25/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Πρωτοφανές: Η Αστυνομία σέρνει τον Μητροπολίτη Μόρφου για κατάθεση

Κοινοποίηση:
μορφου-1

Μια πρωτοφανή επίθεση για τα λεγόμενά του δέχεται ο Μητροπολίτης Μόρφου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η Αστυνομία θα λάβει την κατάθεσή του.

Την απόφαση για λήψη κατάθεσης από τον Μητροπολίτη Μόρφου εντός των επόμενων ημερών, έλαβε η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου που ανέλαβε να διερευνήσει το ενδεχόμενο ο Μητροπολίτης να έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα με τις πρόσφατες δηλώσεις του

Σύμφωνα με έγκυρη αστυνομική πηγή του ΚΥΠΕ, η απόφαση για λήψη κατάθεσης από τον Μητροπολίτη λήφθηκε από τους ανακριτές της υπόθεσης μετά από σύσκεψη κατά την οποία αξιολογήθηκε το μαρτυρικό υλικό που έχει συλλεγεί.

Ακολούθως, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει ως προς το κατά πόσον έχει διαπραχθεί οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης έχει διατάξει την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης των αναφορών του Μητροπολίτη Μόρφου μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Tι μας το λετε λες και ειναι σημαντικο. Εδω οι αγιοι της εκλησιας μας βασανιστηκανε και ακρωτηριαστηκανε και καηκανε ζωντανοι και δεν εβγαλαν κιχ και το μονο που ξερανε ητανε Θεος.

Comments are closed.