Ποιον κοροϊδεύει το πρακτορείο “Άργος” του Μαρινάκη, έτσι για να θυμώσουμε και λίγο; Η Ελλάδα βούλιαξε αλλά τις φυλλάδες του, τις διάβαζαν ακόμα και οι “πνιγμένοι”. Σοβαρευτείτε γιατί σας πήρανε χαμπάρι

Κοινοποίηση:
kairosena

Ποιον κοροϊδεύουν;

“Θαύμα, θαύμα! Τις εφημερίδες του κ. Μαρινάκη «Νέα» και «Βήμα» δεν τις σταματούν ούτε τα στοιχειά της φύσης.
Τι κι αν μας είχε κατακυριεύσει ο «Ζορμπάς» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο; Τι κι αν δεν πήγαν καν τα καράβια στα νησιά, μια και υπήρχε απαγορευτικό; Τι κι αν πνίγηκε η μισή Πελοπόννησος; Τι κι αν το σύνολο σχεδόν των εφημερίδων έχασε φύλλα, όπως ήταν αναμενόμενο;
Παρ’ όλα αυτά τα «Νέα» και το «Βήμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει και το πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος», ανέβηκαν σε κυκλοφορία. Πώς το έγραψε κάποιος εύστοχα στο twitter; «Εγώ είδα άνθρωπο στο Μαντούδι με το ένα χέρι να είναι πιασμένος σε έναν κορμό και στο άλλο να κρατάει τα “Νέα”».
Αλήθεια, πότε θα ελεγχθούν τα στοιχεία για τις κυκλοφορίες, που δίνει το μοναδικό πρακτορείο διανομής, με βάση την τιμολογιακή εκκαθάριση και όχι με βάση το τι δηλώνει ο ίδιος ιδιοκτήτης δύο τουλάχιστον εφημερίδων και του πρακτορείου που διανέμει όλες τις εφημερίδες;”.

Αυτά αναφέρει σε ημι-εύστοχο σχόλιο, συστημικό site το οποίο αποτελείται από ένα γκρουπούσκουλο λιβελογράφων, κάθε αριστεράντζας κομπλεξικών φλωρο-συντακτών που βγάζουν τα απωθημένα της ανεργίας τους και της ξετσιπωσιάς τους, πυροβολώντας κάθε οικονομικά υγιές, αυτό είναι αλήθεια.

Αλλά τα μπάσταρδα πληκτρολόγια εκεί, γράφουν την μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι εκτός από τις φυλλάδες, συμφερόντων του κυρίου Μαρινάκη, 500 φύλλα, την ώρα που η λάσπη, τα ρέματα και η βροχή είχαν πάρει ακόμα και τα περίπτερα, πήρε-ως εκ θαύματος Κυρίου- και η «Δημοκρατία» του γνωστού εκδότη. 500 φύλλα, επειδή είχε προσφορά!

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ συνεχίζει να ενημερώνει, χωρίς να ακούει και να βλέπει πίσω. Υπάρχει μία σκέψη να αποχωρήσουμε εντελώς από το καθημερινό δημοσιευθέν δελτίο κυκλοφορίας εφημερίδων που έχουν τρελαθεί στις καπελαδούρες και στις κυκλοφοριακές απάτες.

Το κακό παράγινε και το ανεχτήκαμε για πολύ καιρό. Και η Ένωση Ιδιοκτητών Εφημερίδων, με πρωτοστάτη τον κ.Χατζηνικολάου, αναμένει να του ρίξει κανένα κοκαλάκι ο κ. Παππάς, μήπως και αναπνεύσει από τη μάσκα οξυγόνου. 

Παρακμή…

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απλό, αφού ανεβαίνει, στείλτε του την εφορία να δούμε αν δηλώνει την άνοδο…

Comments are closed.