Προ των Πυλών ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ! Πλήρης ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ στην Θράκη! Οι Τούρκοι έστειλαν Λοχαγό να επιβλέπει…

Κοινοποίηση:
12_2

Σε τουρκοποίηση της Θράκης μετατρέποντας κάθε μουσουλμάνο σε… Τούρκο και παραβλέποντας την πραγματική του καταγωγή στοχεύει η Άγκυρα. Το σχέδιο είναι καλά καταστρωμένο και σε αυτό βάζει πλάτη ακόμα και η ελληνική κυβέρνηση. Η Τουρκία δεν έχει κρύψει ποτέ τις βλέψεις της στην περιοχή την οποία θέλει να μετατρέψει σε δούρειο ίππο για να παρεμβαίνει στο ελληνικό γίγνεσθαι.
Και επειδή ο πλέον ισχυρός συνδετικός κρίκος των εθνών είναι η γλώσσα η Άγκυρα θέλει να μετατρέψει την μειονότητα σε τουρκόφωνη ώστε να μπορεί ευκολότερα να παίζει παιχνίδια. Ποιος αλήθεια έχει ξεχάσει το μικρό κοριτσάκι να ξεσπά σε κλάματα κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην περιοχή και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή επειδή δεν έδιναν στον πρόεδρο το μικρόφωνο; Ουδείς. Όπως ουδείς έχει ξεχάσει τα καρφιά του κατά της Αθήνας.Για τους δικούς της λόγους η Άγκυρα δείχνει να ξεχνά μόνιμα πως η μειονότητα είναι μουσουλμανική και όχι τουρκική.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι σε πρόσφατες δηλώσεις του έκανε πάλι αναφορά σε τουρκική «μειονότητα» στη δυτική Θράκη την οποία η Τουρκία προστατεύει! Και αυτό λίγες μέρες πριν το ταξίδι Τσίπρα στην Άγκυρα. Για να εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα τους σκοπούς τους και να χαρτογραφήσουν την περιοχή, οι Τούρκοι έστειλαν στην περιοχή και τον κατάλληλο άνθρωπο: τον λοχαγό Σονέρ Εργκούν που υπηρετεί στην Διεύθυνση Στρατοχωροφυλακής Ντιγιαρμπακίρ, ο οποίος διορίστηκε ως ακόλουθος ασφαλείας στο προξενείο Κομοτηνής στην Ελλάδα. Εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα εξηγούν πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.Και ενώ οι Τούρκοι απροκάλυπτα πια παίζουν το δικό τους παιχνίδι, η Αθήνα κοιμάται όρθια παρέχοντας και επιπλέον διευκολύνσεις. Επιβάλλοντας τα τουρκικά στα μειονοτικά σχολεία και σε Έλληνες που μιλούν ελληνικά αλλά και κάποια από τις γλώσσες της μειονότητας.

Εκτός και αν στον ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν στους 18.000 ψηφοφόρους που όπως υποστηρίζει ο ψευδομουφτής της Ξάνθης ελέγχει η Τουρκία. «Ως Ξάνθη σε περίπτωση που θέλουμε, μπορούμε να κατευθύνουμε περίπου 18.000 ψήφους στο κόμμα που θέλουμε. Πλέον πρέπει να είμαστε ξύπνιοι και να διεκδικούμε τα δίκια μας» φέρεται να έχει δηλώσει.Εκλογές έρχονται κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Και κάπως άλλωστε πρέπει να εξηγηθεί η εμμονή Γαβρόγλου να διδάσκονται τα τουρκικά στα νηπιαγωγεία θέτοντας μάλιστα ως ελεγκτές εξωσχολικούς που έχουν την έγκριση της Τουρκίας! Με λίγα λόγια οι Έλληνες εκπαιδευτικοί θα αξιολογούνται από πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν με την ελληνική παιδεία. Και μάλιστα πληρώνει αδρά τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ το ελληνικό υπουργείο Παιδείας (άθελά του;) τροφοδοτεί τα σκοτεινά σενάρια που στόχο έχουν την «Ανεξάρτητη Θράκη». Προφανώς ουδείς έχει ενημερωθεί για την πρόκληση εκτός ορίων όπου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη από το κολέγιο Μπαχτσεσεχίρ σε συνεργασία με διοικούντες και μαθητές του μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής, υψώθηκε η σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Νετζάτ Αχμέτ προτρέπει νέους σε ηλικία Έλληνες μουσουλμάνους να εγγράφονται σε Γυμνάσια και Λύκεια της Τουρκίας διότι όπως σημειώνει για το σύλλογο του η τουρκική εθνική συνείδηση είναι σημαντική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: