Προφυλακιστέος ο αστυνομικός–ληστής: Παρουσιάστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή

Κοινοποίηση:
astyno

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για την διάπραξη ληστειών.

Έχοντας στο πλευρό του ολόκληρη την οικογένειά του ο νεαρός κατηγορούμενος, αμέσως μετά την απολογία του, άκουσε την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή και ομολόγησε όλες τις ληστείες που έχει διαπράξει. Ο 29χρονος, ο οποίος κατετάγη το 2011, φέρεται να επικαλέστηκε τον εθισμό του στο τζόγο ο οποίος τον οδήγησε, όπως είπε, να αναζητά χρήματα με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως έχει πάρα πολλά χρέη και πλέον δεν ήταν σε θέση να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο αστυνομικός φέρεται να είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 29χρονος από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.. ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗΣ ΒΙΑΣΜΩΝ… ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ…

Comments are closed.