Πολύ άσχημα τα νέα για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ – Έχει «καταρρεύσει»

Κοινοποίηση:
siaskai

Άσχημα τα νέα για το κανάλι του ΣΚΑΪ και την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη. Οι ιθύνοντες βλέπουν συνεχώς τα νούμερα τηλεθέασης να καταρρέουν και να φτάνουν στα τάρταρα. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη ζώνη των δελτίων, αλλά σε όλες τις ζώνες των σταθμού -με ελάχιστες έως μηδαμινές πλέον εξαιρέσεις.

«Κατατρόπωσε» την Κοσιώνη η Ζαχαρέα

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ σημείωσε μόλις 9,1%. Την ίδια στιγμή η Μάρα Ζαχαρέα από το Star κατατρόπωσε τη Σία Κοσιώνη, κάνοντας 17,4.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό παρατηρείται συνεχής αποστροφή του τηλεοπτικού κοινό προς το δελτίο του Φαλήρου. Πολλοί μάλιστα, υποστηρίζουν πως η έντονη αντι-ΣΥΡΙΖΑ και η αντι-Τσίπρα ρητορική του σταθμού είναι η αιτία που οι τηλεθεατές γυρίζουν την πλάτη τους στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.

Φυσικά, η δημοσιογράφος βλέποντας καθημερινά τους απογοητευτικούς πίνακες τηλεθέασης, δεν είναι και στα καλύτερά της και με τους ιθύνοντες του σταθμού, αναζητούν λύσεις, ώστε να βελτιωθούν τα νούμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ποιο πολύ αντι σύριζα ναι στον πατριωτισμό κατά των δημόσιων υπαλλήλων και εξαφάνιση του life style τύπου κάτι τουρκο παραγωγές και να δεις πως ανεβαίνουν τα νούμερα.

Comments are closed.