Ποιό εμπάργκο;; “Σουρωτήρι” κάνει η Άγκυρα το… Βερολίνο! Τουρκικά αποβατικά πλοία αποβίβασαν στρατό και τεθωρακισμένα στη Λιβύη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τουρκικές δυνάμεις φέρονται να αποβιβάστηκαν στην Λιβύη, για να πολεμήσουν στο πλευρό του στρατού του Σάρατζ.

Αν και οι πληροφορίες δεν έχουν διασταυρωθεί, τόσο ο λογαριασμός που απηχεί τις θέσεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού του Χάφταρ στη Λιβύη, όσο και το δίκτυο AlArabiya αναφέρουν πως από δύο τουρκικά πλοία αποβιβάστηκαν στρατιώτες και τεθωρακισμένα.

Πριν από περίπου 10 ώρες η πλευρά Χάφταρ ανέφερε συγκεκριμένα στο Twitter πως στρατιωτικά τμήματα και τανκς αποβιβάστηκαν στην Τρίπολη και κατευθύνονται στην αεροπορική βάση Maitiga.

Ο δημοσιογράφος Faraj Aljarih αναφέρει επιπλέον πως τα ονόματα των τουρκικών πλοίων είναι «Gaziantep» και «Qidiz» και συνόδευαν μεταγωγικό πλοίο το οποίο έφερε στην Λιβύη τανκς και φορτηγά.

Συμπληρώνει δε ότι στρατιωτικές ομάδες της κυβέρνησης του Σάρατζ στη Λιβύη είχαν την εποπτεία της όλης επιχείρησης. Το φορτίο των πλοίων -πάντα κατά τον ίδιο δημοσιογράφο- μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Mitiga και παραδόθηκε σε τουρκικές δυνάμεις.

 

Και το δίκτυο AlArabiya σημειώνει ότι δύο τουρκικά σκάφη αποβίβασαν στρατιώτες και βαρύ οπλισμό στο λιμάνι Al Wefaq.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΝΤΟΝΜΕ… ΟΣΜΑΝ… ΑΣΚΕΝΑΖΙ…
    ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΝΙΑ ΡΕ ΖΩΑ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “SEAT OF SATAN”?? TO “ALTAR OF ZEUS”? ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΒΡΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ?? ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΤΡΑΒΕΛΟΣ?? ΓΙΑΤΙ ΟΙ “4 LADS” ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΟ “ISTANBUL NOT CONSTANTINOPLE” ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ? Η ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ ΕΙΧΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ?? ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΡΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ??
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΛΛΑ Η ΙΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η MANA ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ¨ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ.

Comments are closed.