“Ροζ τάνγκα καίει η λάμπα, στο ένοχο μπο@ρδελάκι της Καλλιθέας”. Λεκιασμένα-λιμασμένα ράσα νοικιάζουν φτηνό “κρέας” λαθρεπιβητόρων με 50 ευρώ. Οι τακουνούδες, οι παλιορουφήχτρες και τα βρώμικα λαθροπάκια της ηδονής. Ιερώνυμε παράτησες τον κλήρο και ξεστράτισε…

Κοινοποίηση:
makeleio-01-09-11

teaser-9-11

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της τελευταίας εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν και έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου.

-Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς, βρωμιάς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.
-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 και με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τρεις μητροπολίτες, είναι γνωστόν, ότι έχουν αποβιώσει από aids.
    Χειρότερη περίπτωση είναι του « αγίου» Δημητριάδος Ιγνατίου,που έχει μετατραπεί και σε ραβίνο στην πόλη του Βόλου.
    Συνεχώς επισκέπτεται την συναγωγή, έχει γίνει …προσκυνητής στην πολωνική πόλη του Άουσβιτς, προσκαλεί δε συνεχώς στην μητρόπολη της πόλεως τοπικούς Ισραηλίτες και πρώτο και καλύτερο τον τοπικό αρχηγό τους Μορδοχάι Σολομών. Επίσης καλεί εβραίους να ασκήσουν την προπαγάνδα τους στους νέους της μητροπόλεως, τους οποίους είχε οργανώσει ο μακαριστός Χριστόδουλος.

  2. Ο θρόνος του αληθινού Θεού είναι στον ουρανό. Αυτοαχαρακτηρίζονται αντιπρόσωποι του Θεού στη γη.
    Έχει καταραστεί όλους τους ιερείς από τον καιρό της Παλαιάς Διαθήκης. Οι πρώτοι χριστιανοί, προ Χριστού ακόμη, είναι οι αρχαίοι φιλόσοφοι που αποκάλυψαν τον Υπέρτατο Νου, τον Ένα Θεό, στην πνευματική διάσταση του νου. Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία είναι πρόδρομος του χριστιανισμού. Ναι, όλες οι θρησκείες είναι λατρείες δαιμόνων και στην αρχαία Ελλάδα προσκυνούσαν τα είδωλα, όμως όχι οι φιλόσοφοι, που γνώρισαν την αλήθεια.

    1. Κατ αρχάς οι αρχαίοι Ελληνες ποτέ δεν προσκυνούσαν, αντιθέτως αυτοί που προσκυνάνε κάτι ασβεστωμένα πτώματα, και κομμένα χέρια είστε εσεις, εσείς που φέρατε τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα! μην ξανά πιάσεις λοιπόν τους αρχαίους προγόνους μας στο στόμα σου !!

  3. Τα είπες όλα σχεδόν , να προσθέσω ότι η Ελλάδα κατά την βυζαντινή περίοδο ήταν μια παραμελημένη επαρχία όπου οι αυτοκράτορες κατά καιρούς επέβαλαν μετατακινηση και εγκατάσταση αλλοφύλων πληθυσμών .

  4. Ο/Η Ειδα πάλι τραγοπαπαδαριό και με έπιασε αηδία και σιχασιά λέει:

    Τι περιμένεις από ρωμιούς. Απογόνους της διεφθαρμένης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που τη βάφτισαν Βυζάντιο για να νομίζει ο αμόρφωτος ελληνάκος ότι έχει ιστορική σχέση με το έκτρωμα του χριστιανισμού. Που η μόνη σχέση που έχουν οι Έλληνες με το χριστιανισμό είναι ότι οι χριστιανοί μας αποκεφάλιζαν και μας έσφαζαν και κατέστρεφαν τα μνημεία μας όπως κάνουν τώρα οι τζιχαντιστές στους Σύριους.

    Και κάποια ζώα ρωμιοί λένε να πάρουμε πίσω την Πόλη! Να πάτε να την πάρετε μόνοι σας και να ξεκουμπιστείτε για πάντα από την Ελλάδα. Και να χτίσετε και άγαλμα στον ΡΩΜΑΙΟ δήθεν μέγα Κωνσταντίνο και στον μαρμαρωμένο-στοκαρισμένο-τσιμεντογωνία βασιλιά σας. ΡΩΜΙΟΙ Ε ΡΩΜΙΟΙ

    1. Γαμωτο μπελα μου μεσα.παλι ξεχασα το καπακι του βοθρου ανοιχτο και βγηκες μωρη σκουλικοκατσαριδα;;;;;γρηγορα μεσα στην τρυπα σου βρωμιαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Γρήγορα κάτω απ΄το πετραχήλι. Έχουν μείνει κάτι φλόκια τρέχα να τα ρουφήξεις μη σε προλάβει κάνα τεκνό.

        1. Παντως η επισιμη θρησκεια της Ελλαδας ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ειναι Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.τρεχα τωρα να παρεις μια χουφτα σερακτιλ (ξερεις,αυτα για τις γυναικες για την περιοδο και για τον πονοκεφαλο) μιας και διαβασες για Το Ονομα Του Κυριου Ιησου Χριστου.σιγουρα θα σε επιασε ριγος καλικαντζαρε.γρηγορα στην τρυπα σου,μη σε ραντισω με αγιασμο ασβε.ουστ!!!!!!

    2. Τι θα γινει με σενα ρε Zagklo,εισαι τοσο ντροπαλη που βγαινεις συνεχως με αλλα παρατσουκλια για να θολωνεις τα νερα.Εισαι σε εμμισθη υπηρεσια απο τους περιουσιους για να μας τα πρηξεις λογω του οτι πλησιαζουν τα Χριστουγεννα;

Comments are closed.