Πως τον άφησες Νίκο Χατζηνικολάου να το κάνει αυτό; (BINTEO)

Κοινοποίηση:
PANOS-XATZI

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επανέλαβε πως νιώθει ότι εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά. Ο κ. Καμμένος είπε πως πλέον «Τσίπρας και Μητσοτάκης πάνε πακέτο» και αυτό φαίνεται από την απόφαση του δεύτερου να μην καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο πρώην ΥΠΕΘΑ δήλωσε ότι θα υπερψήφιζε μια πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ που μαζί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής θα σταματούσε την διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, αυτός διατηρεί την θέση του Κώστα Καραμανλή από το Βουκουρέστι όπου ήταν εναντίον της γραμμής της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Ο Καμμένος έδωσε στην δημοσιότητα ένα τηλεοπτικό σποτ όπου δείχνει το κεφάλι του Μεγάλου Αλεξανδρου να ενώνεται με το πρόσωπο του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ που μιλάει σλαβικά και επαναλαμβάνει τα γνωστά αλυτρωτικά για μακεδονικό λαό και γλώσσα. Συγκεκριμένα ακούγεται η δήλωση που έκανε ο Ζάεφ στις 6 Δεκεμβρίου του 2018, στην οποία τονίζει: «Είναι σαφώς αποδεδειγμένο ότι είμαστε Μακεδόνες, ότι μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα και είναι σημαντικό ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να το αρνηθεί κανείς».

Τότε μια φωνή λέει: «Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν μπορεί να μιλήσει. Θα αφήσουμε τον Ζάεφ να μιλάει εκ μέρους του;».

«Δέχθηκα πιέσεις αλλά δεν υπέκυψα» τόνισε επίσης, με αφορμή την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, κάτι που δεν έκανε ο πρωθυπουργός…

Τέλος ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Τσίπρα ερωτηθείς για τις εκλογές ανέφερε πως «η Δεξιά έχει καταργηθεί αφού εφαρμόζει πλέον νεοφιλελεύθερες πολιτικές» και απέκλεισε συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη τονίζοντας ότι αυτός ανέδειξε τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη που «καταστρέφουν τη Νέα Δημοκρατία». Είπε πάντως ότι θα αναζητήσει πατριωτικές συμμαχίες ακόμη και από στελέχη της ΝΔ που αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: