Ρόδος: Εκβιασμός 17χρονης μαθήτριας με ημίγυμνες φωτογραφίες!

Κοινοποίηση:
goves-1-768x512

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω σελίδας γνωριμιών και η επικοινωνία τους συνεχίστηκε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής ο 19χρονος φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει από τη 17χρονη αρχικά μία και μετέπειτα περισσότερες φωτογραφίες της (φωτογραφικό-βιντεοληπτικό υλικό), που απεικόνιζε την ίδια ημίγυμνη.

Ωστόσο ο 19χρονος κατηγορείται ότι στη συνέχεια απαιτούσε περισσότερα παρόμοια δεδομένα απειλώντας ότι θα δημοσιεύσει το υλικό στο διαδίκτυο. Η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία της Κοζάνης και άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν τον Μάιο του 2019 και συνέλαβαν τον 19χρονο κατηγορούμενο για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία.

Στην κατοχή του νεαρού κατηγορούμενου, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο που περιείχε ψηφιακά αρχεία με το επίμαχο υλικό. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του, του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: