Ποιος Αντεντοκούμπο; Το Ελληνόπουλο που σαρώνει στο ΝΒΑ αλλά δεν τον προβάλουν γιατί είναι Έλληνας! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
paixtes

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε ιστορία, αφού επιλέχθηκε στο Νο13 από τους Sacramento Kings!

Προσφέροντάς μία σπουδαία διάκριση στο Ελληνικό μπάσκετ, έγινε το ψηλότερο pick στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, ξεπερνώντας τον Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, έδωσε συνέχεια στην παράδοση που χτίζει το Ελληνικό μπάσκετ! Όμως το …«λάθος» του είναι ότι γεννήθηκε Έλληνας.

Και το σπουδαιότερο είναι οτι νοιώθει ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι αυτό. Φυσικά η είδηση δεν έπαιξε σχεδόν πουθενά γιατί πολύ απλά οι γονείς του είναι Έλληνες.

Η διαδρομή του Γιώργου Παπαγιάννη ξεκίνησε με πολλά όνειρα, αλλά εξελίχθηκε σε μία κακή παρένθεση στην “πράσινη” καριέρα του 21χρονου σέντερ.

Επτακόσιες πενήντα πέντε (755) ημέρες. Τόσο διήρκεσε το όνειρο του ΝΒΑ για τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ήταν 23 Ιουνίου 2016 όταν ο “Big Papa” άκουγε το όνομά του στο Νο. 13 του Draft, ψηλότερα δηλαδή από κάθε άλλον έναν Έλληνα στην ιστορία του θεσμού. Ναι, ακόμα και από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο… Η καριέρα του 21χρονου σέντερ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν πήγε πάντως όπως την περίμενε.

Ο Vlade Divac έβλεπε στο πρόσωπο του Παπαγιάννη τον επόμενο Marc Gasol, όταν τον έπαιρνε μέσω ανταλλαγής το βράδυ του Draft από το Phoenix (μαζί με τους Bogdan Bogdanovic, Skal Labissiere και ένα draft-pick 2ου γύρου για το 2020), παραχωρώντας στους Suns τον Marquese Chriss και ένα draft-pick 2ου γύρου. “Τον παρακολουθήσαμε για ένα χρόνο και πιστεύαμε ότι δεν θα ήταν διαθέσιμος μετά το Νο. 18 (σ.σ. Celtics), οπότε τον πήραμε στο 13. Εάν με ρωτήσετε ποιον μου θυμίζει, θα σας πω ότι έχει την προοπτική να γίνει ο νέος Marc Gasol”, είχε πει ο τότε GM των Kings. Η συνέχεια πάντως δεν ήταν όπως ακριβώς την είχε φανταστεί ο Divac. Ούτε ο Έλληνας σέντερ.

Όταν τα φώτα του Draft έπεσαν και ο Παπαγιάννης μπήκε πια σε… κανονικό mode NBA, ήταν εξ’ αρχής σαφές ότι τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου εύκολα γι’ αυτόν στο Sacramento. Όσες μεγαλοστομίες κι αν έλεγε γι’ αυτόν ο Divac, όσο ψηλά κι αν επιλέχθηκε στο Draft… Η ουσία ήταν ότι με τον DeMarcus Cousins μπροστά του, τον Willy Cauley-Stein στη θέση του πάουερ φόργουορντ και τους Κώστα Κουφό, Skal Labissiere να συμπληρώνουν την φροντ λάιν των “βασιλιάδων”, τα κουκιά ήταν μετρημένα στο rotation του Dave Joerger. Αυτό δηλαδή στο οποίο δεν κατάφερε να μπει ποτέ ο Έλληνας σέντερ.

ΜΕΤΑΞΥ G-LEAGUE ΚΑΙ ΝΒΑ
Τα… πήγαινε-έλα από το ΝΒΑ στην G-League και τούμπαλιν έγιναν πολύ γρήγορα συνήθεια για τον Παπαγιάννη. Από τις 11 Νοεμβρίου 2016 έως τις 11 Μαρτίου 2017 ο “Big Papa” έκανε την διαδρομή ΝΒΑ – G League συνολικά 20 φορές. Μέχρι που ο Divac αποφάσισε ότι ήταν η ώρα να πάρει μερικές ευκαιρίες και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Κάπως έτσι ο Παπαγιάννης έκλεισε την κανονική περίοδο στο ρόστερ των Kings, έπαιξε σε 16 από τους τελευταίους 17 αγώνες και είχε 7,4 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,0 κόψιμο κατά μέσο όρο.

Όσες ευκαιρίες δεν είχε τους πρώτους πέντε μήνες, τις πήρε μέσα σε τρεις εβδομάδες ο Παπαγιάννης. Ο απολογισμός του στην πρώτη του χρονιά στο Sacramento ήταν 5,6 πόντοι, 3,9 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ και 0,8 κοψίματα σε 16,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, έχοντας παίξει συνολικά σε 22 αγώνες. Σούταρε με ποσοστό 54,9% και είχε 85,7% από τη γραμμή των βολών. Όχι κι άσχημα για έναν 19χρονο rookie με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση του, που άρχισε να αισθάνεται άνετα στο ΝΒΑ στα τέλη Μαρτίου, όταν δηλαδή οι Kings αποφάσισαν να τον κάνουν μέρος του rotation σε μία “χαμένη” -γι’ αυτούς- χρονιά.

Δυστυχώς όμως ο τελευταίος μήνας της κανονικής περιόδου της σεζόν 2016-17 ήταν απλά μία παρένθεση. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε τη δεύτερη σεζόν στην πρωτεύουσα της California. Ο Dave Joerger δεν πίστεψε ποτέ στον Παπαγιάννη και τα πήγαινε-έλα μεταξύ NBA και G-League άρχισαν εκ νέου. Από το Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο ο Παπαγιάννης έκανε άλλες 12 φορές τη διαδρομή μεταξύ του ΝΒΑ και της αναπτυξιακής λίγκας και παρότι στα μέσα του Γενάρη ο Joerger προανήγγειλε την απόφασή του να μην χρησιμοποιεί εκ περιτροπής δύο από τους πέντε βετεράνους των Kings, το κέρδος του Παπαγιάννη ήταν μηδαμινό.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ PORTLAND

Ο Έλληνας σέντερ πήρε κάποια σκόρπια λεπτά συμμετοχής στο Sacramento, μέχρι που το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου… έσκασε η βόμβα. Οι Kings αποδέσμευσαν τον Γιώργο Παπαγιάννη. Το όνειρο, πάντως, δεν είχε τελειώσει ακόμα για τον 21χρονο σέντερ. Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα ακολούθησε η πρόταση του Portland. Η δεύτερη ευκαιρία για τον “Big Papa” του δινόταν από τους Trail Blazers, οι οποίοι τον υπέγραψαν αρχικά με δεκαήμερο συμβόλαιο και εν συνεχεία του προσέφεραν μονοετές, το οποίο θα γινόταν εγγυημένο εφόσον παρέμενε στο Oregon και μετά τις 19 Ιουλίου. Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ.

Ο Παπαγιάννης πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ακόμα και στο summer league του Las Vegas, κάτι που αποτέλεσε τον προάγγελο της είδησης που επρόκειτο να ακολουθήσει λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του 12ήμερου τουρνουά. Το πρωί της 18ης Ιουλίου οι Blazers αποδέσμευσαν τον Έλληνα σέντερ, δίνοντας έτσι τέλος στο ταξίδι του στο ΝΒΑ. Το πρώτο τουλάχιστον. Διότι στα 21 του χρόνια ο Παπαγιάννης έχει όλο το μέλλον μπροστά του, να βελτιωθεί και να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του.

Τον απολογισμό της διετίας τον έκανε ο ίδιος ο Παπαγιάννης την ώρα που πάτησε αθηναϊκό έδαφος, μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: “Ήταν δύο χρόνια στα οποία πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα κάποια μαθήματα, που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για μένα. Μέσα από αυτό έμαθα, κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου. Όταν έφυγα ήμουν 18 χρονών, μεγάλωσα σωματικά, άλλαξα τις συνήθειές μου. Όλα αυτά ήταν μια προσαρμογή για τα επόμενα χρόνια”.

Ο απολογισμός του Γιώργου Παπαγιάννη στο ΝΒΑ

Σεζόν Αγώνες Χρόνος Πόντοι Σουτ Ριμπ. Ασ. Κλ. Κοψ.
2016-17 22 16,1 5,6 54,9% 3,9 0,9 0,1 0,8
2017-18 17 7,2 2,1 42,9% 2,2 0,5 0,2 0,4
Σύνολο 39 12,2 4,1 51,4% 3,2 0,7 0,2 0,6
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

  2. Τι βλακείες γράφετε? Με την καμία δεν είναι τόσο καλός όσο ο Αντεντοκούμπο, για την ελλάδα καλός είναι, αλλά για nba … Πως λοιπόν κάνετε τέτοιο συσχετισμό, μόνο και μόνο για να πείτε ότι είναι άτυχος, επειδή είναι Ελληνας? Κακήν κακώς τον έδιωξαν από το nba. Πριν γράψετε άρθρο, ενημερωθείτε καλά πρώτα.

  3. Ό Γιάννης Αντετοκούμπο είναι βασικά χριστιανός . Αυτό , εμένα κι αυτόν μας κάνει αδέλφια , γιατί είμαστε παιδιά του Θεού . Και είναι τιμή μου πού αυτός δηλώνει Έλληνας ! Όμως , το θέμα είναι ότι δέν έχει αυτό πού έχω εγώ – και πού το χρειάζεται κάποιος για να ονομασθεί Έλληνας , του αρέσει δέν του αρέσει :
    Α) το όμαιμον . Πολλοί δέν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό , αλλά στην ουσία είναι ή γραμμή του αίματος πού τραβάει προς τά πίσω , έως τον γενάρχη μας τον Έλληνα . Όποιος θέλει φυσικά , ψάχνει και βρίσκει , εγώ μόνο θα πώ ότι ό Λεωνίδας Έλληνας ήταν αλλά κι ό Εφιάλτης Έλληνας ήταν . Γιατί φαντασθείτε ότι άς πούμε , παντρευτήκανε δύο άνθρωποι σήμερα , μία Ελληνίδα πήρε έναν Τούρκο (!!!…) Κι ενώ ή Ελληνίδα είναι Χριστιανή και πατριώτισα , ό Τούρκος είναι μωαμεθανός και γκρίζος λύκος… Τά παιδιά ;;; τι θα είναι ;;;
    B) Τό ομόθρησκον . Σ’ αυτό αναφέρθηκα προηγουμένως .
    Τό ομόγλωσσον . Αυτοί όλοι οί άνθρωποι , καλως ή κακώς ήρθαν εδώ . Δεν πρόκειται όμως ποτέ να μιλήσουν Ελληνικά όπως εμείς γιατί είναι ή δεύτερη γλώσσα τους κι όχι ή μητρική .
    (τώρα βέβαια αυτό φαντάζει κάπου εκτός τόπου και χρόνου γιατί πλέον , ούτε οί Ελληνόπαιδες μπορούν να μιλήσουν τά Ελληνικά σωστά…:( Εδώ μας καταντήσανε…
    Γ) Τό ομότροπον : Φανταστείτε ότι παντρευτήκατε μία γυναίκα κανίβαλο και συζητάτε για φαϊ…

    Ρεζουμέ (σε… άπταιστα Ελληνικά 😉 Ο Αντετοκούμπο είναι Χριστιανός και δηλώνει Έλληνας : μού κάνει , τον κρατάω . Ό τυχαίος Αφγανός μωαμεθανός πού ήρθε στην Ελλάδα να κάνει την καλή του γιατί έμαθε ότι είμαστε κορόϊδα και τον (χρυσο)πληρώνουμε και μού κάνει ζημιά (ληστείες , βιασμούς κλπ κλπ) δέν μού κάνει , τον διώχνω . Και γιατί όχι ;;; τον ζήτησα εγώ ;;; μού ήρθε κανονικά ;;;

  4. Εγώ γεννήθηκα στην Νιγηρία από Έλληνες γονείς άρα ειμαι ένας λευκός Νηγιριανος έχετε αντίρρηση για αυτό ?

    1. Όπως τα γράφεις όχι φίλε μου, εξακολουθείς να είσαι Έλληνας ή μάλλον Ελληναρας όπως γράφει κάποιος παρακάτω.αν όμως μεγαλώνες στη Νιγηρία, μάθαινες άπταιστα τη γλώσσα,εσύ κ τα αδέρφια σου, αποκτουσες το όνομα Ντικεμπε Παπαδόπουλος, πίστευες στους θεούς μιας Νιγηριανης φυλής, στα 18 σου έπαιρνες την Νιγηριανή ιθαγενεια, βροντοφωναζες ότι είσαι Νιγηριανός , γίνοσουν αθλητής παγκόσμιας εμβέλειας κ αρνιοσουν να υπογράψεις αυτόγραφα πάνω στη Νιγηριανη η σημαία από σεβασμό σε αυτήν, τότε ναι θα ήσουν λευκός Νιγηριανός.

  5. Από κάποιους Έλληνες ο Αντετοκούμπο είναι πολύ πιο Έλληνας.
    Το άρθρο είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου εντελώς άστοχο!
    Μακάρι να υπήρχαν 100 Αντετοκούμπο. Αρκετά με αυτό το παραμύθι και το bullying.
    Το μεγαλύτερο bullying που έχω δεχτεί στην ζωή μου ως Έλληνας, προερχόμενος από το Βέλγιο ως μετανάστης 2ης γενιάς από 100% Έλληνες, αλλά έτυχε να είμαι φτωχός, να μου κάνουν bullying, να τρώω ξύλο από τους μάγκες συγχωριανούς!

  6. Αν καποιος γεννηθει στην ελλαδα , ασχετα αν οι ριζες του ειναι απο αλλη χωρα και αν βεβαια ο ιδιος νοιωθει ελληνας και εχει λαβει ελληνικη παιδεια κτλ , τοτε ΝΑΙ ειναι ελληνας .ασχετα αν ειναι μαυρος , πρασινος ή κοκκινος .

  7. O αντεξεκουμπο δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ αλλα ενας μελαμψος σκαλδιναβος .,.,

    Το ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ το εκαναν γαργαρα γιατι δεν παιζει τα παιχνιδια τους .,.,.,.η ισως δεν ειναι σαν τα μουτρα τους

  8. To Ελληνόπουλο που “σαρώνει” στο ΝΒΑ ‘εχει δύο χρόνια που του δώσαν τον πούλο απο εκεί.

  9. Από την άλλη βλέπεις τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του Μιχαλολιάκου, το μελαμψό χρώμα του Κάσσυ με τα φουσκωμένα χείλια και τις έμτονες βλεφαρίδες και νομίζεις ότι είναι γνήσιοι απόγονοι του Δία και του Απόλλωνα όταν κατέβαιναν από τον Όλυμπο και σπέρναν παιδιά.

      1. καλα, καταντια ειναι μονο ο νεοναζι που προσβαλουν τους ελληνες, ευτυχως ειναι πολυ λιγοι και απομονωμεν οι

  10. Μόνο οι ηλίθιοι ασχολούνται με τον Αντετοκουμπο. Τον εκαναν Θεο με το πες πες πες. Τι σου κανει η προπαγάνδα ε;;;; Και δυςτυχως οι Ελληνες ειναι οντως πολυ ηλίθιοι.

  11. ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  12. Είστε μαλάκες καθώς ξεχνάτε πως στο πλευρό της Ελλάδας το 1821 δεν πολέμησαν μόνο Έλληνεσ, αλλά και φιλέλληνες που προδόθηκαν από αλητήριους Έλληνες! Ο Αντετοκούμπο δεν έχει πλέον ανάγκη προβολής, καθώς το μέλλον του είναι σπουδαίο! Μην γίνεστε μνησίκακοι με ανθρώπους που τιμάνε τη γαλανόλευκη βάζοντάς τους όλους στο ίδιο σακί

  13. ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΚΑΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    Ο ΜΕΝ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΎΜΠΟ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΩΣ MVP ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΕΙΖΕ, KAI O ΔΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ NBA ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ NBA; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΎΜΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΟΣΤΟΙΧΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΎΜΠΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΛΛΗΝΟ-ΝΗΓΙΡΙΑΝΟΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    1. Εσύ είσαι και κακοπροαίρετος αλλά και ανορθόγραφος Μπούρτζο…

    2. George ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ! ΕΧΩ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ! ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΑΥΣΡΑΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΛΠ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ! ΛΕΝΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

  14. Αν παραπονιέται ο Παπαγιάννης, τι να πούμε και για τον Μητσάρα τον Αγραβάνη, που τον έφαγε η εβραιομασωνία;

  15. Μα γιατί λέτε ότι δεν είναι Έλληνας ? Ξεχάσατε ότι οι πρόγονοί μας, ο Αριστοτέλης, ο Ηρακλής, ο Σωκράτης, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς ήταν όλοι αραπάδες ? Δεν πιστεύω να είσαστε ρατσιστές ? λολ

      1. Όχι απο το χωριό του Αντετοκούμπο το έμαθε μπουρτζομπαχαλάκια

          1. Πφφφφ… Καλά, εσύ δεν υποσχέθηκες ότι θα πλυθείς αυτήν την εβδομάδα;;; Ε;;

  16. σταματηστε να ασχοληστε με αυτον τον αφρικανο, απο που και ως που Ελληνας;;;; θα τρελαθουμε τελειος;;; επειδη τον συναντησε ο σαμαρας και ειπε μια βλακεια;;; ετσι κι αλλιως αυτος ολο βλακειες ελεγε… η πρωτη ηταν;;;;

    1. αυτος ειναι ελληνας εσυ δεν εισαι, και να μη πιανεις τη Σπαρτη στο στομα σου

  17. Είναι άτυχος γιατί στην Ελλάδα δεν κατοικούν πια Έλληνες! κατοικούν Λάθρο! οπότε κρίμα το παιδί!!!

Comments are closed.