ΣΑΛΟΣ στο Twitter με τον πυρετό της Ακριβοπούλου! Την «γλέντησαν» κανονικά! (φωτο&βιντεο)

Κοινοποίηση:
akrivopoulou

Η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα λεγόμενά της κατά των μητροπολιτών ανάγκασαν την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου να αναδιπλωθεί ζητώντας και συγγνώμη. Μάλιστα είπε ότι έκανε λάθος γιατί είχε… πυρετό.

Η απολογία της αυτή δεν στάθηκε αρκετή για να… ηρεμήσει το Twitter, το οποίο όχι μόνο δεν συγχώρεσε την δημοσιογράφο της ΕΡΤ, αντιθέτως έστησε ένα ανελέητο γλέντι!

«Από δω και πέρα δεν θα λέμε έχω πυρετό… θα λέμε έχω Ακριβοπούλου..» έγραψε χαρακτηριστικά ένα χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος είδε το θέμα… συνολικά: «σε όλο το δημόσιο με πυρετό μόνο η Ακριβοπουλου και το πάνελ της πάνε για δουλειά πάντως».

Κάποιοι άλλοι, στρέφουν τα βλέμματα τους προς τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι γράφουν αρνητικά σχόλια κατά του Αλέξη Τσίπρα «γιατί έχω γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τηλεοπτικοι προκλητικοι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΜΕΡ που πληρωνουμε εμεις ολοι για να λενε ανενοχλητοι τις φασηστικες μισσελληνικες παπαριες τους.απο το μπουρδελο της ΕΡΤ

  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΑΒΕΛΟΦΑΤΣΑ…Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ…ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΟΜΠΙ

  3. Έχει μια φάτσα και κάτι μάτια μες στη μαστούρα.Πάνε τα lexotanil σύννεφο

Comments are closed.