Που τον πάει αυτόν τον “φλωρέντζο” η μουν@ρα κόρη της Μπαλατσινού και του Κωστόπουλου; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
BeFunky-Collage-1-1024x600

Στο μαλλί βάζει λακ ο μπούλης της Μενεγάκη;

Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα, υποδέχθηκαν το 2020 μαζί με τον Άγγελο Λάτσιο, δηλαδή τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Μάλιστα, η Αμαλία δημοσίευσε μερικά εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά, ενώ οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φακό της Αλεξάνδρας.

Κ

Τ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε όλα αυτά τα κ@λόπαιδα που οι μπαμπάδες τους είναι οι ευνοημένοι αυτής της άθλιας και ξεφτιλισμένης χώρας. Ο Πέτρος Κωστόπουλος του κλεφτοπασόκ, πτώχευσε την Εταιρεία του και οι εργαζόμενοι του σε αυτήν δεν μπήκαν ούτε καν στο ταμείο ανεργίας.Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να στείλει τις κόρες του για σπουδές στην Αμερική και να τους παρέχει ζωή που μόνο δισεκατομμυριούχοι παρέχουν στα παιδιά τους. Άρα είχε φυλάξει κάπου πάρα πολλά λεφτά, παρά την χρεοκοπία του. Όσο για τον φλώρο γιό του Λάτσιου τι να μας πει ένα παιδί που τα βρήκε όλα έτοιμα από τον μπαμπά του,Να πάνε να γ@μηθούνε και αυτά τα κ@λόπαιδα και οι μπαμπάδες τους μαζί τους.

  2. σαν γιος Αλβανού καλουπατζή είναι είναι ο Λάτσιος,αγκαζέ με το εκκολαπτόμενο πορνίδιο που τρώει τα λεφτά μας στο Αμέρικα,ας πληρώσει αυτά που χρωστάει ο αγράμματος ξεβλαχευτής πατέρας της και μετά να μας μοστράρει τα αη φονια

  3. Εδω μεσα απαντανε φιλοι τους συγγενεις τους ή οι ιδιοι;

  4. Φυσικά για να συλληφθούν ούτε λόγος, αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη

  5. Σταματηστε ολοι σας δεν ντρεπεστε τοση κακια βρε παιδια ελεος.Παιδια ειναι τι σημασια εχει ποιανου ειναι τα παιδια πρεπει να τεφουμε μονο αγαπη και σεβασμο για τα νιατα .ΝΑ ειστε ολοι καλα και καλη χρονια με υγεια και τυχη και την προστασια της Παναγιας μας να εχουμε

  6. Να ταν η ζήλια ψώρα….. Πρώτα από όλα ο πιτσιρικάς δεν είναι άσχημος, όσοι τον βλέπετε άσχημο να πάτε στον οφθαλμίατρο. Βάζω στοίχημα πως είναι πιο όμορφος από τους περισσότερους που τον κοροϊδεύουν. Δεύτερον, η κοπέλα δεν είναι τόσο όμορφη. Καλή είναι, δε λέω, αλλά δε τη βλέπω να κάνει καριέρα πουθενά εκτός αν οι άκρες των γονιών της δουλέψουν υπερωρίες.

    Από κει και ύστερα κακώς ασχολείστε, διαφήμιση τους κάνετε. Αυτοί έχουν λυμένο το πρόβλημα της ζωής τους, εμείς να δούμε τι θα κάνουμε.

  7. ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΙΣΤΕΡ ΥΦΗΛΙΟ ΚΕΡΑΤΑ.

  8. Δεν τον λες και κούκλο …. αλλά με τα χρήματα των γονέων του τον βλέπεις Μιστερ Υφήλιο !!!

  9. Εμένα τώρα, γιατί μου φαίνεται μια χαρά ο πιτσιρικάς ενώ το άλλο, τανίζει σαν τη mom του που πουλάει ακριβά τα πάντα;

  10. Εμένα μου φαίνεται οτιιιιι..
    ..μάλλον το πηγαίνει το γράμμα!

  11. Σε λίγα χρόνια λέει ο άλλος βλάκας από κάτω, θα βγει ο νέος ζεν πρεμιέ το παλικαράκι της Μενέγως χαχαχαχα Καθυστερημένοι οι νεοέλληνες γενικώς….

  12. τό πουτανάκι πέφτει κάτω απο την πουτάνα ..

  13. Την έχει μεγάλη και χοντρή ρε ζώα…την πορτοφόλα
    Άμα είναι και κομματόσκυλα.. τελειο
    Ξερει τι κάνει η κόρη, στα βήματα της μαμας

  14. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ Κ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΖΑΝ ΠΡΕΜΙΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    1. ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΕ. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

  15. Κομπλεξικοι νεοέλληνες βγάζετε την Κάκια σας και τα κόμπλεξ που έχετε σε εικοσάχρονα…

      1. Το ΛΟΛ το γράφεις από μαλακία στο μυαλό ή άλλου είδους; Γιατί και με τα δύο φυτό θα μείνεις.

  16. Σχολιάζετε εδώ η εκτονωνεστε?
    Παιδάκια είναι και τα δύο, και έτσι φέρονται..
    Πάντως αυτά περνάνε ζαχαρη χάρις τους γονείς ενώ εμείς..

    1. Σαφώς και τα γνωρίζουμε. Τα “παίρναμε” και τα δυο όπως λέει και τα τραγούδι. Πότε από μπρος και πότε από πίσω.

  17. Όπα ρε παιδιά.. Τους γνωρίζεται και μιλάτε με αυτό το τρόπο? Όσο για το αιφον αν δεν έχουν εκείνοι που έχουν, χρήματα ποιοι θα έχουν… Εδώ παίρνουν και άλλα παιδιά που δεν είναι οικονομικά στο ίδιο επίπεδο. Αυτό είναι κακία που βγάζετε..

    1. το πρόβλημα δεν είναι το άιφον,καλή μου. το πρόβλημα είναι ότι οι θυγατέρες μπαλατσινού κάνουν χλιδάτη ζωή ενώ ακόμα οι πρώην εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ δεν έχουν λάβει ούτε 1 ευρώ από τα δεδουλευμένα τους. το ύφος και η ξιπασιά είναι το πρόβλημα

      1. Να ήταν μόνο το iphone…που σπουδάζουν τα παιδιά του Κωστόπουλου γνωρίζεις? Στο Αμέρικα…Αυτός δηλώνει χρεωκοπημενος κ σπουδάζει τα παιδιά του στην Αμερική…κ εμένα οι γονείς μου μεροκαματιάρηδες…με το ζόρι μου χορήγησε αυτό το κωλοκρατος μια εστία γιατί αλλιώς θα σταματούσα τις σπουδές μου γιατί οι άνθρωποι δε μπορούσαν να ανταπεξέλθουν… Όχι…δε ζηλεύω τα χρήματα τους..να τα χαίρονται..με πειράζει όμως που αυτά θα είναι οι αυριανοι μάνατζερς…θα έρθουν εδώ…θα σου πουλάνε μούρη και θα γαμανε τους εργαζόμενους τους…

        1. Για το ότι τα παιδιά των “πτωχυμένων κ@ργι@ληδων λ@μόγιων επιχειρηματιών” που έπαιρναν τα αγύριστα θαλασσοδάνεια τόσο εύκολα όπως ο καθένας μας πίνει ένα ποτήρι νερό, πρέπει να αποδίδεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι μας πολίτες αυτής της χώρας ευθύνες στους ουστ@ρ@δες και στις ουτ@νες που εργάζονται και μισθοδοτούνται στο μπουρδελάκι διαφθοράς και εξαγοράς της γριάς τσατσάς κυρά Θέμιδας και στα πολιτικά τσογλ@νια που τους υπερασπίστηκαν φτιάχνοντας νόμους για να προστατέψουν την κλεψιά και ληστεία ενώ την ζημιά των τραπεζών την πλήρωσε όλος ο ελληνικός λαός, δίκαιοι και άδικοι μαζί. Τα παιδιά τους ποσώς θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν εφ’ όσον δεν παραβαίνουν νόμους, κοινωνικούς κανόνες και δεν προσβάλλουν τα χρηστά ήθη. Τα υπόλοιπα είναι φθόνος κακομοιριά και σκατοψυχία, από τον κάθε κοπρίτη που κλαίγεται επειδή δεν βρήκε και αυτός το χρηματόδεντρο για να την βγάζει τζάμπα και επειδή είναι τόσο χλιμίτζουρας κακομοίρης που ούτε και το αγράμματο πουτανάκι μις εβδομάδα της συνοικίας του ή του χωριού του, δεν του κάθεται έστω και με αμοιβή. Σωστά λέω από χρόνια πριν, ότι μόνο ένας νέος Μεταξάς θα έστρωνε χαρακτήρες όπως το 1935, με διωγμούς χασικλήδων, τεμπέληδων και φύση παραβατικών σκατοχαρακτήρων, μαζί με τα κομμούνια και τους αναρχομπάχαλους.

    2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΒΟΘΡΕ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ; ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ; ΧΡΩΣΤΑ ΕΣΥ ΒΟΘΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 5,000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΒΟΘΡΕ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ.

  18. Κεφτες…ξεκεφτες ….το τρωει το γκομενακι…Δεν πανε χαμενες αυτες.Θα βρει κανενα ματσολα και μια χαρά!

  19. …..ΔΕΝ Γ@..Ω ΣΑΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ GOLDDIGER!!!

  20. Δυνατο κομματι η κορη της τζενης .,.,.,αλλα και το iphone 11 pro που κραταει στο χερακι της μαλλον το αποκτησε με πολυ ιδρωρα .,.,..-)-)-)-)
    κατα τα λοιπα …..απλα σαβουρα του σαπιου τμηματος της ΕΛΛΑΔΟΣ

    1. ΙΣΑ ΛΕΜΕ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ!! ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΚΑΛΕς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς! ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΛΕΩ!

  21. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ;ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ.

      1. Σιγά μην πάει μ αυτόν. Ουρές περιμένουν τα αγόρια κι απλά εκείνη διαλέγει. Χεστηκε για τον άσχημο.

        1. ουρές βαρβάτων περiμένουν για ποιόν άργε? … για αυτόν ή για αυτήν? μάλλον και για τούς δύο … ΛΟΛ

          1. ΤΙ ΛΟΛ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΛΟΛΙΤΑ! ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΡΟΥΦΙΧΤΗ ΝΑ ΞΕΛΟΛ!!!

Comments are closed.