Ρουκέτες από τον Γιώργο Καρατζαφέρη! «Το Καστελόριζο θα….

Κοινοποίηση:
1

Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σήμερα Τετάρτη (4/12), ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά στις κινήσεις που ετοιμάζει η Τουρκία στα ελληνικά θαλάσσια ύδατα και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να κερδίσει χρόνο για να εξοπλιστεί.

«Ο Ερντογάν δεν είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο Ερντογάν είναι ο καουμπόης. Απέναντί μας έχουμε τον ισχυρότερο ηγέτη του πλανήτη. Τον Τραμπ τον έχει γιο γιο, τον κάνει ότι θέλει, τον Πούτιν τον έχει βάλει στο τσεπάκι του. Η μόνη αναμέτρηση που έχει να κάνει ο Ερντογάν τώρα είναι με τον χρόνο. Να μπορέσει να ξεπεράσει έστω και ένα χιλιοστό με μεγαλύτερα γράμματα το πέρασμα του Κεμάλ. Θέλει να το κάνει προς την Ελλάδα, έχει τη στόφα του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς. Θα μας κάνει ιστορία…

Δυστυχώς όλες οι κυβερνήσεις δεν θωράκισαν τη χώρα. Το μόνο που έγινε ήταν επί Βενιζέλο τα υποβρύχια. Υπερτερούμε μόνο στον βυθό», δήλωσε μεταξύ άλλων στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα.

Για τις δηλώσεις Μπαλάφα περί μείωσης του πολεμικού εξοπλισμού με ρίσκο: «Και ο Σημίτης δεν είχε πει καλύτερα βούτυρο παρά κανόνια. Ας το κρατήσουν το βούτυρο, θα τους χρειαστεί σίγουρα, αλλά για άλλη δουλειά. Ο Τούρκος όποτε θέλει, θα κάνει επιχείρηση στην Ελλάδα. Θα το κάνει 100% και το λέω με κατηγορηματικότητα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένας να σταματήσει τον Ερντογάν. Εδώ πούλησε τους Κούρδους».

Για το Καστελόριζο: «Το Καστελόριζο θα το απορροφήσει η Τουρκία. Ήδη το απέκλεισε. Επίσης υπάρχει απόφαση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ότι το Καστελόριζο δεν είναι νησί, αλλά είναι προεξοχή της ηπειρωτικής χώρας. Ο δεύτερος στόχος της Τουρκίας είναι η Γαύδος. »

Για το μήνυμα του αρχηγού του ΓΕΝ: «Ήταν λίγο υπερφίαλος. Σε κάποια αυτιά λειτούργησε θετικά το μήνυμα αυτό, αλλά η ουσία σήμερα είναι ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος με αξιοπρέπεια να κερδίσουμε χρόνο, με προοπτική βάθους. Χρόνο για να αγοράσουμε οπλικά συστήματα που μας λείπουν. Δεν είμαστε στο 1996, όπου στα Ίμια ήταν η ιδανική στιγμή να στριμώξουμε τον τούρκικο στρατό μέσα στον κόλπο της Αλικαρνασσού. Βεβαίως θα πολεμήσουμε, θα επιστρατεύσουμε τον πατριωτισμό μας αλλά θα είναι άνισος αγώνας. Ο Ερντογάν μας πήρε όλες τις συμμαχίες και την Αμερική και τη Ρωσία».

Για το ότι κάτι πρέπει να παίρνει η Τουρκία: «Όλοι οι πρωθυπουργοί τους έχουν δώσει κάτι. Ο Σημίτης έδωσε τα ζωτικά συμφέροντα. Ο Σαμαράς ο υπερπατριώτης είπε για το win win. Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή επιχειρήματα αλλά ούτε και το σθένος».

Για το ότι πρέπει να καθοριστούν οι ελληνικές ΑΟΖ ανεξάρτητα με το αν θα συμφωνήσουν: «Αυτό έπρεπε να έχει γίνει το 2008, τώρα είναι αργά. Το 2008, την ώρα του Πρωθυπουργού, είναι ο Καραμανλής και του λέω ΑΟΖ, και δεν ήξερε τι είναι και είχε δίπλα του τον Βαληνάκη και το ρώταγε. Μετά είχα τον Παπανδρέου και του έλεγα σήμερα όχι αύριο και με έπιασε έναν μήνα μετά και με ρώταγε γιατί επέμενα. Χάσαμε ευκαιρία»

Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Έχει ατέλειες και πλημμελήματα. Δεν μπορεί να έχεις έναν διεθνιστή στο υπουργείο Εξωτερικό. Δεν κάνει το dna του κ. Δένδια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο έστω και αν δεν γίνει; Τι λέτε όλοι εσείς συνελληνες; Σκέφτηκε όμως να γίνει. Τότε να σας δω κουμάντα του καναπέ. Ποιος θα σας σώσει; Λέω σας και όχι μας γιατί εγώ θα έχω κάνει το χρέος μου και ξέρω πολύ καλά ποιο είναι.

  2. Master Quiz στο κλασεχεσεκουραδαρτ.τβ
    “”βοηθεια του κοινου””
    *(κατα κοσμον καρατζακουραδομπουρδαs η φερεφενο των νταβαντζηδων)*
    πρωην πλανωδιοs πωλητηs σανου γαλατοs πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν καταδικασμενοs υπεργηροs υπερμεγεθη τρωκτικο σεβασμιοs γερονταs βαψωμαλλιαs ερωτυλοs παρ’ολιγο διγαμοs με εξωγαμο το μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs;;;
    α)ο καθετηραs;
    β)ο μιζαs νονοs ελικοπτερακιαs;
    γ)ο περιστεροπρωκτοχεσμενοs;

  3. Ήταν τόσο δύσκολο να πει ο Μητσοτάκης στον ερντογαν: ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΏΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΟΥ ΣΤΈΛΝΩ ΠΊΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΊΟ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ….. ΤΕΛΟΣ.!!!! ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ..!!!

    1. Δλδ ρε Νατασσα,
      εαν ορθως καταλαβα,
      θέλεις να πεις πως ο Μητσοτάκης σε συνεννοηση με Ερντογάν , ξαλαφρωνει την Τουρκια και φορτώνει την Πατρίδα;
      Και πιεζει ευρωπαιους να ενισχυσουν οικονομικα την Τουρκια;
      Για τη παρτίδα ρε γαμώτο!

  4. Ρε καρατζαφερη, είναι κάθε μέρα μ@λάκας ή παίρνεις και ρεπό;

  5. Ταχουν συννενοηθει με τους απεναντι ολα απτο 2005 ορκωμοσια παπουλια απο την εβραια την Μπενακη,γεννια ξε-πο(υ)λιτικων εφιαλτων.

  6. Καποτε πριν αρκετα χρονια τον ακουγα και αισθανομουν ριγη να διαπερνουν το κορμι μου.Τον θαυμαζα και επινα νερο στο ονομα του.Σκευτομουν και ελεγα να και ενας γνησιος πατριοτης.Αληθινος Θαρραλεος γνησιος ΕΛΛΗΝΑΣ σκευτομουν.Αλοιμονο ομως αποδειχτηκε ΚΟΥΦΑΛΑ μεγαλου διαμετρηματος ο ΑΤΙΜΟΣ.Καπηλευτηκε την θρησκεια ο υποκριτης, αλλα ο Θεος τον ξεσκεπασε και ο κοσμος καταλαβε την υποκρισια του ,την ελεεινη.Διεπιστωσε οτι ηταν το ιδιο και το αυτο με τον βρωμιαρη το Κουμουνι το Μουνι τον αδελφο του τον Σπυρο..
    Ενοιωσα αιδια και σιχασια οταν τον ακουσα καποτε απο τον τηλεοπτικο σταθμο του να λεει αυτος ο …..δυστηχος λαος οι Ευραιοι
    οι Ευροι τι εχουν περασει και βιοσει οι δυστηχοι.ΟΥΣΤ ρε παλιοπουστε ιδιος με αυτους εισαι και εσυ ρε ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗ Μαλακα.Ουστ στον αγυριστο.Κριμα οι ψηφοι μου σε εσενα ρε ΒΡΩΜΕΡΕ ΦΑΝΤΗ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ και παλι ΟΥΣΤ.Σιχαμαρα μας προδοσες ΚΟΥΦΑΛΑ για προσωπικο σου ωφελος. ΡΕ ΟΥΣΤ.

    και απεδειξε οτι ειναι το ιδιο και το αυτο με τον αδελφο του το βρωμερο ΚΟΥΜΟΥΝΙ τον Σπυρο Καρατζαφερη.Δυο μηλα κατω απο την ιδια μηλια.ΟΥΣΤ ρε βρωμιαρηδες και δυο σας. Στον αγυριστο να πατε Κολοπουστοι.Σε θαυμαζα ρε χοντρε γιατι εδειχνες καταληλη συμπεριφορα (ΣΚΑΤΕΝΙΑ) τετοια τους χρειαζετε. Εσυ ομως επεζες σε διπλο ταμπλο οσπου σε ακουσα καποτε να λες αυτος ο………δυστιχος λαος

  7. Θάνατος στους ξενοκίνητους πολιτικούς πράκτορες εσωτερικού και διχαστικού, υβριδικού πολέμου που σπέρνουν ηττοπάθεια και αποθάρρυνσι αυτήν την κρίσιμη ώρα.
    Θαρσείν χρη. Γιατί την ώρα της μάχης, – ότι ο πόλεμος ξεκίνησε ήδη – δεν κοιτάζομε ποτέ πίσω.
    Χάσαμε, ναι, πολύ χρόνο για να είμαστε σε καλύτερη θέσι, αλλά αν έχασες και το ηθικό σου,
    και την ψυχραιμία σου, υπό το κράτος του πανικού, έχασες τα πάντα.
    Και αν αδρανήσεις τώρα, θα λες στην μελλοντική επιδείνωσι των πραγμάτων:
    – Τι καλά θα ήταν, αν είχαμε κάνει τα πρέποντα πριν, δηλαδή έστω και τώρα.

    Ο θεός και η τύχη βοηθούν, – όχι πάντα βέβαια αλλά αρκετές φορές – τους τολμηρούς και ψυχωμένους.
    Τους χέστηδες.όμως και εθνομειοδότες, όπως οι ξενόδουλοι δημοκρατικοί ηγέται μας δυστυχώς, ουδέποτε.
    Ο λαός πρέπει επί τέλους να βγει μπροστά, εθνικά και δυνατά.
    Ή τώρα ή ποτέ.
    Γιατί σε δέκα χρόνια τετέλεσται.
    Η δουλοπρεπής και μοιρολατρική μας στάσις, πολιτικών και λαού,
    απέναντι στην τουρκολαθροπλημμύρα, θα μας έχει αφανίσει οριστικά
    ως ελληνικόν έθνος.

  8. Ο/Η Επαγγελματιας εφυσυχαστης ικανοποιημενων πλειοψηφιων λέει:

    Ψεματα και μλκιες λεει ο μπχεσας,η .ρωσια δεν τραβαει την τουρκια απο την μυτη ,μαλλον η τουρκια τραβαει απο την μυτη τη ρωσια ( τι καταντια για τη ρωσια ! ) και αυτο αποδειχτηκε σημερα στη συνοδο του νατο που η τουρκια υπερψηφισε την επεκταση του νατο σε Φιλανδια και Βαλτικη σε βαρος των συμφεροντων της ρωσιας,τα αλλα που ειπε δεν τα καταλαβα,ρεταρει και παραληρει,λεει πολλα κινδυνολογει εσχατολογει,γραφικος σαν την παλαιοκατινα της γειτονιας εχουν καταντησει κι αυτος και το καναλι του,τι προσπαθει να παραστησει δεν μπορω να καταλαβω,διασπαστης της δεξιας πολυκατοικιας συνεβαλε να διασπαστει κι αλλο η δεξια σε χρυση αυγη,ελληνικη λυση ,κ.λπ., με αποτελεσμα να ελθει ο συριζα στην εξουσια και το ονειρο του να παιξει ρυθμιστικο ρολο με το καμματιδιο του δεν πετυχε και παρα το οτι βρεθηκε εκτος βουλης και τον παρατησαν ολοι συνεχισει το καταστροφικο του εργο

  9. Βγήκε ο πολιτικός λαγός να μας πρετοιμάσει για το ξεπούλημα του μισού Αιγαίου φοβίζοντας μας με πόλεμο. Να γίνει πόλεμος ρε. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ. Απο το κανάλι του είχαν λυσσάξει να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 δικούς μας. Ειδικά ο Μυλωνάκης.

  10. Σαν να δενουν ολα μεταξυ τους πολυ ομορφα ε…?

    Για το Καστελόριζο: «Το Καστελόριζο θα το απορροφήσει η Τουρκία. Ήδη το απέκλεισε. Επίσης υπάρχει απόφαση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ότι το Καστελόριζο δεν είναι νησί, αλλά είναι προεξοχή της ηπειρωτικής χώρας. Ο δεύτερος στόχος της Τουρκίας είναι η Γαύδος. »

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a1%ce%95%ce%a3%ce%99%ce%a4%ce%91%ce%9b-%ce%91%ce%9d%ce%98%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%99%ce%a3%ce%9c%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%9f%ce%a1%ce%99/

  11. Μια ζωή μόνοι μας ήμαστε σε κάθε πόλεμο… Αυτό θα συμβεί και τώρα αλλά αυτήν τη φορά θα είναι χειρότερα τα πράγματα…

  12. Ο Καρατζα-Φυρερ λιγο πολυ μας προετοιμασε για πολεμο.
    Αυτα του ειπαν να πει στη “Αθηναικη Λεσχη”αυτα λεει.
    Ολοι ειναι συνωμοτες,ο καθε ενας απ αυτους εχει αναλαβει επι χρημασι βεβαιως βεβαιως βεβαιως βεβαιως(το γραφω για να το εμπαιδωσετε) να διαβαζει δυο σειρες απο το χαρτακι που του δινουν τα κεντρα εξουσιας.

  13. Τον φάγανε αδικα τον Καρατζαφερη τα συστημικα ΜΜΕ… Είναι από τους λίγους διορατικους και γνωστες πολιτικους των τελευταίων χρόνων… Πάντα τα έλεγε αλλά κάνεις δεν τον άκουγε….

  14. Ουχαχαχαχα ολοι οι ακροδεξιοι ειστε για τον πουτσο πηγατε και ψηφίζατε τους απατεωνες και δηθεν καλους χριστιανους Καρατζαφυρερ,Μιχαλολιακους και Βελοπουλους,αυτοι ρε ταγάρια θα εσωναν την πατριδα???? φατε σανο ζωα φατε πατριδα θρησκεια οικογενεια και αφήστε τους μπατριωτες ηγετες σας να σας δουλευουν με εθνος και φυλη με of shore και μιζες!!!!!!!!!!

  15. Μπαρμπα Γιώργο “πρώην”
    τους μπουμπουκο-Βελοπουλο τους ρώτησες;
    Εσυ τους μεγαλωσες και καταλληλα τους μορφωσες!

  16. Βρε καλως τον…. αν και ο συντονιστης θα το φαει το μυνημα μου εγω θα το γραψω. Γιωργακη, κανενα ανθελληνικο μνημονιο θα ψηφισεις??? Η επαψες πλεον να εισαι μνημονιακο δεκανικι??

Comments are closed.