«Ποντικοί» άδειασαν το Fever – Τι πήραν από το γνωστό νυχτερινό κέντρο

Κοινοποίηση:
1

Μέσα στο καλοκαίρι και ενώ ήταν κλειστό «ποντικοί» μπήκαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Fever στο Νέο Κόσμο.

Το γεγονός της διάρρηξης αντιλήφθηκαν την Παρασκευή οι ιδιοκτήτες του πολύ γνωστού νυχτερινού κέντρου επί της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Νέου Κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν άνοιξαν για να ετοιμάσουν το μαγαζί για τον χειμώνα δεν πίστευαν στα μάτια τους! Είδαν ότι οι διαρρήκτες είχαν μπει σε άγνωστο χρόνο στο νυχτερινό κέντρο και είχαν πάρει 15.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο, το όπλο που κατείχε νόμιμα ο ιδιοκτήτης, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πανάκριβα μηχανήματα ήχου. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο είναι κλειστό τους καλοκαιρινούς μήνες και λειτουργεί μόνο το χειμώνα. Οπότε οι διαρρήκτες είχαν στην διάθεσή τους πολύ χρόνο για να «σηκώσουν» αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μια χαρά λοιπόν στα π@π@ρια μας όλα… Κλείνουμε για καλοκαίρι και αφήνουμε μέσα στο μαγάζι δεκαπέντε ψωροχιλιάρικα ρε αδερφέ και κάτι πιστόλια για να τα βρούμε το χειμώνα.

  2. <> μπα, γιατί να έχει άδεια οπλοκατοχής ο ιδιοκτήτης του κάθε fever;;; Οι υπόλοιποι πολίτες, γιατί να μην έχουμε τέτοιες άδειες, με τόση ανεξελεγκτη εγκληματικότητα και εφόσον η αστυνομία μας απέχει πολύ ακόμη από το να είναι πανταχού παρούσα;;; Ερωτώ!

Comments are closed.