ΣΑΝ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΕΓΙΝΕ Η ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ! Τη “σιδέρωναν” τρεις ώρες για να δείχνει νεότερη…

Κοινοποίηση:
20379696

Ματαιόδοξη όπως πάντα εμφανίστηκε προχθές η Brigitte Macron, σύζυγος του νεοταξίτη Προέδρου της Γαλλίας, Emmanouel Macron! Η 66 χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, ήταν στο πλευρό του συζύγου της όταν εκείνος υποδέχθηκε το Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στη θερινή κατοικία των Γάλλων προέδρων στο Fort de Bregancon.

Η Μπριζίτ Μακρόν είχε υποβληθεί  στις 16 Ιουλίου σε τρίωρη πλαστική επέμβαση αναζωογόνησης προσώπου και προχθές ήταν η πρώτη της επίσημη εμφάνιση.

Η κομψή κυρία Μακρόν επέλεξε ένα γαλάζιο μίντι φόρεμα γνωστού οίκου και τα μαλλιά της όπως πάντα ξανθά καρέ πλαισίωναν το πρόσωπό της.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς επέμβαση έκανε στο πρόσωπό της αλλά η αλλαγή είναι αρκετά διακριτική!

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer η Brigitte Macron επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων. «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν πηγές του περιοδικού.

Επεσήμαναν μάλιστα ότι επικεφαλής της επέμβασης ήταν ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Άλλες λεπτομέρειες για την επέμβαση ή το κόστος της δεν διέρρευσαν.

makron4 makron3 macron5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Η μούμια του Τουτανμακρόν.
    Προσοχή στην κατάρα…………..

  2. Κάθησε μάγκες φρόνημα!!!ξέρετε πως θα μαστε εμείς στην ηλικία της??????και δε θα χούμε και κανένα νυστερακι να μας μαζέψει?????

  3. Ο Κουλης πηγε εκει να συζητησει με το Μανωλακη για τις γριες τους;Να ανταλλαξουν εμπειριες ισως;Περιμενετε ρε παιδια και το Βασιλη.Τωρα μπηκε κι αυτος στο club των γραιοβατών!

  4. Το κρανος που φοράει είναι από πλαστικό η μεταλλικό?

  5. η πιθηκινα τον στραπωνιαρει τον σκατοσπρωχτη

  6. Βρε την φουκαριάρα…Ούτε να γελάσει δεν μπορεί έτσι μούμια που κατάντησε! Έχουμε όμως κι εδώ κάτι υπέργηρες(!) μούμιες που κάθε μέρα τις…βραβεύουμε(!) για το “φιλανθρωπικό” τους έργο…που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την μούμια του Τουτανχαμώντα!!!!!!

  7. Πείτε αδέρφια ότι θέλετε…Η Μπριζίτ είναι γυμνασμένη, στυλάτη και καλλιεργημένη.Πολύ όμορφη γυναίκα και είμαι σίγουρος ότι βγάζει γούστα και στο κρεβάτι.Η γριά η κότα έχει το ζουμί !!!

  8. Η εγχείρηση πήγε καλά αλλά η ασθενής από την στιγμή που έχει χαρακτηριστικά από τον πρωταγωνιστή στον “πλανήτη των πιθήκων” τι θέλετε να κάνουμε;;;

  9. ο χρονος δν σιδερωνεται ουτε με αμαξοστοιχια ιντερσιτι

  10. Βρε ανεγκέφαλοι, αυτή τον έκανε πρόεδρο. Άμα ήθελε γκόμενα, θα ταν τώρα ένας μπατιρης σαν εσάς….

  11. aftin tin giagia o makron drosizi ke to xerete me tin zoitou ———breste keesis mian 66 mestomeni na dite pou tha pate se allous planites.

    1. Eραστες για παρτυ με ουζα της βρισκει ο πισωκινητος Γαλοπουλακος,δεν στα παν καλα.

  12. ειναι απο τις μεγαλες εκεινες γυναικες που ντυμενη δειχνει καλουτσικη αλλα οταν γφυθει, η πετσα ειναι αστα να μη βλεπεις καλυτερα..εχω δει παρομοια περιπτωση στις σπετσες…

  13. Ό,τι και να κάνει σα μαϊμού θα μοιάζει… Και το θέμα δεν είναι το πρόσωπο, το θέμα είναι το σταφιδιασμένο σώμα της… Καλά του αλλουνού πως του σηκώνεται με αυτή; Εγώ θα σας εκμυστηρευτώ πως κάποτε πήγα με 50άρα που το σώμα της δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο σταφιδιασμένο και τρόμαξα να μου κάνει κούκου…. Δε το περίμενα, αλλά η φύση είναι φύση… Θέλει μωράκι γάλακτος.

    1. Τι μωράκι γάλακτος ρε λετε,εσυ δηλαδη τι ηλικία έχεις για να θες και γάλακτος άμα εισα8 πενηντάρης με σαραντάρα Και πενηνταρα θα πας. Οι μικρές θέλουν και μικρούς σκληρούς γυμνασμένους και εμφανισημους αδράξτε στα κυβικά σας μερικοί

  14. Εμενα γιατι μου θυμίζει πιθήκι Οποτε βλεπω φωτο της;;;

  15. Αντε ρε κατινες κοιταχτε τις σαβουρες τις γυναικες σας (αν εχετε) και αφηστε την γυναικα ησυχη.

  16. Δηλ.οποια γυναικα μεγαλωσει ειναι για πεταμα! Δεν ειδα να γραψετε τιποτα για τον εφοπλιστη Κουστα που παντρεφτηκε την εγγονη του και εκανε και παιδι μαζι της.
    Αυτη ειναι η δημοσιογραφια σας. Γιατι τοσο μενος εναντιον των γυναικων ειτε μιας καποις ηλικιας η με παραπανισια κιλα;
    Α! ξεχασα εσεις προβαλετε ολα τα ξεκωλα και τις βιζιτες ως το προτυπο της σημερινης Ελληνιδας. Βαρεθηκα να βλεπω επι καθημερινης βασεως στο site σας, και οχι μονο, οπισθια και στηθη.
    Τοση πια πεινα εχουν οι σημερινοι νεοελληνες; Γι` αυτο οι νεοι εχουν σεξουαλικα προβληματα. Δεν εχουν πια τιποτα να φαντασιωσουν, αφου ολα τους προσφερονται στο πιατο!

    1. Εσυ να μπαίνεις στα θέματα επικαιρότητας κι άσε τους κ@λους και τα β@ζια για εμάς που τα απολαμβάνουμε….

    2. οι γυναικες όταν μεγαλωσουν βεβαίως και δεν είναι για πεταμα,αλλα εχουν διπλα τους έναν ανδρα αναλογο μ αυτές,οχι τον γιο τους.

      1. Χρυσόστομε!! Βγαίνει η κάθε αρχιδομούρα αναγνώστρια κ κράζει εμάς τους υπόλοιπους γιατί λογοκρινουμε την ανωμαλία της κωλόγριας που “κάνει τα χατίρια” στον μαλακισμένο “γιο” της!
        Ανωμαλία είναι ο παππούς να πηδάει την “εγγονή”, ανωμαλία είναι κ η γιαγιά να πηδάει τον “εγγονό”!
        Από τη στιγμή λοιπόν που γίνονται γελοίοι κ ξεφτιλισμένοι, αυτόματα ΜΑΣ ΔΊΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΤΤΟΥΜΕ Κερα Μαλάκω αναγνώστρια!!

    3. Μόνη σου απάντησες…του ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ κούστα… Αατή του Μακρόν τι είναι?? Δασκάλα?

      Πάντως εφοπλίστρια δεν είναι, εξ’ ού και η απορία όλων.

      Γιατί στον Κούστα και τον κάθε Κούστα, έχωμεν εμπορική συναλλαγή, εδώ όμως είναι να απορούμε …

  17. Την Πετσούλα στο χεράκι όμως δεν την έκανε τίποτα αχαχχααχ

  18. Έγινε λάθος.αυτή δέν είναι η γυναίκα τού προέδρου Μακρόν αλλά η γιαγιά του από τό Ισραήλ.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.