Ραγίζει καρδιές η Ορθούλα Παπαδάκου: Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και η αποβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papadakou611-682x384

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε σε μια σπάνια συνέντευξή της η Ορθούλα Παπαδάκου που τα τελευταία δύο χρόνια έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η γνωστή γυμνάστρια αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη σκλήρυνση κατά πλάκας- από την οποία ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό.

«Πέρασα πολύ δύσκολα τους πρώτους 2-3 μήνες, φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν μπορούσαν να βρουν τι είχα, ψυχολογικά ήμουν ράκος. Η σκλήρυνση κατά πλάκας έχει διάφορες φάσεις. Σε μένα ευτυχώς είναι σε φάση ύπνωσης. Με ελέγχει ο γιατρός μου, νιώθω πάρα πολύ καλά, απλά έχω τις καλές μέρες μου, έχω τις κακές μέρες μου. Στην κακή μου μέρα θα σηκωθώ και θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για μένα και την οικογένειά μου, έχασα τον ανιψιό μου, το παιδί της αδερφής μου πάρα πολύ γρήγορα. Ένα παιδί στα 26 που το χάσαμε, τι να σου πω άλλο; Είχα μια σχέση αρκετά χρόνια, ήθελα να κάνω παιδιά. Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν έγκυος και το έχασα όταν ήμουν τριών μηνών. Ξαναπροσπάθησα με τη σχέση μου, δεν έγινε, χώρισα…».

Πηγή: zappit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: