Προσοχή: Λαθρομετανάστης προσπάθησε ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ Ελληνίδα φοιτήτρια μέσα στην Πανεπιστημιούπολη μέρα μεσημέρι! Ανατριχιαστική η περιγραφή της

Κοινοποίηση:
1

Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ καταγγέλλει απόπειρα βιασμού καθώς έφευγε από τη Σχολή της!

Καταγγελίες Φοιτητών: Φοιτήτρια που σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από άγνωστο άνδρα μέρα μεσημέρι καθώς έφευγε από τη σχολή της. Πιο αναλυτικά η φοιτήτρια όπως η ίδια καταγγέλλει δέχθηκε επίθεση χθες (Πέμπτη 19/9) στις 12.30 μέρα μεσημέρι καθώς περνούσε μπροστά από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.

Όπως περιγράφει η ίδια με ανάρτηση της, ο δράστης που της επιτέθηκε ήταν ένας άνδρας γύρω στα 30, με ύψος 1,70 περίπου, φορούσε λευκά ρούχα και μαύρο καπέλο. Αναλυτικά η φοιτήτρια καταγγέλλει: «Κατά τις 12:30 που έφευγα από τη σχολή για να γυρίσω σπίτι μου (Ζωγράφου) ένας αλλοδαπός ήρθε από πίσω μου και με έπιασε/θώπευσε στα οπίσθια και ανάμεσα στα πόδια.

Τρόμαξα και γύρισα να δω ποιος ήταν γιατί ήμουν τελείως αφηρημένη, φορούσα ακουστικά. Προσπάθησε να με φιλήσει και να με πιάσει σφιχτά ώστε να μη μπορώ να κουνηθώ.» Και συνεχίζει η φοιτήτρια: «Εγώ τον έσπρωχνα, άρχισα να φωνάζω βοήθεια και ευτυχώς πέρασε εκείνη την ώρα μία κυρία με αμάξι, έτρεξα προς το μέρος της κι έφυγε κι αυτός, προς την πύλη της Καισαριανής. Πιο συγκεκριμένα, περνούσα μπροστά από τη φιλοσοφική, στον παράδρομο και λογικά αυτός περίμενε κάτω από τη γέφυρα που υπάρχει εκεί. Ηταν 1,70 περίπου, γύρω στα 30 και φορούσε λευκά ρούχα και μαύρο καπέλο.»

Και καταλήγει η φοιτήτρια: «Φυσικά και κάλεσα την αστυνομία και τώρα θα κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου. Το αναφέρω για να μαθευτεί μεταξύ φοιτητών και να μη συμβεί και σε κάποιον άλλον. Προσωπικά, έχω σοκαριστεί γιατί ήταν μέρα μεσημέρι, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

1

Πηγή: Foititikanea.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ας ψηφίζατε Χρυσή Αυγή δεσποινίς να μη κινδυνεύατε να σας γ@μήσουν τα λαθροόρκ και μέρα μεσημέρι μέσα και έξω από το πανεπιστήμιο. Ποιος σας εμπόδισε; Οι δημοσιογραφοκάφροι που σας πέρασαν την προπαγάνδα του ανθελληνικού τόξου ή ο φόβος σας μήπως αναστηθεί ο Χίτλερ και σας καεί το μίξερ; Να σας γ@μήσουν λοιπόν γιατί το αξίζει η μαλακία σας.

  2. Περαστικά σας δεσποινίς ,τα παράπονα στον δήμαρχο …. και όταν περπατάτε στο campus να βγάζετε τα ακουστικά από τα αυτιά σας , και να καλύπτετε τα κάλλη σας με μια μπούρκα .
    Όταν μιλάνε για Ελευθερία οι δημοκράτες και φιλελεδες που ψηφίσατε ,να ξέρετε από εδώ και στο εξής ότι δεν μιλανε φυσικά για την δίκη σας , αλλά για την ελευθερία των νεγροειδων αποβρασμάτων του Ισλάμ .

  3. Ολοι εσεις που φωναζετε για τα ανθρωποειδη μουσουλμανια, ας ψηφιζατε Χρυση Αυγη, απο την στιγμη που ψηφιζετε μητσοτακηδες, τσιπρες κ καθε λογης πουλημενο τομαρι, σκαστε κ μη μιλατε. Την επομενη φορα που θα πατε στην καλπη να εχετε τα στραβα σας ανοιχτα.

  4. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΟΥΣΤ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ….

  5. Φορτωστε τους και δρόμο! Δεν τους θέλουμε ρε!!!!!!!γιατί μας τους επιβάλεται???.?τι σκατα έχετε υπογράψει και γιατί?????????

  6. Φορτωστε τους στα καράβια και δρόμο από κει πουρθαν!!!!!!!!δρομο!!!!!!!δεν τους θέλουμε ρε!!!!!!!γιατί μας τους επιβάλεται????.ρωτώ!!!!!

  7. Πάρτε κάνα τειζερ να τους κάψετε τα παπάρια και θα σου πω εγώ αν ξαναπλησιασουν .

  8. Aν, λέω αν, σε πλησίαζε με ένα κάμπριο μαζεράτι και σου έλεγε να πάτε για καφέ και στη διαδρομή σε θώπευε, θα φώναζες; Μέχρι να γυρίσεις στο χωριό σου, με πόσους θα έχεις πάει..; Πόσοι θα σ’ έχουν θωπεύσει..; Άσε… να μιλήσει καμία άλλη, τις ξέρουμε τις φοιτήτριες τι κάνουν, ειδικά στην Αθήνα. Ο λαθρομουσουλμάνος (που εννοείται κακώς βρίσκεται εδώ) είναι κακός επειδή είναι άφραγκος, ο άραβας μουσουλμάνος όμως (γύφτος όπως ο 1ος, αλλά με λεφτά) στη Μύκονο αν σου την… έπεφτε..; Εκεί σούζα ε..;

    1. Λες μαλακίες στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα..πιο γραφικός πεθαίνεις…

    2. Αυτο εχεις να πεις μωρη ξευτιλισμενη λουλου;

  9. Αράξτε, με τα σμάρτφον που σας φορτωσαν, στους καναπέδες σας νεο – Ελληναράδες μέχρι να μπούν σπίτι σας να σας γ@μήσουν κόρες, μανες, αδελφες, συζύγους η και εσάς τους ίδιους…. αλλά σε καμμία περίπτωση μην κάνετε κανένα αστείο και νοιαστείτε για το γείτονα… Έτσι; Να είμαστε ξηγημένοι ε;…..

  10. Όντως εκεί στην πανεπιστημιούπολη είναι επικίνδυνα να περπατάς..άνετα σου επιτίθεται κάποιος. Και όλο και πιο συχνά θα συμβαίνει αυτό το φαινόμενο μου φαίνεται, με το κάθε ισλαμολαθροπιθηκι που έχει μπει στη χώρα μας! Αλλά..εσείς δεν τους θέλατε όμως; Φάτε σκατά τώρα! Μάλλον θα πρέπει να κρατάμε κανέναν σουγιά να προστατευτούμε…Αφού δεν υπάρχει ασφάλεια και βοήθεια πουθενά! Και οι μπάτσοι στα τέτοια τους..μόνοι μας πρέπει να αμυνθούμε!

  11. Πραγματικα οτι υπαρχουν μαλακες ειναι γνωστο .οτι εχει ξεφύγει η κατάσταση κ αυτο ειναι γνωστο αλλα οτι υπαρχουν ακομα μετα απο τοσα που εχουν συμβεί σαυτη την Ελλάδα χαβαλέδες για κάτι τοσο σημαντικό δεν μπορω να το χωνέψω.η επομενη μπορεί να είναι η μανα σου η κορη σου η αδερφη σου τοτε θα κανεις χαβαλέ?

  12. Κατανοητή η οργή μερικών , αλλά ερωτώ ? Σάμπως δεν υπάρχουν και Ελληνες που παρενοχλούν κοπέλες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ? Υπάρχουν ,πάντα υπήρχαν .

    1. ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙΦΑΣΟΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΕΘΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ

    2. Εγώ ερωτώ, σάμπως πολλά δεν μαζεύτηκαν τα περιστατικά με αλλοδαπούς…

    3. Μπετόβλακα ανθελληνα αντιφασολάδα,δεν σου φτάνουν οι Έλληνες,να ανεχόμαστε και τους βιαστές λαθροταλιμπάν?κόψε τον μπάφο μισέλληνα, και αυτοκτόνα.

    4. Και επειδή δηλαδή δεν μας έφθανε όση λέρα έχουμε, πρέπει να προσθέσουμε και άλλη…Μπράβο ρε. Να σε χαίρονται που σ΄έχουν…

  13. Τέτοιοι αλλοδαποί δεν πρέπει απλά να απελαύνονται αλλά να τερματίζονται ως φυσικές οντότητες!

  14. Αυτοι που κανουν χιουμορακι με την επιθεση που δεχτηκε η κοπελα απο το πακι ειναι ελληνες ή ελληνοφωνοι τουρκαλβανοι? Αν ειναι ελληνες τοτε δυστυχως οτι και να μας κανουν οι αλλοδαποι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Αφου αφησαμε στο ελεος των αλαχουμπαριδων, των τουρκαλβανων και του καθε λογης ξελιγωμενου βαρβαρου τις κορες, τις γυναικες και τις αδερφες μας ειμαστε αχρηστοι και ανικανοι και η ντροπη των προγονων μας που αν μπορουσαν να μας εβλεπαν για λιγο δεν θα προλαβαιναμε να μαζευουμε ροχαλες.

  15. ταξη στους πανεπιστημιακους χωρους ΑΜΕΣΑ. ΔΕΝ υπαρχει χρονος για χασιμο.

  16. Καποιοι δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν την σοβαροτητα της καταστασης, και γραφουν μ@λακιες!!!!!!! Το οτι εχει μαζευτει μεσα στη χωρα, με τις ευλογιες της Κυρα Τασιας και των υπολοιπων, καθε καρυδιας καρυδι δεν το εχουν παρει χαμπαρι και το οτι ειναι εν δυναμει θυματα ολων αυτων των λεχριτων!!!!!!!! Και εγω μαζι σου, την καραμπινα θα επαιρνα αν καποιος εκσνε κακο σε συγγενικο μου προσωπο!!!!!!!!

  17. Σιγά μην κλάσεις κανένα αρχιδι. Μαλακα Έλληνα κατάντησες σιριζαιος από εθνικιστής και πατριώτης. Ήδη σας πηδάνε τις γυναίκες και τις κόρες. Τα βλέπω τα τελευταία χρόνια και σοκαρομαι λόγω δουλειάς . Να δεις μαλακα σιριαλ κιλερ της πουτσας κάτι κοριτσάκια στην ηλικία της κόρης σου που τα σχιζουνε πακιστανοί και μαύροι και δεν το παίρνεις είδηση και κοιμάσαι γιατί δεν στο λένε . Τα βλέπω και αηδιαζω και ντρέπομαι για την κατάντια μας . Εμείς οι απόγονοί των αρίστων και των κοσμοκρατωρων να πηγαίνουμε με τα ορκ και το λέω πολιτισμικά και όχι ανθρωπιστικά.Συγγνώμη για την ένταση αλλά τα βλέπω κάθε βράδυ δυστυχώς.

    1. Καλά ηρέμησε λίγο άλλο πηδαω άλλο βιαζω τα έχεις μπερδέψει. Δεν πηγαίνουν με ορκ.

  18. Εσύ χαχαχα που λες πως κάνουν έτσι για ένα τσουτσουνακι άμα σου χωσω την καραμπίνα στο κωλο σου εσύ πως κανείς αλήτη? Έχω κόρη που σπουδάζει εκεί αν την πειράξει κάποιος θα γίνω serial kilker και όσους προλάβω να φάω.

  19. Ο/Η Σε λιγο ουτε απο τα παραθυρα δεν θα τολματε να κοιτατε λέει:

    Γιατι ρε κοπελια δεν του εκατσες μηπως εισαι ρατσιστομουτρο και ξενοφοβικη?

  20. Σιγα μωρε πως κανετε ετσι για ενα τσουτσουνακι…..

  21. Σε λιγο διαστημα αυτο θα ειναι πολυ συχνο φαινομενο με τοσους που εχουμε μαζεψει, θελατε πολυτισμικοτητα, φατε την τωρα και σκασμος ζωα.

  22. Ο/Η ελα μωρε..πως κανεις ετσι...αλοδαπος επενδυτης ηταν..To μελλον του τοπου λέει:

    αφου στον ακουμπισε μονο μην ανυσηχεις…μην το κανεις θεμα και σε πουν ρατσιστρια..

  23. τα παράπονα στην κυρα Τασία και τον Τσιπρα , το μήνυμα που εχει περάσει σε ολους αυτούς ειναι πως οτι και να κάνουν δεν πρόκειται να τιμωρηθούν , αντε τώρα να τους το βγάλεις απο το μυαλό

    1. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ?ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΙΠΟΤΕ.Ε,ΤΟΣΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ..

Comments are closed.