ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙΤΗΣ GATE! Βούλιαξε η Κύπρος από πράκτορες – Έρχεται θύελλα αποκαλύψεων και… άφθονα βραχιολάκια

Κοινοποίηση:
petsitisma-1

Η “εξάρθρωση” του κυκλώματος Petsitis καθώς και η αποκάλυψη των προσώπων που κρύβονται πίσω από τις εταιρίες του Κύπριου δικηγόρου Αρτεμίου λέγεται ότι θα είναι τα πρώτα δώρα κατευνασμού με τα οποία οι Αμερικανοί θα επιχειρήσουν να κατευνάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος τους χρεώνει την προκλητική στήριξη του Αμερικανού Πρέσβη Πάιατ στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το kourdistoportocali.com.

Οπως όλα δείχνουν να αλλάξουν οι ισορροπίες και οι Αμερικανοί σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να βρεθούν εκτός παιγνιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Manolo Petsitis όσο και η υπόθεση Αρτεμίου κρύβουν πολύτιμα ενοχοποιητικά στοιχεία για την διακυβέρνηση Σύριζα. Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι ο Μητσοτάκης θα πάρει ένα 42-45% και σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελαν μία μη φιλική κυβέρνηση προς τα συμφέροντά τους. Ο Τσίπρας ότι είχε να τους δώσει το έκανε και πλέον έχοντας απωλέσει την στήριξη του λαού είναι άχρηστος και αχρείαστος στους Αμερικανούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άσε ρε Χίο πόσα θες να μας τρελάνεις ο Κούλης θα κάνει αντίσταση στους Αμερικανούς τί πίνεις και δεν μας δίνεις;

Comments are closed.