Που πας ρε Γερομπισμπίκη; Ηλικιωμένος Βολιώτης βγήκε ραντεβού με 40 χρόνια μικρότερή του και τον έπιασε κορόιδο

Κοινοποίηση:
Capture

Ένας 70χρονος δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί πως θα κατέληγε η βόλτα του με την 32χρονη. Όταν γύρισε στο σπίτι του, ήταν ήδη αργά…
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στο Βόλο, με θύμα έναν 70χρονο Βολιώτη. Βγήκε ραντεβού με μία γυναίκα, κατά 40 χρόνια νεότερή του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσ ενα φανταστεί ότ ιαυτή θα κατέληγε σε… μαρτύριο. Ο παθών βρισκόταν στο σπίτι του με την 32χρονη γυναίκα, και όταν αποφάσισαν να βγουν μία βόλτα, δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε…

Όταν μετά από ώρες γύρισε σπίτι, και έπεσε για ύπνο, όλα έμοιαζαν ίδια. Το πρωί όμως που ξύπνησε, κατάλαβε ότι από το σπίτι του έλειπαν προσωπικά του αντικείμενα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία μετά από έρευνες έφτασε στα ίχνη ενός ζευγαριού Βολιωτών, έναν 36χρονο και μία 32χρονη γυναίκα, τους οποίους και συνέλαβε.

Η 32χρονη μάλιστα ήταν η γυναίκα με την οποία ο 70χρονος είχε βγει ραντεβού όταν σημειώθηκε η κλοπή. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, η δράστιδα εκμεταλλευόμενη προσωπική της γνωριμία με τον παθόντα, και ευρισκόμενη στο σπίτι του, άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο και στη συνέχεια έπεισε τον 70χρονο να βγουν έξω από το σπίτι.

Στο διάστημα της απουσίας του παθόντα, ο 36χρονος φίλος της κατηγορούμενης βρήκε την ευκαιρία και μπήκε στο σπίτι από το ανοιχτό παράθυρο και φέρεται να έκλεψε προσωπικά αντικείμενα και το φορητό υπολογιστή. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά των συλληφθέντων για κλοπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: