Πρώτος σκόρερ στην Championship ο Τέεμου Πούκι

Κοινοποίηση:
Τεέμου Πούκι

Τί και εάν στο διάστημα της εφετινής σεζόν βρέθηκε για πρώτη φορά σ’ενα πρωτάθλημα με τις ιδιαιτερότητες της Championship. Υπήρξε σημείο αναφοράς και κέρδισε δικαίως τα φλας της δημοσιότητας με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον πρώην μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Τεέμου Πούκι, ο οποίος αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της αγγλικής Championship, φορώντας τη φανέλα της Νόργουιτς την οποία οδήγησε στην Premier

Η Νόριτς κέρδισε το πρωτάθλημα της Championship μαζί με την επιστροφή της στην Premier League. Πρωταγωνιστής αυτής της επιτυχίας ήταν ο Φινλανδός επιθετικός, ο οποίςο κέρδις επανάξια το «χρυσό παπούτσι» της διοργάνωσης

Ο Πούκι σκόραρε στο φετινό πρωτάθλημα 28 γκολ, τρία παραπάνω από τον Τάμι Έιμπραχαμ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ έχοντας καθοριστική συμβολή στην άνοδο της ομάδας του.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ το περσινό καλοκαίρι, όμως εκείνος προτίμησε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Νόριτς. Με την αγγλική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2021 και όπως φαίνεται θα αγωνιστεί μαζί της στην Premier League.

Ο Πούκι είχε απασχολήσει ελληνικές ομάδες και το καλοκαίρι του 2017, αφού εκτός από τον Δικέφαλο, φέρεται να προσέλκυσε το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: