Πόλο: Εχασαν 30-1, αλλά έκλαιγαν από τη χαρά τους σαν να πήραν χρυσό

Κοινοποίηση:
polo-gynaikon-16-7-2019

Οχι, δεν είναι λάθος. Η ομάδα πόλο γυναικών της Νότιας Κορέας έχει δεχθεί 94 γκολ στα δύο πρώτα ματς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος! Κι όμως, οι παίκτριες βρήκαν έναν λόγο να πανηγυρίσουν σαν… τρελές.

Μετά την ήττα με το απίστευτο σκορ 64-0 από την Ουγγαρία, στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στη Νότια Κορέα, η ομάδα πόλο γυναικών της διοργανώτριας χώρας ηττήθηκε με 30-1 από τη Ρωσία, στη δεύτερη αγωνιστική. Κανείς δεν θα μάντευε το σκορ, αν έβλεπε μόνο μια σκηνή από το ματς. Οταν η Κιούνγκ Ντα-σεούλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας της. Μόλις σκόραρε η 18χρονη, ο προπονητής πανηγύρισε σηκώνοντας στα χέρια, ενώ οι παίκτριες που ήταν στον πάγκο ξέσπασαν σε δάκρυα, πανηγυρίζοντας σαν να είχαν μόλις αναδειχθεί παγκόσμιες πρωταθλήτριες!

Ισως όλα αυτά να φανούν πιο λογικά, αν ληφθεί υπόψη ότι η Νότια Κορέα κατάφερε να φτιάξει ομάδα πόλο γυναικών μόλις ένα μήνα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που φιλοξενεί. Και για να τα καταφέρει, κάλεσε πρώην κολυμβήτριες. Μάλιστα πλην της αρχηγού, όλες οι υπόλοιπες είναι ακόμη έφηβες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.