Πόσο πιο καθαρά να το πει! Ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων για….

Κοινοποίηση:
stratos

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία στις Αρχές προκαλεί η είσοδος και διασπορά αλλοδαπών, σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι έχουν πολυετή παρουσία στα πεδία των μαχών της Συρίας, πολεμώντας στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι αν αυτοί οι άνδρες που έχουν εμπειρία των μαχών έρχονται στη χώρα μας ως απλοί μετανάστες για να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη ή έχουν και άλλες βλέψεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, σε κάθε περίπτωση οι ελληνικές διωκτικές Αρχές είναι επί ποδός και παρακολουθούν στενά τις κινήσεις τους.

Ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων, Γρηγόρης Πανουργιάς, μίλησε στο Star, για την ασφάλεια της χώρας και αποκάλυψε ότι ένας εκπαιδευόμενος στον ανταρτοπόλεμο μετανάστης πήρε άδεια διαμονής.

Η μετακίνηση των μεταναστών είναι μια περίπλοκη διαδικασία, καθώς έρχονται με ένα φουσκωτό, πάνε σε ένα κέντρο κράτησης με «άλλο» όνομα, επιχειρούν να πάρουν άσυλο, για να μετακινηθούν είτε στην ενδοχώρα, είτε στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η Ελλάδα είναι ασφαλής καθώς τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων, όσον αφορά τον τομέα των πληροφοριών, κάνουν άρτια τη δουλειά τους και παρακολουθούν αυτούς που πρέπει, σύμφωνα με τον κ. Γρηγόρη Πανουργιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. “ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ” ΕΙΠΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΚΕΣΚΑΤΕΩΝ” ΜΠΡΑΒΟ…ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

  2. Ακόμα αυτή η καραμέλα ότι θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη..;;;;;;;;;; Αφού το ξέρουν μέχρι και οι διανοητικώς καθυστερημένοι , στην Ευρώπη δεν περνάει ούτε αρουραίος , έχουν κλείσει τα σύνορα !!!

  3. Δεν με νοιαζει τι κανουν στην Γερμανια και στην Γαλλια όταν πανε εκει,εμενα με ενδιαφερει εδώ τι κανουν, μεχρι στιγμης δεν κανουν εδώ τπτ γιατι θελουν να περασουν προς τα πανω . Εάν κανουν μια τρομοκρατικη ενεργεια ξερουν καλα πως θα τους αποκόψουμε και θα σφραγισουμε τα σύνορα. Εδώ για την υπεθρο πρεπει να σχηματιστουν ΤΕΑ και ΜΑΥ από τους ντοπιους που γνωριζουν αριστα της περιοχες τους . Οσο για τα μεγαλα αστικα κεντρα εκει είναι το μπερδεμα αν ξεκινησουν ενοπλο αγωνα σε μια μεγαλη πολη τα πραγματα είναι πιο περιπλοκα.

  4. Το μπαμ δεν γινεται ακομα ο προδότης ο μητσοτάκης τα έχει δώσει όπλα στους τούρκους μας παραμυθιάζουν και για όλα φταίει ο ελληνικός λαός που μια ζωη ψηφίζει προδοτες και στο παρελθόν τα ιδια δεν γινοταν με τους προδότες λοιπον το μπαμ θα γινει όταν πάμε για οικουμενική και δεν θα εχουμε κυβερνηση τότε θα μας επιτεθούν οι τούρκοι και ο καιρός είναι πολύ κοντά τον προδότη τον μητσοτάκη δεν τον βλέπω πολύ ακόμα να κυβερνήσει

  5. Αν δεν κλεισουμε τα συνορα και δεν πεταξουμε εξω τους υπαρχοντες λαθροεισβολεις, μην περιμενουμε τιποτε αλλο παρα μονο την διαλυση του εθνους τα επομενα χρονια.

  6. Ειναι ασφαλης μεχρι να δουμε το πρωτο μπαμ.

  7. Η Ελλάδα θα είναι ασφαλής όταν ξηλωθεί και ο τελευταίος στρατιωτικός από τα αστικά κέντρα και πάνε να φυλάξουν τα σύνορα. Όσο δεν δουλεύουν, δεν υπάρχει ασφάλεια.

  8. ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟΥΣ “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ”, ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ “ΤΥΧΑΙΑ”, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Comments are closed.