ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΕΙΠΑΜΕ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ! Έδιωξε από το Καλλιμανοπούλειο ανήμπορο Πατρινό επειδή έμαθε ότι ήταν…

Κοινοποίηση:
1

Δεν έχει προηγούμενο η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και έναν ανήμπορο Πατρινό.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, και τον οποίο μέχρι πρότινος φρόντιζαν, υπερβάλλοντας εαυτόν, οι άνθρωποι της δομής βοήθεια στο σπίτι.

Πριν από λίγο καιρό η φροντίδα του στο σπίτι κατέστη αδύνατη με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο», στα Καλάβρυτα.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι χθες η δομή του Δήμου ενημερώθηκε ότι έδιωξαν από το ίδρυμα τον ηλικιωμένο άνδρα, επειδή ο Αμβρόσιος, ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο στο ίδρυμα, ενημερώθηκε ότι ο ηλικιωμένος ήταν ομοφυλόφιλος.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στο ίδρυμα αλλά και στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ αναμένεται να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κατι θα του εκανε καπποιον κατι θα προσεβαλε δεν του την εδωσε ετσι απλα να τον πεταξει γνωστος ο Αμβοσιος και το εργο του …….Καλη δυναμη Παναγιωτατε μην κολλας πουθαινα ειμαστε μαζι σου

  2. Φιλε ΑΡΙΣ θεωρω ότι οφειλε ως ιεράρχης της ορθοδοξιας και αφου διαχειρίζεται τετοιο ιδρυμα να τον περιθαλψει…..επρεπε όμως αφου είναι Ελληνας (εδώ εχει ταισει ολη την Ασια και την Αφρικη η εκκλησια της Ελλαδος…..) ηλικιωμενος και ανήμπορος κι ας διαθετει εγνωσμενα το ….χουι (που “εγινε” …..προσόν στις μερες μας……!!!!!) και να τους το κοπανησει των λουγκρηδων και λοιπων προοδευτικων δυναμεων στη μαπα και το ιδιο και ολοι οι πατριωτες που ειμαστε κατά της….οπισθο – δρομησης….. δοθησεις της πρωτης ευκαιριας και ετσι με…. μπουκωμενο στομα δεν θα μπορουσαν να του προσαψουν τα χιλια μυρια που του καταλογιζουν εσφαλμένα οι μολυσμένοι…..Αυτά θελουν λεπτους χειρισμούς ειτε θεολογικως….ειτε πολιτικως, καθως οι νεοταξιτες πολιτικη εναντιον του Εθνους και της Ορθοδοξιας κανουν, και φυσικα και εναντιον των προσωπων που αντιστέκονται

Comments are closed.