ΡΗΜΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΟ! Δέρνουν γυναίκες μέρα μεσημέρι οι γ@φτοι – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

Κοινοποίηση:
roma-omilia-tsipra-lamia-2019-05-17

Τη γέφυρα της Πάνιτσας στην είσοδο του χωριού από το Ναύπλιο έκλεισαν συμβολικά οι κάτοικοι της Νέας Κίου Αργολίδας.

Η απόφαση πάρθηκε με ομόφωνη απόφαση συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού.Οι κάτοικοι της Νέα Κίου διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα των Ρομά στην περιοχή. Οπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις, οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει από τα κρούσματα κλοπών και βίας που γίνονται σε καθημερινή βάση.

Ακόμη, διαμαρτύρονται για την ελλειπή αστυνόμευση, που όπως λένε, έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει σπίτι και επιχείρηση που να μην έχει πέσει «θύμα» Ρομά έστω μία φορά.

Η αγανάκτηση ξεχείλισε με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, όταν νεαρός Ρομά χτύπησε και έκλεψε ηλικιωμένη στο κέντρο της Νέας Κίου. Οταν συνελήφθη λίγες μέρες μετά και διαπιστώθηκε πως ο δράστης είχε διαπράξει πλήθος αδικημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕ ΑΕΝΑΑ Κ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΓΤ ΔΕ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ…

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ο ΣΥΡΙΖΑ τι Λέει για αυτά τα Περιστατικά με τους ΡΟΜΑ; Προφανώς τίποτα, αφού όλοι αυτοί είναι Δικοί του. Από το 2015, και με την Κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ από το ΣΥΡΙΖΑ Φυσικά, στις 23/09/2015, όλα αυτά τα Περιστατικά Βίας, Κλοπές, Ληστείες, Διαρρήξεις, Φασαρίες από ΡΟΜΑ, Αυξήθηκαν Κατακόρυφα.

    Εγώ θα σου πω Στέφανε και μία Προσωπική Εμπειρία, το Δεκέμβριο 2015, Ήλθαμε με τη Μητέρα μου Ελλάδα στο Σπίτι μας, να Περάσουμε τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, Φθάσαμε στο Σπίτι στις 6 το Απόγευμα, Λέω στη Μαμά, Μαμά Περίμενε μία Στιγμή να Ανέβω Επάνω να Ανοίξω το Σπίτι, να Ανεβάσω τα Πράγματα και μετά να σε Βοηθήσω να Ανέβεις και Εσύ, της Λέω Κάθισε εδώ στον Καναπέ στην Είσοδο για 5 Λεπτά και Έρχομαι. Ανεβαίνω Επάνω στον 1ο Όροφο, Ανοιγώ το Σπίτι και Βλέπω κάτω που Είναι η Κουζίνα και το Σαλόνι, από τη Μεριά της Κουζίνας, Σπασμένη η Μπαλκονόπρτα, και οι Περσιάνες αλλά και η Τζαμαρία, Ανεβαίνω Επάνω που Είναι οι Κρεββατοκάμαρες και Όλα τα Δωμάτια Ήταν Άνω Κάτω, το Δικό μου, της Μαμάς, του Αδελφού μου, τι να σου Λέω, Ρούχα και Άλλα Αντικείμενα Πεταμένα κάτω στο Πάτωμα, οι Ντουλάπες Ανοικτές, τα Συρτάρια Πεταμένα Κάτω. Κατεβαίνω Κάτω, το Λέω στη Μαμά, ότι Είχαμε “Επισκέπτες”, της Λέω Μαμά Περίμενε εδώ, να Καλέσω την Αστυνομία να Έλθουν και θα Δούμε, ενώ Περίμενα, με Φωνάζει Ένας Γείτονας από το Απέναντι Σπίτι, μου Λέει, Σήμερα Ήλθατε, Καλώς Ορίσατε, του Λέω Ήλθαμε για τις Γιορτές και Αρχές Γενάρη θα Επιστρέψουμε, και μου Λέει, Άγγελε Κάποιος Πρέπει να Μπήκε στο Σπίτι, Ένας Μόνο Ήταν, Μόλις Είδα Φως Λέω, Ήλθε ο Άγγελος με τη Μητέρα του και Βγήκα Έξω, αυτός Είχε Βγει στο Μπαλκόνι της Βεράντας, του Φωνάζω Έντονα, του Λέω Καλώ την Αστυνομία Αμέσως αλλά Πρέπει να Φοβήθηκε και Έφυγε, μου Λέει Άγγελε, Ένα Τσογλάνι ΡΟΜΑ Ήταν.

    Μετά από 10 Λετπά, Εμφανίζονται δύο Μηχανάκια με Τέσσερα Παιδιά, ήταν της Ομάδας ΔΙΑΣ, τους Εξήγησα, ότι μόλις Γυρίσαμε Σπίτι από Ταξίδι Ήμαστε και Είδαμε το Σπίτι σε Άθλια Κατάσταση. Ανέβηκαν Επάνω, Είδαν τη Ζημιά στην Κουζίνα με τη Σπασμένη Μπαλκονόπορτα και Τζαμαρία, Είδαν και την Κατάσταση στις Κρεββατοκάμαρες, μου Είπαν, να μην Αγγίξω Τίποτα έως ότου Έλθει η Σήμανση να Πάρει Αποτυπώματα, τους Λέω Πότε θα Έλθει η Σήμανση και μου Είπαν σε 2-3 Ημέρες. Τους Λέω Παιδιά, δεν Μπορώ να Περιμένω, τουλάχιστον να Βάλω σε μία Τάξη το Δικό μου το Δωμάτιο, να Έλθει και η Μητέρα μου να Ξεκουρασθεί, και τα Υπόλοιπα Σιγά Σιγά θα τα Κάνω Εγώ μόλις Έλθει η Σήμανση. Μου Είπαν, Κάντε το έτσι, και μου Είπαν Επίσης τα Ίδια τα Παιδιά της ΔΙΑΣ ότι αυτοί που τα Κάνουν αυτά είναι ΡΟΜΑ και ότι Έχουν Χιλιάδες Περιστατικά, όμως τους Αφήνουν, δεν Γίνονται Συλλήψεις. Μου Είπαν, Κάνε Ένα Κόπο να Πας στο Αστυνομικό Τμημα να Δηλώσεις το Περιστατικό, για να Έλθει η Σήμανση, Κάνε και μία Μήνυση κατά Αγνώστων. Έτσι και Έκανα, Λέω στη Μαμά, Περίμενε Μαμά εσύ εδώ, Πετάγομαι μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα να το Δηλώσω και να Έλθει η Σήμανση, Και έτσι με όλη αυτήν την Περιπέτεια, Μέχρι να Συμμαζεψω μόνο το Δικό μου Δωμάτιο για να Μπορούσαμε να Καθίσουμε, να Μαγειρέψω και να Ξεκουρασθούμε, η Ώρα Είχε Πάε 11 το Βράδυ.

    Με Ρώτησε η Μητέρα μου, Άγγελε Πότε σου Είπαν ότι θα Έλθει η Σήμανση, της Λέω Μαμά εντός 48 Ωρών, και μου Λέει, μετά Έχουμε να Συμμαζέψουμε και το Σπίτι, της Λέω Μαμά, Κάτσε να Έλθει η Σήμανση να Πάρει Αποτυπώματα και Μετά θα τα Αναλάβω Όλα Εγώ, μην Ανησυχείς, Εσύ δεν Πρέπει να Κουράζεσαι, μου Λέει να Είσαι Καλά Αγόρι μου, πως με Προσέχεις, Όλα στο Χέρι μου τα Έχεις για να μην Κουράζομαι. Ήλθε η Σήμανση μετά από 2 Ημέρες, και μετά μου Πήρε 4 Ημέρες για να Συμμαζέψω όλο το Σπίτι και να Είναι Όπως Ήταν.

    Περιττό να σου Πω Στέφανε, ότι και με το Δικό μας Περιστατικό, αλλά και με Άλλα Παρόμοια που Γίνονταν σε Όλη την Αττική και Έλεγαν τα Κανάλια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν Έλαβε Κανένα Μέτρο, Ούτε για την Πρόληψη, αλλά Ούτε και για την Καταστολή της Εκληματικότητας που Αυξανόταν Διαρκώς. Κουβέντα για Τιμωρία στους ΡΟΜΑ, οι Λαθρο-Μετανάστες δεν Κάνουν και Τίποτα, Λιάζονται τα Παιδιά στην Αθήνα…

    Αυτά Πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις Εκλογές του 2019, και τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτό όμως όπως και να Έχει θα Γινόταν ακόμη και με Κυβέρνηση της ΝΔ, όμως ο πιο Σημαντικός Λόγος Ήταν η Ασφάλεια, η Καθημερινότητα με τη Διαρκώς Αυξανόμενη Εγκληματικότητα.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  3. Οι ραγιαδοψηφοφοροι αποδείχτηκαν ανίκανοι και πουλητάρια…

  4. Οσο πιο αρνητικοι ειμαστε στο να αποδεχθουμε λαθρο στη ενδοχωρα τοσο πιο πολλα φραγκα θα ζητουν οι δημοι για τη εγκατασταση τους.
    Θα παιξουν φραγκα ξυπνατε κοροιδα μπατριωτες.

  5. Φανερή ψήφος λοιπόν.
    Όποιος ψηφίζει “συνταγματικά κόπρανα” ας τους πάρει σπίτι του με το ζόρι.
    Όποιος δεν τούς ψηφίζει,δώρο ένα ακ11 και αλλαγή του νόμου περί οπλοχρησίας εντός ιδιοκτησίας.

  6. Μια είναι η λύση λαϊκή επανάσταση με όπλα. Οι πολιτικοί αποδείχτηκαν ανίκανοι.

    1. Οι ραγιαδοψηφοφοροι αποδείχτηκαν ανίκανοι και πουλητάρια…

  7. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΑΖΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

  8. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ……

  9. Και γα@ω την φωτογραφια.Για το λουβρο ειναι.

  10. Τα λεφτά που μας έκοψαν από τις συντάξεις και τους μισθούς τους δίνουν . Όλοι οι γύφτοι παίρνουν επιδόματα τζάμπα , σπίτια τζάμπα , στους λάθρους όλα τζάμπα . Έλεος γαμημένοι πολιτικοί που να τα πληρώσετε στα παιδιά σας και στην οικογένεια σας .

  11. Δυστυχώς σαπίσαμε σαν έθνος, σαν κοινωνία σαν οικογένεια, σαν άνθρωποι.
    Χωρίς ιδεώδη, χωρίς ιδανικά αλλά και χωρίς προοπτική. Έτσι γίναμε εύκολα
    πειθήνια ρομπότ στις “ορέξεις” των εκάστοτε εξουσιαστών (κυβερνώντων)
    Ευτυχώς μας κουρδίζουν συχνά για να τις εκτελόυμε.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.

  12. Καλύτερα να δημιουργηθούν αποσχιστικές κινήσεις μπας και σωθεί η Ελλάδα έστω και τμηματικά…

    1. Αυτό λαχταρούν οι εχθροί μας για να μπορέσουν χωρίς αντίσταση να αρπάξουν τη χώρα. Έτσι πιέζουν τους Κρητικούς να αποσχιστούν από την Ελλάδα για να την πάρουν ανενόχλητοι Τούρκοι και Ισραήλ. Μην παραμυθιάζεστε ότι αν αποσχιστούν τμήματα της χώρας θα μείνουν ανέπαφα.

  13. παρτε καραμπινα και σκοτωστε τους!!! και εμεις ολοι θα παρουμε οπλα να σκοτωσουμε λαθρο και γυφτους μεχρι να τσακιστουν απο τη χωρα μας!!! Μην ψηφισετε ποτε κανεναν!!! ουτε εγω δεν ψηφισα κανεναν γιατι κοροιδιο δεν ειμαι!

  14. οι γύφτοι και οι λαθρομετανάστες ειναι οι αγαπημένοι τών τσίπρα – μητσοτάκη – δενδια – χρυσοχοίδη …
    ακόμα ΔΕΝ ειδατε ΤΙΠΟΤΑ ,οσο για τούς @ΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι μόνο για να πληρώνουν φόρους φόρους φόρους βλέπε ….ενφια – φορο εισοδήματος – κλπ κλπ ,καθήστε στούς καναπέδες σας ….σε λίγο θα τούς πάρουν κ αυτούς …

Comments are closed.