Π.Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες και τους νέους να πηδάνε από τα λεωφορεία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
koyroymplis_252863_120524

Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες και απέτρεψε τους νέους να πηδάνε από τα παράθυρα των λεωφορείων, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο. Τάφε έφη ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, αποφεύγοντας ωστόσο, οποιαδήποτε αναφορά ή σχόλιο για τη διπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στήριξε τον κόσμο που πηδούσε από τα παράθυρα και αυτοκτονούσε και τους νέους πηδούσαν από τις πόρτες των λεωφορείων και σκοτώνονταν πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση».

«Και τα ξεχνάτε τώρα, κάνετε πως δεν τα θυμάστε» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός προς τον δημοσιογράφο, ο οποίος του απάντησε πως αυτοί που ξέχασαν το ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του είναι οι ψηφοφόροι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Αλ6ς Τσίπρας δεν είναι γνήσιος Έλληνας διότι απορρίπτει τον σχισματικό Εβραίο ραβίνο Ιησού Χριστό. Ελλάδα κι Ισραήλ είμαστε ένα. Όσοι προσπαθούν να μας διχάσουν είναι προδότες. Ο Αλέξης Τσίπρας ελληνοποίησε τόσους ισλαμιστές διότι μισεί τον εκλεκτό λαό του Ισραήλ.

  2. ΜΑΛΛΟΝ δεν σταματησε ΕΣΕΝΑ απο το να ΜΑΣ δουλευεις

  3. ΑΛΛΑ δεν σταματησε ΕΣΕΝΑ απο το να ΜΑΣ δουλευεις

  4. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ 26 κ.λ.π. ΑΚΙΝΗΤΑ , ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΝΟΥΝΕ , Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΔΙΩΞΕ 600.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΑ . ΝΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΕΧΕΙΣ ΑΛΑΞΗ 100 ΚΟΜΜΑΤΑ & 100 ΤΕΛΕΙΕΣ ΨΕΥΤΑΡΑ.

  5. αντε να διορισεις τα εγγονια της αδερφη σου γιατι τα 5 παιδια της τα διορισες ολα ……………….αντε σαχλαμαρα

  6. ΟΤΑΝ βλέπεις ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΔΕΣ στην βουλή , καταλαβαινεις το επίπεδο των ψηφοφόρων , τωρα θα μου πεις μόνον ο Κουρουμπλης ? εδω ψηφισαν Γεωργουλη, Ζαγωρακη κλπ και μετα μας φταίνε οι πολιτικοί και οχι εμείς που ψηφίζουμε φελλους

  7. ποσες μαλακιες μπορει να μεταβολισει το μυαλο του Ελληνα? και σχεδον οι 300 εκλεγμενοι
    λενε τις περισσοτερες,αυτοι δε του συριζα μπαρμπεκιου

Comments are closed.