ΣΑΛΟΣ με τις γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (Φωτο)

Κοινοποίηση:
ηλιανα 2

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Έλενας Χριστοπούλου και του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση, δεν έχει τέλος, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να πλήττεται άμεσα από όλο αυτό.

Αιτία; Το γεγονός πως ανάμεσα στα πράγματα που ο Καλλίτσης φέρεται να έχει αποσπάσει από την πρώην σύζυγό του, είναι και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής μέσα στον οποίο βρίσκεται πληθώρα γυμvών φωτογραφιών της Ηλιάνας!

Το μοντέλο, εμφανίστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, σημειώνοντας πως βρίσκεται σε κίνδυνο από τη στιγμή που το υλικό που την αφορά άμεσα έπεσε σε «λάθος» χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός κομμωτής έχει υποβάλλει μήνυση και στην Παπαγεωργίου για ψευδορκία!

«Σαν μοντέλο που εμπιστεύεται απόλυτα την booker του, η Έλενα σε αυτόν τον υπολογιστή έχει backstage φωτογραφίες μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες μου χωρίς ρετούς, τις polaroids μου, βίντεο και γυμvές φωτογραφίες μου, για αυτό θίγονται όλα τα προσωπικά μου δεδομένα όταν ένας τρίτος άνθρωπος εκτός από την Έλενα, δηλαδή ο Πάνος, κρατάει στα χέρια του ένα τόσο σημαντικό ‘όπλο’, το οποίο εμένα ως προβεβλημένο στα media πρόσωπο μπορεί να με εκθέσει ανεπανόρθωτα», κατέθεσε η Ηλιάνα.

Όσο για τον Καλλίτση;

«Όλες οι αναφορές της μάρτυρος περί δημιουργίας ανυπέρβλητων προβλημάτων από την υποτιθέμενη απώλεια του υπολογιστή είναι παντελώς ψευδείς και έχουν ως σκοπό να επιβεβαιώσου απλώς του ψευδείς αγωγικούς ισχυρισμούς της α’ των μηνυομένων. Δεν θα σχολιάσω φυσικά ιδιαιτέρως εάν η αξία του υπολογιστή, που την αναβαθμίζει σε 100.000 η Χριστοπούλου στην αγωγή, οφείλεται στα βίντεο και στις γυμvές φωτογραφία της Παπαγεωργίου», αναφέρεται στη μήνυση που έχει καταθέσει.

Η κριτής του GNTM, πάντως, δεν μπορεί να σταματήσει να δηλώνει ανήσυχη στους οικείους της, καθώς η διαρροή του συγκεκριμένου υλικού θα τη βλάψει ανεπανόρθωτα…

Απολαυστε Τις Εικονες της

ηλ 2

ηλ 3

ηλ 4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: