Πορεία συνταξιούχων στην Αθήνα – Συνάντηση με Μητσοτάκη τον Ιανουάριο

Κοινοποίηση:
5c14f465cd3a1858f978a3f2

Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι συνταξιούχοι από όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από τα Προπύλαια.

Οι συνταξιούχοι ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να θέσουν τα αιτήματα τους διεκδικώντας όσα τους έχουν περικοπεί τα προηγούμενα χρόνια.

Ζήτησαν επίσης την 13η σύνταξη, ενόψει των γιορτών, καθώς και δωρεάν κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και καμία ιδιωτικοποίηση ή κεφαλαιοποίηση αυτού.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο πρωθυπουργός για λόγους εθνικών θεμάτων δεν μπορεί να δεχτεί σήμερα τους επικεφαλής του συλλαλητηρίου και προγραμματίζει σχετική συνάντηση μαζί τους τον προσεχή Ιανουάριο.

Εν τω μεταξύ βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση των εκπροσώπων των συνταξιούχων με κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων οι κκ Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας, και Γιάννη Βρούτση, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Aξιοσέβαστοι συνταξιούχοι,μιλήστε πρώτα για τα κομμένα και μετά για όλα τα υπόλοιπα. Μην του τα ζητάτε όλα μαζί και τρομάξει ο άνθρωπος. ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΚΟΜΜΕΝΑ )ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΙ ΔΩΡΑ-ΑΔΕΙΕΣ ΚΛΠ.ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ -ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑΙΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΛΠ. ΓΙΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΧΙ? ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΟΒΑΝ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑΧΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ….ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ….ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ……ΔΙΝΟΥΝ 2000ΛΙΑΡΑ ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΜΕΝΑ….

Comments are closed.