Ρούλα Κορομηλά – Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο παθιασμένος έρωτας και το αναπάντεχο διαζύγιο 2 χρόνια μετά τον γάμο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
cf96c5_01

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ο μεγαλύτερος ζεν πρεμιέ της εποχής, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Από την άλλη πλευρά, η Ρούλα Κορομηλά ήταν μια ακόμη γραμματέας στην Κρατική τηλεόραση, με ιδιαίτερα, όμως, φιλόδοξα σχέδια.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το 1981, ερωτεύτηκαν τρελά και παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για ‘κείνη.

Το ζευγάρι χώρισε τελικά, στις αρχές του 90, μόλις 2 χρόνια μετά τον γάμο του, και από τότε δεν φαίνεται να έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις…

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1» είχε πει χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.


Σε συνέντευξή του τo 2016, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, για να σχολιάσει αιχμηρά πως: «Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ…», ενώ σε παλαιότερη του συνέντευξη το 2011, είχε μιλήσει ακόμη πιο σκληρά.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Δημοσιογράφος: Δεν θέλεις να μιλάς για την Ρούλα Κορομηλά, που υπήρξε σύζυγός σου, αλλά θέλω να σε ρωτήσω αν την έχεις δει στο «Big Brother»ή στο «Greek Idol», που κάνει τώρα.

Μιχαλόπουλος: Δεν τη βλέπω! Δεν θέλω! Δεν με αφορούν τέτοιου είδους και αισθητικής δουλειές.

Δημοσιογράφος: Δεν είπες «Δεν βλέπω τις εκπομπές», είπες «Δεν τη βλέπω, δεν θέλω!».

Μιχαλόπουλος: Μα τι να πω για την Κορομηλά; Δεν έχει νόημα! Θα τα γράψω όλα σε ένα βιβλίο… αυτοβιογραφικό! Πλάκα κάνω, δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτά που έζησα τα κρατάω μόνο για μένα.

Σήμερα, η γνωστή παρουσιάστρια ασχολείται με την τηλεόραση πίσω από τις κάμερες, ενώ ο ηθοποιός, απέχει από τα καλλιτεχνικά και ασχολείται με τα πατρογονικά του κτήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον νομό Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. της ειχε ριξει τοσο ξυλο ενα βραδυ, που πηγε η Ρουλα και κρυφτηκε στο σπιτι της Λιτσα Πατερα για να γλυτωσει
    Γεια σου ρε Πανο Μιχαλοπουλε γιγαντα και αρσενικε….με σενα μεγαλωσαμε με τις ταινιες σου…να ζησεις χιλια χρονια!!

  2. Πως μπόρεσε αυτός ο παιδαράς να πάρει αυτή την κακάσχημη μπαλότσα.

    1. Και εγώ αυτό θα έλεγα. Χαραμίζονται για αυτές τις αρκούδες.

Comments are closed.