Προβάδισμα Τσέλσι για το «σεντόνι» (video)

Κοινοποίηση:
utd5

Πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσπασε η Τσέλσι και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την είσόδο της στην προνομιούχο τετράδα, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ από τη Λέστερ, έχει τον πρώτο λόγο για το απευθείας εισιτήριο για τα «σαλόνια» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Η ομάδα του Σόλσκιερ, μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά το ματς με γκολ νωρίς, αλλά ο Ντε Χέα την κρέμασε για ακόμα μια φορά, αφού από δική του γκάφα ξανά, η ομάδα του Σάρι πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 11ο λεπτό, Πογκμπά, Λουκάκου και Σο συνδυάστηκαν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να κάνει τον γύρισμα στον Μάτα και τον Ισπανό ανήμερα των γενεθλίων του να βρίσκει δίχτυα για το 1-0.

Η Τσέλσι, ωστόχσο δεν πτοήθηκε και στο 45’ κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης εκμεταλλευόμενη το «δώρο» του Ντε Χέα.

Ο Ρούντιγκερ έκανε ένα σουτ από μακριά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ισπανού και ο Αλόνσο που μπήκε στη φάση πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Από μια μεγάλη φάση είχαν δύο ομάδες στις καθυστερήσεις του ματς. Στο 92΄ η κεφαλιά του Ρόχο σταμάτησε στο κεφάλι του Πέδρο πριν περάσει τη γραμμή, ενώ στο τέλος ο Ιγουαΐν νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ντε Χέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: