«Πόλεμος» στο twitter με τον διαδηλωτή Αλέξη για το Πολυτεχνείο! «Γελάει και το υπηρετικό προσωπικό στο κότερο!»

Κοινοποίηση:
1

Σαν ευθεία πρόκληση για ακατάσχετο τρολάρισμα εξέλαβαν οι χρήστες του twitter τις αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα για το Πολυτεχνείο. Υποθέτοντας, πιθανώς, ότι κανείς δεν θυμάται τους εναγκαλισμούς του με τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Αμερική, το… στρέτσινγκ στην Ουάσινγκτον κ.λπ. ο πρώην πρωθυπουργός σάλπισε πανστρατιά για τη συμμετοχή στην επετειακή αντι-αμερικανική διαδήλωση. Και έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Στην αρχική ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε:

«46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο «Όχι» στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το «Όχι» κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες.
Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί.
Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα.
Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας.
Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Και ιδού πώς αντέδρασε η κοινότητα του twitter:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στέφανε καλημέρα. Η φωτό με το ντάτσουν θα έπρεπε να γίνει πρωτοσέλιδο.

  2. Αυτός γιατί κατέβηκε στην πορεία ζητάει αύξηση γιατί δεν του φτάνουν τα 10000 τον μήνα;

  3. Πολύ ευγενικοί οι χρήστες του Twitter, η μήπως το επιβάλλει η πολιτική του app …;
    Ευτυχώς εμείς εδώ μπορούμε να πούμε ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ Απατεώνα εβραιοτουρκε ! Καρκίνο στα μπασταρδα σου ! Όπως έκλαιγαν τα παιδάκια που φάγανε χημικά, έτσι να κλαίνε και τα μουλοσπερματα σου πριν ψοφισουν .

  4. ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Comments are closed.