Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Μέχρι πριν λίγους μήνες ήμασταν στο Πολυτεχνείο και καιγόμασταν

Κοινοποίηση:
720_683716_ca3d7db420-886af2c6eee3a0df

«Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσυλο στα ΑΕΙ» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Πάκος δήλωσε: «Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμασταν στο μηδέν και πήγαμε στο 100, δυστυχώς ή ευτυχώς ήμασταν στο μηδέν, στατικοί, ήμασταν στο Πολυτεχνείο και καιγόμασταν» , εξηγώντας τις όποιες δυσλειτουργίες μπορεί να υπάρχουν στον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ στην παρούσα φάση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων κατήγγειλε βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών. «Ξέρετε πόσες μηνύσεις έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, ιδιαιτέρα τα χρόνια των μνημονίων; Ξέρετε πόσοι βουλευτές πήγαιναν μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των αστυνομικών; Είχαν στήσει βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών» ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις διαμαρτυρίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ 25 που είχαν πάει στην ΑΣΟΕΕ ο Δημοσθένης Πάκος σχολίασε ότι «δεν μου προκαλεί η εικόνα πρώην υπουργών και βουλευτών, δεν μου προκάλεσε καμία εντύπωση, τα έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια, ορισμένοι υποστηρίζουν θλιβερές μειοψηφίες».

«Κάνει επιχείρηση η ΕΛΑΣ επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, βρίσκει ορμητήρια με υλικά που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και να τραυματίσουν ανθρώπους και δεν μιλάει κανείς» δήλωσε.

Ο κ. Πάκος εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι μπορούν να βρεθούν και αλλά ανάλογα ευρήματα στους χώρους των πανεπιστημίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    «ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ»

  2. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΑΡΑΓΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ…

Comments are closed.