Ραλλία Χρηστίδου: Υιοθετεί fake news του Ερντογάν και επιτίθεται με ύπουλο τρόπο – “Πόλεμος” από ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις από χρήστες Facebook! “Απολαύστε” την!

Κοινοποίηση:
1

Η ανάρτηση της

Η είδηση για το θάνατο 22χρονου Σύριου πρόσφυγα στα ελληνικά σύνορα του Έβρου, είναι άλλη μια απόδειξη για τους τραγικά επικίνδυνους και ανεύθυνους χειρισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ στο προσφυγικό.

Οι ντροπιαστικές εικόνες των προηγούμενων ημερών, με τις βίαιες επεμβάσεις των ΜΑΤ στα νησιά, οι μεμονωμένες εξάρσεις μισσαλοδοξίας χωρίς κανέναν έλεγχο, οι δηλώσεις περί «εισβολής», από κατατρεγμένους με μωρά στα χέρια και εγκύους, όλα αυτά δεν ταιριάζουν σε ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος και δε μας τιμούν σα χώρα, μας οδηγούν σε έναν κατήφορο που δεν έχει τέλος και στον εκφασισμό της κοινωνίας μας.

Η ακροδεξιά στάση και οι κάκιστοι χειρισμοί της κυβέρνησης, είχαν ως αποτέλεσμα η Ε.Ε. να μην αναλαμβάνει καμία υποχρέωση για το προσφυγικό, παρά μόνον μια οικονομική ενίσχυση 700 εκ.€ που όμως δεν αρκεί για να λύσει το πρόβλημα, που δεν είναι -και δεν πρέπει αν αφεθεί να γίνει- ελληνικό ή ελληνοτουρκικό αλλά ευρωπαϊκό.

Το μείζον είναι η αποσυμφόρηση των νησιών, η προώθηση μεταναστών και προσφύγων στην ενδοχώρα. Δεν είναι δυνατόν να σηκώσουν πλέον το βάρος στις πλάτες τους μόνο τα νησιά.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στο παρελθόν ότι τα σύνορα και οι ροές ελέγχονται και χωρίς να εξαγριώσουμε τον κόσμο και χωρίς να αναστείλουμε τις αιτήσεις ασύλου και χωρίς να εκθέτουμε τη χώρα ότι δε σέβεται διεθνείς συμβάσεις και χωρίς να ξεχάσουμε την ανθρωπιά μας.

Έχουμε πατριωτικό χρέος να κρατήσουμε την ελληνική κοινωνία ενωμένη και ασφαλή, παρέχοντας αλληλεγγύη και στήριξη σε αυτούς που μας χρειάζονται, με συντεταγμένο και οργανωμένο τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση από το Facebook και τις απαντήσεις που πήρε από τα σχόλια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. Ας δώσει τον μεγάλο μισθό της να τους περιθάλψει.

  2. Άντε μωρή πουτάνα. Να σε γαμησουν οι πακιστανοί. Μην προκαλείς χαμούρα.

  3. Τι λες μωρή ξεκωλιαρα και σκατοφτιαγμα των Τούρκων, ξεκουμπησου από τι χώρα μου και πήγαινε στον αγύριστο.

  4. Δεν μπορεί ρε παιδιά. Καποιο μαγειρεμα γίνεται. Ποιος δίνει 20_25% στον σύριζα μετά απ όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιροτητα;

  5. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ…….ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ…….ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

  6. Τη θυμάμαι στο μουσικό ριαλιτι ένα χαμένο κορμί ήταν με έναν κωλο ναααααα. Έμπλεξε μετά με τους ποιοτικούς και την κανανε όνομα. Εννοείται τους ποιοτικούς τους ξεκοκαλισε και τους ξεκανε

  7. Θα τους παραδεχομουν εάν όλοι αυτοί εκτός από μεγάλα λόγια έκαναν και έργα. Όπως πχ να αρνούνταν να πάρουν το μισθό τους, κια όχι βίλες, κότερα, πούρα, διακοπές εξωτερικά και ιδιωτικά σχολεία. Αντε και συγχυστηκα τωρα…

  8. Ο πούστης ο Σύριζα πως συνεχίζει και έχει 20%?

    1. Γιατί έδωσε ελληνικά διαβατήριο στους λαθραιους να τον ψήφισαν. Αλλά εμείς θα τον ψωφησουμε.

  9. Γιατι παλι δεν δημοσιευεται η αναρηση μου! Και λιγα τις εγραψα της σκροφας.Περιμενω ,,,

  10. Δυστυχώς πάντοτε οι <> ήταν εντός των τειχών.

    1. Μα που ζεις; Από τον περασμένο Ιούλιο συριζαια βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

    2. ΒΡΕ ΝΙΚΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.ΕΒΡΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ αλλο ειναι το θεμα.ολο αυτο ειναι ΦΤΙΑΧΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ
      ΜΕΣΑ .ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ εδω ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΒΡΟ δεν το βλεπετε τι ερχεται.θελουν ΑΥΤΟΝΟΜΟ
      ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΒΡΟ εδω και χρονια.το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ το υπολοιπο σε ΕΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ γιαυτο μας εχουν ζαλισει τοσα ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

  11. Αμεση παραπομπη της αγαμητης φολας στον ντικασο…για πεοτρηση..μηπως και συνελθει…

    1. Ε όχι και τόσο αγαμητη. Όπως ειπαν κι άλλοι πριν τοχει διπορτο με διάφορες και διάφορους του συναφιου της. Α και που σαι. Μέσα στη ντοπα και τη μαστούρα. Μιλάμε για kinky συριζαιικα κόλπα.

  12. που βρεθηκες εσυ μωρη κοτα και μιλας αταλαντη κακομοιρα πηγαινε παρε καμια πιπα να τους παρεις σπιτι σου βρωμιαρα κατσε στα αυγα σου γιατι θα βρειε το μπελα σου ιλιθια η κυβερνηση σωστα πρατει ο τσιπρας μας καταστρεψε ο ψεφτης ο σατανας οριστε που καταντησαμε γιατι αν δεν ανοιγε τα συνορα απο τοτε που ανελαβε το βρωμοσκυλο και τα αφηνε κλιστα και φυλασομενα τωρα δε θα ειχαμε τετοια γω τη φαρα σας….

  13. Μήπως είδατε μια τελευταία δημοσκόπηση τη ποσοστά τους δίνει; 2ο κόμμα. Δεν μπορεί οι Έλληνες ζουνε σε άλλο συμπαν

  14. Ε…. Πατριωτακια λίγο πιο κόσμια….Με τις βρισιές δε βγαίνει τίποτα κ πολλές φορές χάνουμε κ το δίκιο μας. Μια λέξη μόνο αρκεί. Όλοι οι σύγχρονοι αριστεροί είναι ισλαμολαγνοι κ προδότες!!!!!! Τίποτα άλλο. Εκείνο που σοκάρει εμένα είναι πού το βρίσκει ο Τσίπρας το 25%. Δηλαδή ένας στους τέσσερις Έλληνες εξακολουθεί να τον πιστεύει; Αυτό κ αν δεν καταπίνεται…

    1. Δεν μπορεί πρέπει να ναναι μαϊμού οι δημοσκοπησεις

    2. Καλά μην εκπλησσεστε ,εδώ μέσα τον τσυριζα βγάλανε τη ΝΔ αριστερά ο κοσμος

  15. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΔΕΡΜΑ ΧΛΩΜΟ , ΧΕΙΛΗ ΑΒΑΦΤΑ ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. XΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ..

    1. Ούτε για σαπούνι δεν κάνετε κι εσύ κι αυτή.Έρχεται και η σειρά σας ανθελληνικα εκτρωματα.τικ τακ,τικ τακ…

      1. Σιγά το καλσόν ρε μπαγλαμά…αλλά ο μακελαρης δεν τα βγάζει όλα.μονο ότι συμφέρει.(και γράψτε Ελληνικά ρε πιθικια)

    2. Κλασσικη προπαγανδα αριστερης κοπης, ουδεμια εκπληξη!

    3. Viki τραβα να σ γμσ κανα άλογο μπας και ισιωσεις επειδή με τα λεσβιακ@ είσαι καταδικασμενη

  16. Οι συριζαιοι που μαζεψαν ολους τους λαθραιους…και ξεχασαν τους πεινασμενους φτωχους και απογυμνωμενους ελληνες Αντι να τσακιστουν. Να βοηθησουν την κατασταση συνεχιζουν την φλυαρη λογικη τους….ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ……..2%…….Και αρπαξουν οτι δεν αρπαζετε….ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ…..ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ …και απο οτι ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ και ΑΣΧΕΤΟΙ ΗΤΟΥΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ……ΟΥΣΤ!!!!!!! ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ!!!

  17. Καποιων τα μυαλα ειναι καθυστερημενα και γραφουν οτι τους κατεβει!!!!!!!! Ακομα και στον υπνο σου χρυσαυγιτες βλεπεις χαμενε, λες και μεχρι τωρα την Ελλαδα την κυβερνουσαν χρυσαυγιτες και την χρεοκοπησαν και την γεμισαν με λαθροεισβολεις, Μπουφε ε Μπουφε!!!!!!!!!!!

  18. Βρε πατσαβουρα λαθρολαγνα αρλουμπολογα, οπως εξ’ αλλου ολη η Ανθελληνικη Τσιπροπαρεα, δεν πας καλυτερα να πλυνεις το βρακι σου, παρα να διαδιδεις σαν φερεφωνο τις ψευτιες των Τουρκων!!!!!!!!! Λυσαξατε βρομιαριδες με τους λαθρο, μονο η Ελλαδα δεν σας ενδιαφερει αν καταστραφει, κοπροσκυλα του κερατα!!!!!!!!

  19. Μετά την Τουρκία ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα είναι τα αριστερά καθηκια. Όταν ανοίγουν τους βόθρους τους, μόνο κακία και μίσος ξερνανε. Ελληνικε λαέ, τους έδωσες 32% και πρέπει να ντρέπεσαι.Προοδευτικά και αναρχικα στοιχεία ,έκαναν άνω κάτω την Ελλάδα μας και εξακολουθούν να δηλητηριαζουν και να σπέρνουν διχασμό. Την επόμενη φορά γαμηστε τους στην κάλπη.

  20. Δοσιλογοι και προδότες υπήρχαν πάντοτε όταν ο Ελληνικός λαός αγωνιζόταν για την λεφτερια του.

  21. ενας ηλιθιος λαος εχει και ηλιθιους πολιτικους.

  22. ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΝΥΧΤ ΚΕΝΤΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΟΙΔΟΣ,ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΩΛ…ΚΙ ΤΗΣ,ΜΕ ΤΟ 8ΧΙΛΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ κ ΤΣΙΠΡΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ.!!!! ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΝΕ,ΑΥΤΗ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ.

  23. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ….ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

  24. τέτοιες ψηφίζετε, τέτοιες έχετε στο κοινοβούλιο, τέτοιες σας αξίζουν, ΖΩΑ που έλεγε και ο φραπεδομάχος o λεβέντης..

  25. Κυρία μου ΣΥΡΙΖΑία, βάλε και λίγο κραγιόν στο χειλάκι σου, να χαρείς…
    Έτσι θα υποδεχθείς τους λαθρομετανάστες; Αυτοί έχουν το φυσικό τους χρωματάκι… εσύ;
    Σου το λέω ξεκάθαρα, δεν θα γυρίσει ούτε ένας να σε κοιτάξει σ’ αυτό το χάλι…
    Σιάξε λίγο το μαλλάκι… δείξε και κάτι από τα “προσόντα” σου…
    Άμα σε δουν έτσι όπως είσαι, θα μας φύγουν και αυτοί που είναι ήδη μέσα στη χώρα…
    Το θέμα είναι σοβαρό…

  26. Όλη η Ελλάδα έχει ενωθεί κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες και οι αριστεροί το χαβα τους.μηπως κάνει και παρέα με την άλλη την ξιπασμενη την Ακρίτα;

    1. ΟΧΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ………..ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ
      ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ Α ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
      Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ.

  27. “…..σημάδια των καιρών μου είπες, κατάντια λέω εγώ….”.Και μόνο που κάνουμε κριτική σε αυτό το ζώον είμαστε μου φαίνεται μόνο για το σούπερ αιντολ και ακόμα παραπέρα….

  28. Σου Ευχομαι κακό ψοφο. Να σέρνεσαι, να ζητας την λύτρωση μεσα απο τον θάνατο κι αυτος να μην ερχεται. Ανθελληνικο σίχαμα. Αν αγαπάς τοσο πολυ τους Αφρικανούς και Ασιάτες ….προςφυγες….μωρή, να πας εκει να τους …απαλύνεις…τον πόνο. Να δεις τι ωραία θα περάσεις, απόβλητο και φρικιό της φυσης.

  29. Φάτσα κ βλέμμα αλαχ άκμπαρ έχει το σούργελο

  30. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΧΜΕΡ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ & ΓΥΝΑΙΚΑ , ΕΝΑ ΣΚΙΟΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ , ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ & ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΙ’ ΑΞΙΑ !!

  31. Αναρωτιέμαι ποιοι την ψήφισαν. Τι σόι άνθρωποι ήταν.

  32. Αν δαγκώσει την γλώσσα της θα πάθει δηλητηρίαση.

  33. Αυτο που και το τελευτ@ιο πατσ@βουρι σε αυτη τη χωρα παριστανει τον πολιτικο αναλυτη ειναι για γελια και για κλαματα. Τραβα κυρα μου πλυνε κανα πιατο και ασε τα παπατζιλικι@

  34. Δεν είναι απλά ανθελληνικά νεοελληνικά, είναι τουρκοσπορα του κερατά.

  35. Άσε μας μωρη πατσαβούρα….
    Στο Ρέθυμνο 2 βρωμοπακιστανοι βίασαν 19χρονη την Καθαρή Δευτέρα…
    Μόλις μαθεύτηκε ότι ήταν Πακιστανοί ξεχάστηκε κάπως απότομα, από κάτι βρωμερα ψωλοφουκαρα σαν και σένα…
    Είναι μέχρι να μπει και στον δικό σου κωλο…
    Αλλά αμφιβάλλω αν θα συνέλθεις…
    Μάλλον θα ζητάς και άλλο…

  36. Αταλαντη…Σαβουρα.. Βολεμενη στον κομματικο μισθο !!

  37. …..τι έχει πιει ρε φίλε….θα μου πεις τώρα με τα 8000 και πίνει και λέει ό,τι θέλει…και εμείς απλά τον πίνουμε… 😉 🙂

  38. Τελικά τέτοια σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αγαπητό τον Κούλη!!! Αφού πολλοί αναρωτιούνται μήπως και όλα αυτά τα βόδια στην πραγματικότητα είναι ΝΔ και παριστάνουν τους ΣΥΡΙΖΑιους, ώστε με τις μ@λ@κίες που ξεφουρνίζουν να αβαντάρουν τον Κούλη και την ΝΔ!!!

  39. Να την χαίρονται οι καθυστερημένοι που την ψήφισαν.

  40. Πω πω…καρο ειχα να την δω…πως καταντησε ετσι….σαν κρυφοπουτ@ν@ της -πρωην- Ανατολικης Γερμανιας !

  41. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΟΥΜΠΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΛΟΙ…ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΟΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ……..ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

  42. ΜΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ?????ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΟΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΗΔΙΑ !!!!ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΗΣ !!!!!

  43. Ποιά είναι αυτή; Πρέπει να δώσουμε κάποια σημασία στα λεγόμενά της;

  44. Ελα έλα πες το μπροστά στον ελληνικό λαό να σου γαμήσει ότι έχεις και δεν έχεις μωρή Πουτάνα
    Σκυλιά της αριστεράς θα πεθάνετε πουτάνες

Comments are closed.