Πρωταθλητές Ελλάδας οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Κοινοποίηση:
2132675 (2)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η Κ-17 του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Final-4 του Αγρινίου.

Ο Ντότης στο 49’ πέτυχε το «χρυσό» γκολ των «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι σε 11 Final-4 έχουν κατακτήσει έξι φορέ ςτο βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ολοκλήρωσαν ιδανικά μία φανταστική σεζόν, δείχνοντας ότι έχουν όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια, γιατί όχι και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός στο 36’ έχασε τη σημαντικότερη φάση του αγώνα, με τον Λιάτσο να πιάνει ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή των Θεσσαλονικέων, έπειτα από προσωπική ενέργεια του Τσάβου, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 49’ ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ, που τους χάρισε το τρόπαιο

με τον Ντότη. Ο Σαπουντζής έδωσε μία πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Ντότη, εκείνος έπιασε ωραίο σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Κιτσάκης (52’ Πιπιλιάρης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Καραμπέρης, Τσοπουρόγλου, Καρακούτης, Γρόσδης, Τζόλης (87’ Θεοδωρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Τσάβος, Κατσόγιαννης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής (83’ Μούκα), Γούλας, Λιάτσος (58’ Αρσενίδης), Ντότης, Κατσαβάκης, Σουρλής

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: