Ραγδαίες εξελίξεις: Η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή την τροπολογία για την α’ κατοικία

Κοινοποίηση:
ΑΦΟΡ

Κατατίθεται στην Βουλή η τροπολογία για την πρώτη κατοικία. Η κυβέρνηση προχωρά παρά την έλλειψη συμφωνίας με τους δανειστές. Τι αναμένεται να περιλαμβάνει το κείμενο.

Έτοιμη να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την πρώτη κατοικία εμφανίζεται η κυβέρνηση. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα συμβεί απόψε το βράδυ ή το πρωί της Τετάρτης (27.03.2019).

Πάντως το τοπίο παραμένει θολό και αυτό διότι κανείς δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί, εάν πρόκειται για μονομερή ενέργεια ή για μία κίνηση εντυπωσιασμού.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές το πλέον πιθανό είναι να κατατεθεί ένα σχέδιο, το οποίο θα είναι μάλλον περιγραφικό και δεν θα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο. Στόχος θα είναι να συμπληρωθεί το παζλ εν καιρώ και όσο θα προχωρούν οι συζητήσεις με την τρόικα.

Πάντως συμφωνία με τους δανειστές στα σημεία που καίνε δεν υπάρχει. Εν αναμονή λοιπόν να δούμε το περιεχόμενο του νομοσχεδίου ή του περιγράμματος του νομοσχεδίου, όταν αυτό φτάσει στην Βουλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: