Πρόστιμο πάνω από 200 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και πιναδικές για κάτι που κάνουμε το 90% των Ελλήνων οδηγών!

Κοινοποίηση:
1

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες φωτογραφίες με τους άνδρες της Τροχαίας επί τω έργω σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τη χρήστη του Facebook, , που ήταν και εκείνη η οποία κάλεσε τις Αρχές σύμφωνα με τα δικά της σχόλια στη δημοσίευση, δείχνουν τους Τροχονόμους να αφαιρούν τις πινακίδες από δύο σταθμευμένα σε θέσεις ΑμεΑ αυτοκίνητα, τα οποία δεν φέρουν φυσικά κάποια ένδειξη που αποδεικνύει πως πρόκειται για Ατομα με Αναπηρία.

Πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για τα σταθμευμένα σε θέσεις ΑμεΑ αυτοκίνητα σε πάρκινγκ μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων. Πέραν αυτού αφαιρείται και η άδεια οδήγησης για δύο μήνες.

Πρόστιμο πάνω από 1.000 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και πιναδικές για κάτι που κάνουμε το 90% των Ελλήνων οδηγών!

Πέραν της αφαίρεσης πινακίδων για δύο μήνες, οι οδηγοί των οχημάτων δέχονται ποινή 9 πόντων στο Point system ή Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών (σ.σ. με τη συμπλήρωση 25 πόντων αφαιρείται το δίπλωμα), ενώ παράλληλα θα τους αφαιρεθεί και η άδεια οδήγησης για δύο μήνες.

Φυσικά υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο το οποίο ορίζεται στα 200 ευρώ. Και όλα αυτά γιατί επέλεξαν να παρκάρουν τα οχήματα τους στις συγκεκριμένες θέσεις για ΑμεΑ, παρόλο που υπήραν δεκάδες άλλες κενές θέσεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. κατι πρεπει να γινει και για τους μ@@@ες που οδηγουν με το κινητο στο χερι

  2. Τα διακοσια Ευρω ειναι λιγα, πρεπει το προστιμο να ειναι 500 και πανω, μονο ετσι θελουν καποια γαιδουρια που παρκαρουν οπου ναναι και δεν σεβονται τιποτα!!!!!!!!!

  3. Τα γαϊδουράκια δεν φταίνε σε τίποτα για να τα βριζεται κάθε φορά που επιθυμεται να βρισεται κάποιο δίποδο.

  4. Οποιος παρκαρει εκει ειναι απλα απαραδεκτος!!!

  5. Καποιε…….σχετικα με την αυνανια βλέπω γνωρίζεις τα παντα

  6. Να κατσεις εσυ σπιτι σου κ μαλιστα χωρις internet για να μας απαλλαξεις απο την υπαρξη σου! Απολιτιστε κ αμορφωτε!

  7. οι ΑΜΕΑ να κατσουν στο σπιτακι τους. Αυτα στην Αμερικη που υπαρχει πολυ χωρος.

    1. Κι εσύ να προσέχεις τι πληκτρολογούν τα χεράκια σου, γιατί αν σου τύχει η κακιά στιγμή (δεν σου το εύχομαι) και γίνεις ΑΜΕΑ με τα μυαλά που κουβαλάς σε βλέπω να μην έχεις τα @@ για να το αντέξεις…

    2. Πρώτη φορά βλέπω σκουλίκι να πληκτρολογεί….
      Αλήθεια πως τα καταφέρνεις;;;
      Και άντε σύρθηκες μέχρι το πλήκτρο, πως το πατάς;;;

  8. Υπάρχουν και άλλα γαϊδούρια, όταν παρκάρουν σε διαβάσεις-ράμπες όπου ο ανάπηρος δεν μπορεί να περάσει και πρέπει να κάνει βόλτα το τετράγωνο. Ακόμα και σε διαβάσεις πεζών όταν τους κάνεις παρατήρηση σου λένε μόλις ήρθα περιμένω κάποιον και φεύγω δεν θα καθυστερήσω!!! Στα αρχίδια μας ρε εποχούμενε, θέλω να περάσω απέναντι τι να κάνω ? Να περιμένω πότε θα έρθει ο γκόμενος σου ή η γκόμενα σου?

  9. Αφησε το εσυ στο παρκινγκ σε ιδιωτικο χωρο οπως λες να σου παρουν τις πινακιδες και τρεχα να τις παρεις παλι πισω αφου δεν μπορεις να παρκαρεις ενα μετρο πιο περα.

    1. αυτά αναγραφή το σύνταγμα

  10. δεν επιτρέπετε σε ιδιωτικούς χώρους η αφαίρεση πινακηδων η άλλη παράβαση του Κ Ο Κ επειδή δεν έχει χωροταξική θέση το δημόσιο . Ας προσέξουν οι Αστυνομικοί , είναι υπέρβαση καθήκοντος χωρίς νομική υπόσταση

  11. Πολύ χαίρομαι.
    Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι όταν βλέπουμε αυτοκίνητα σε θέσεις ΑΜΕΑ που δεν έχουν καμία ένδειξη. Δεν μπορεί να μην αντιδρούμε σε κάποια γαιδούρια και γαιδούρες.

Comments are closed.