“Πουλάει” ΤΡΕΛΑ η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ κυβέρνηση: “Μνημονιακότερος των μνημονιακών ο Μητσοτάκης” – Αλέξη, δες καλύτερα στον ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Κοινοποίηση:
again_maximou3

«Για μία ακόμη φορά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε στη Βουλή την ένδεια των επιχειρημάτων του» σχολίασε κυβερνητικός αξιωματούχος μετά την σφοδρή σύγκρουση του προέδρου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «προκάλεσε συζήτηση για την οικονομία, αλλά δεν είπε τίποτα για το βιώσιμο πλέον χρέος και την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «έβγαλε ψεύτες το σύνολο των Ευρωπαίων αξιωματούχων και αναλυτών και επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό και αντικοινωνικό πρόγραμμα της ΝΔ, που προϋποθέτει περικοπές στις συντάξεις, συντριβή της εργασίας και διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Συνεχίζοντας τους υψηλούς τόνους που επικράτησαν στη Βουλή, ο κυβερνητικός αξιωματούχος υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «τελικά κατέληξε να απολογείται για τις offshore που χρηματοδότησαν την εταιρεία της συζύγου του και τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens και τον κ. Φρουζή της Novartis».

Και κατέληξε: «Μνημονιακότερος των μνημονιακών, μίζερος απέναντι στην επιτυχία της χώρας, τζάμπα μάγκας και βαθιά διαπλεκόμενος. Εκπροσωπεί επάξια, δηλαδή, ακριβώς αυτό που καταφέρνει να αφήσει πίσω της η Ελλάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: