Ρετρό αποκάλυψη: Ο γάμος του Κυριάκου με τη Μαρέβα! Τι προδίδουν οι συλλεκτικές φωτογραφίες; Δείτε τες εδώ…

Κοινοποίηση:
1

Αυτός ο γάμος πέρασε πολλά, αλλά αν πιστέψουμε τον σημερινό πρωθυπουργό, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά έγινε ακόμη πιο ισχυρός μετά από πέντε χρόνια διάστασης και τρία παιδιά.
Το PatKiout.gr βρήκε και σας παρουσιάζει συλλεκτικές φωτογραφίες από τον γάμο του Κυριάκου Μητσιτάκη με τη Μαρέβα Γκαρμπόφσκι το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, παρουσία φυσικά σύσσωμου του Μητσοτακέικου.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δηλαδή, οποια ξενοφερτη νυμφευεται ενα πολιτικό προσωπο μετά μας φερνουν και τα μπασταρδά τους; Ετσι εξηγειται γιατί κατεβηκαν τόσοι πολωνοι πριν 30 χρονια στην Ελλαδα και οχι γιατι επεσε ο κουμουνισμος.. Και μετά παντρευτηκαν “ελληνες” (δηλ, αρβανιτακηδες, βουλγαρακηδες, τουρκογλου.. που ειχαν παρει Ελληνικα ονοματα και ειχαν βαπτιστει χριστιανοι) και τα παιδακια αυτων των γαμων, πηραν Ελληνικη ιθαγενεια, προνομια, ψηφιζουν και εχουν και αποψη για τα κοινά της Χωρας! Τι ψηφίζουν? – νεα δημοκρατια που τους ανοιξε τα ποδια και μπηκαν!
    Παντρευεται ωρέ ποτέ ενας γνησιος Έλληνας μια πολωνεζα??

    1. Γνωρισα Πολωνέζα πριν 30 χρόνια, θεα! Ζαλιζόσουν απο την ομορφιά της μόνο που την κοίταζες. Ακόμη κι εγω που ημουν γυναικα παραδέχτηκα πως δεν ειχα ξαναδει τόσο ομορφη γυναικα και γι αυτην θα δικαιολογούσα ακόμη και την απιστία ενος άντρα! Φυσική ομορφια, αψεγάδιαστη. Και στο πρόσωπο και στην ψυχη! Μορφωμένη, τίμια, ειλικρινής και προπαντώς ηθικη! Βασίλισσα! Δεν ειχα ξαναγνωρίσει τέτοια ηθικότητα και καθαρότητα ψυχης ουτε σε Ελληνιδα. Καναμε μια σύντομη φιλικη παρεα γιατί επέστρεψε στην Πολωνια. Ειπε πολλά για την πατριδα της.. πως δεν θα την εγκατελειπε και πολλά ακόμη… Είχε πει πως δεν θα εκανε σχεση με καποιον που δεν ηταν Πολωνος. Αυτή ηταν γνησια Πολωνέζα. Ολες οι αλλες που εγκαταλείπουν τις χωρες τους και παντρεύονται αλλοεθνείς ειναι γυφτισσες.

    2. Καλα τα λες στο ιδιο εργο θεατες, εγω τους θυμαμαι πριν 40 και χρονια τους πολωνους λιγα χρονια μετα που εριξαν τον Παπαδοπουλο. Πηγαιναν στην Ομονοια στην Αθηνάς, Πειραιως, Στουρναρα και απλωναν τις πραματιες τους στους δρομους σε κουβερτες και πουλουσαν σιδερα υφασματα βραστηρες.. Και δεν ενοικιαζαν σπιτια σε ξενοδοχεια εμεναν. Ποιος τους καταγραφε αυτους ποσοι ηταν και που ζουσαν; που πηγαν ολοι αυτοι; Οπως τα ειπες ειναι. Παντρευτηκαν μετα ελληνες και τα παιδια τους πηραν ελληνικη ιθαγενεια και ψηφιζουν την νεα δημοκρατια. Αυτοι ειναι το 20% που βγαινει η νεα δημοκρατια κυβερνηση. Οπως εφεραν μετα και τους μαυρους στην Πατησιων Κυψελη και τους πακιστανους σε ολη την Ελλαδα. Τους γυφτους τους. Ειναι σαν να πεταξω εγω τωρα τα σκουπιδια μου στο σπιτι του γειτωνα. Αν με πιασει το κρατος να τα πεταω θα μου βαλει προστιμο. Τους γυφτους που πετανε οι αλλες χωρες στην Ελλαδα γιατι δεν τους τιμωρει;

  2. Όλο το Μητσοτακεικο… Ήταν και ο Χριστόφορακος;;;;

  3. Ο κουλης μπροστα στη mareva ειναι ενα μικρο παιδακι..H brigitte του μακρον φαινεται πιο νεα..H mareva διαφημιζει και τα προιοντα της εταιρειας της.Ολο νεα μοντελακια.Δεν αλλαζει τιποτε.

  4. χμμμ.τελικά αυτή η κυρία,πάντα γραία ήταν.θα πρέπει να είχε σαν προσόν πολύ λεπτά$ αισθήματα.δεν εξηγείται διαφορετικώς.

Comments are closed.