Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Τυφώνας αλλάζει φορά στον Ατλαντικό – Απειλεί το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης με 150χλμ/ώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
typhoon

Για ένα ασυνήθιστο καιρικό φαινόμενο κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος μας ενημερώνει ότι ο τυφώνας Lorenzo ακολουθώντας ανατολική τροχιά, δνε κατευθύνεται προς το συνήθη προορισμό τέτοιων φαινομένων,  – που είναι οι ακτές των ΗΠΑ και η Καραϊβική- , αλλά προς τo νοτιότερο άκρο της Ευρώπη, απειλώντας να πλήξει ακόμα και τις Αζόρες, το νησιωτικό σύμπλεγμα της Πορτογαλίας που βρίσκεται δυτικά της χώρας, στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Γράφει ο Σ. Αρναούτογλου:

«Αν και δεν είναι συνηθισμένο οι τυφώνες στον Ατλαντικό να ακολουθούν μια τέτοια ανατολική τροχιά, ο τυφώνας Lorenzo όχι μόνο δείχνει ότι θα το κάνει αλλά ενδέχεται και να “χτυπήσει” ακόμα και τις Αζόρες (σύμπλεγμα εννέα νήσων της Πορτογαλίας που αποτελούν το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής ηπείρου) κατά τη διάρκεια της νύχτας της ερχόμενης Τρίτης προς τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου με ισχυρές βροχές αλλά και ανέμους οι ριπές των οποίων ίσως ξεπεράσουν και τα 150 χιλιόμετρα την ώρα!!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κάποτε είχαμε τον γκαλιάνο για τρομολάγνο.τώρα μας προέκυψε και ο σάκης.όπως έκοπσα τον γκαλιάνο,κόβω και τον σάκης.αντε γεια

Comments are closed.