 2020. Ο ΣΚΑΪ έχει στα σκαριά ήδη δύο ριάλιτι, το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και το «The Masked Singer». Επομένως οι ιθύνοντες έκριναν ότι δεν υπάρχει χρόνος και χώρος και για το «ταλέντο». Έτσι κι αλλιώς, το κανάλι επιθυμούσε φέτος να περιορίσει τα ριάλιτι και να εντάξει περισσότερες τηλεοπτικές σειρές στο πρόγραμμά του.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει αφενός ότι ο Σάκης Τανιμανίδης, που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής, θα έχει μόνο την παρουσίαση του Boom και αφετέρου ότι ο Γιώργος Λιανός που βρισκόταν στα ηνία του παιχνιδιού είναι στον… αέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: