Ρία Αντωνίου – Ολόκληρη η ανατριχιαστική κατάθεση: «Όταν αντιστάθηκα μου έβαλε…»

Κοινοποίηση:
ria-antoniou-xristos-psomopoulos

Σοκάρει η κατάθεση της Ρίας Αντωνίου.

Όλη η κατάθεση της Ρίας Αντωνίου στην καταγγελία που έγινε για τον βιασμό που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της.

«Πήρε από τα χέρια μου το κινητό τηλέφωνο, προφανώς για να δει ποιον κάλεσα και όταν επιχείρησα να το πάρω πίσω με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα», φέρεται να έχει καταθέσει -μεταξύ άλλων- στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων η Ρία Αντωνίου.

Ο λόγος για το πασίγνωστο μοντέλο, με την καριέρα και ως παρουσιάστρια στη γειτονική Ιταλία, όπου το απόγευμα της Κυριακής κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και βιασμό τον σύντροφο της.

Αναλυτικά τα όσα κατέθεσε η Ρία Αντωνίου στο Τ.Α Αμπελοκήπων

Από τον Αύγουστο του 2010 συναναστρέφεται με τον (…), τον οποίο γνωρίζει περίπου 10 χρόνια. Το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 22:00 και ενώ βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (…), έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο της για να τον συναντήσει.

Εκείνος, μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο της συνομίλησε, επειδή δεν τον συμπαθεί, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και το πρόσωπο με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη της και να έχει αμυχές στο πρόσωπο. Μετά το γεγονός αυτό ήθελε να φύγει, πλην όμως ήταν κουρασμένη και έπεσε να κοιμηθεί.

Ο (…) ήθελε επίμονα να έχει ερωτική επαφή, αλλά εκείνη δεν ήθελε και τον απώθησε.
Την 13/01/2019 προσπάθησε εκ νέου να έχει ερωτική επαφή μαζί της, ενώ είχανε συμφωνήσει από την προηγούμενη μέρα ότι, θα σταματήσουν κάθε ερωτική επαφή και θα παραμείνουν φίλοι. Εκείνος επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική πράξη με βία, χωρίς την θέλησή της και παρά τις αντιστάσεις της. Κατόπιν αυτού, κατέβηκε στο ισόγειο για να πάρει τηλέφωνο κάποιους φίλους της και να κανονίσει να έρθει κάποιος να την πάρει. Ανέβηκε ξανά στο δωμάτιο για να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει.

Τότε εκείνος πήρε από τα χέρια της το κινητό της προφανώς για να δει ποιον κάλεσε και όταν επιχείρησε να το πάρει πίσω την χτύπησε στο κεφάλι την χαστούκισε και την έριξε στο πάτωμα. Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει και άνοιξε την κεντρική πόρτα για να βγει από το χώρο και να καλέσει βοήθεια.

Εκείνος τότε έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να την χτυπάει. Πήρε το ένα κινητό της στο χέρι και το έβαλε στην τσέπη του. Κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μπάνιο και τότε εκείνη βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει την πόρτα και να φύγει χωρίς μπουφάν παίρνοντας μόνο την τσάντα της και το σπασμένο τηλέφωνο.

Κατευθύνθηκε προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία που είναι κοντά όπου ήταν εκεί Αστυνομικοί οι οποίοι της υπέδειξαν να μεταβεί στην Υπηρεσία να καταγγείλει το γεγονός. Επίσης όπως διαπιστώθηκε λείπει από την τσάντα της το διαβατήριό της το οποίο δεν ξέρει εάν βρίσκεται στο ξενοδοχείο ή το πήρε ο ίδιος.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όσο καιρό είχαν πιο στενές επαφές είχε γίνει πάλι βίαιος είχε αφαιρέσει ξανά στο παρελθόν από την κατοχή της το διαβατήριό της και τα κλειδιά της πατρικής οικίας στην Ελλάδα και γενικά θέλει να της ασκεί έλεγχο με ποιον μιλάει και γίνεται πολύ κτητικός περιορίζοντας τις κινήσεις της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: