Πρόεδρος Αναστασιάδης: Ο βίος και η πολιτεία ενός μπεκρή. Οι άσωτες κόρες, η χλίδα, οι τυχοδιώκτες γαμπροί και ο Λαός ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια

Κοινοποίηση:
anastasiadis1

Στο Μακελειό της Δευτέρας.

Γιατί αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού, Μίστερ Πρέζιντεντ. Επειδή ζείτε στο Χίλτον της Κύπρου, νομίζετε ότι μπορείτε να βρίσκεσθε στο απυρόβλητο;

Μέσα στα ακριβά ρέστοραντε, εσείς χαλαπακιάζετε τους αστακούς κι ο κόσμος (ο κοσμάκης, όπως τον λέτε εσείς), τρώει από τα σκουπίδια.

Μαζευτείτε, γιατί θα σας μαζέψουμε εμείς και εδώ και εκεί κάτω, που έχετε την Κύπρο, 45 χρόνια υπό τουρκική κατοχή, γιατί έτσι σας βολεύει, ανδρείκελα.

Ρουφιανέψατε όλους τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, παραδώσατε τους λεβέντες και ήρωες στους φίλους σας τους Βρετανούς και τους κρέμασαν, συνήψατε με τους κ@λομπαράδες πρωθυπουργούς της Ελλάδος, προδοτικές συμφωνίες με τους βρωμότουρκους , κονομήσατε, θησαυρίσατε και τώρα κάνετε τη ζωούλα σας και εσείς και τα σόγια των τεμπέληδων και πετάτε κανένα ψαροκόκκαλο που και που να το φάνε οι πεινασμένοι.

Ο Λαός φταίει. Που δεν έγινε ΙRA να τινάξει τους Τουρκαλάδες στον αέρα και εσάς να σας πετάξει στη θάλασσα να σας φάνε τα σκυλόψαρα, αλητήριοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παντα θα υπαρχει ενας μ@λακας να το παίζει δήθεν και να κάνει κριτική σε άλλους ενω δεν του πέφτει λογος

  2. Κυπριος εισαι? από που? απ την βορεια η την νοτια κυπρο,αντε ρε από δω περα ,ιδεα δεν εχεις που βρίσκετε η κυπρος ρε ψευτη και μας το παιζεις τσιμπριος αδελφος…

  3. Σχετικά με το εξώφυλλο, είμαι Κύπριος. Μπράβο στο Μακελειό. Στην κύπρο δεν είχε τα αρχίδια κανένας να βγάλει τέτοιο εξώφυλλο. Ασχολήθηκα με το θέμα και σας διαβεβαιώ ότι έτσι είναι όπως τα λέει το Μακελειό, έτσι είναι τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία δόση υπερβολής. Αυτό αποδεικνύει πόσο έγκυρη και αξιόπιστη είναι η εφημερίδα Μακελειό αλλά και πόσα αρχίδια έχει η ομάδα του να αναδυκνύει αλήθειες που λίγοι τολμούν να αποκαλύψουν.

  4. Αξιοι της μοίρας μας οταν βγάζουμε στην εξουσια τετοια τομαρια

Comments are closed.