Ποινικός Κώδικας: Παίρνουν πίσω την διάταξη περί βλασφημίας

Κοινοποίηση:
agiografia-e1573548547217-768x467

Μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την διάταξη περί βλασφημίας στο νέο Ποινικό Κώδικα η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει πίσω αυτή την διάταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιδράσεις προβλημάτισαν την κυβέρνηση και συζητήθηκε εκτενώς το θέμα και σήμερα το πρωί. Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι μόλις σήμερα το πρωί, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 είπε ότι η κυβέρνηση επανεξετάζει την περίφημη διάταξη περί κακόβουλης εξύβρισης των θείων.

Ο κ. Τσιάρας δήλωσε: «Προβληματίζομαι πάρα πολύ. Δεν το κρύβω ότι μετά τον θόρυβο, που έχει προκληθεί, υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός και βεβαίως είναι ένα ζήτημα που βλέπω με μεγάλη προσοχή. Θα δούμε από δω και πέρα πώς θα εξελιχθεί».

Ο κ. Τσιάρας απέδωσε την επαναφορά της συγκεκριμένης διάταξης σε μία «προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων θρησκευτικών μειονοτήτων», που κάνει η κυβέρνηση, καθώς βρισκόμαστε, όπως είπε, «μπροστά σε γεγονότα που εξελίσσονται με αρνητικό τρόπο στην ελληνική κοινωνία και μιλώ για την αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων μεταναστών που εγκαθίστανται στην ενδοχώρα και δημιουργούνται εντάσεις. Σημείωσε δε ότι τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκές χώρες έχουν την ίδια διάταξη, η δε Δανία που την είχε καταργήσει, την επανέφερε.

Σημειώνεται ότι αύριο θα μιλήσει για το νέο Ποινικό Κώδικα στην Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν αποκλείεται να κάνει ο ίδιος ειδική αναφορά στο θέμα αυτό και να πάρει πίσω την συγκεκριμένη διάταξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τώρα κατάλαβαν οι κάτοικοι της Πιερίας γιατί η παρέα Γεώργιος Χρυσοστόμου διορισμένος μητροπολίτης Πιερίας, Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, έκαναν μαζί οι τρεις τους επίσκεψη στη Αρχιεπισκοπή Αθηνών στο γραφείο του Αρχιεπίσκοπου κος Ιερώνυμος; Ρώτησε τότε κατ ιδίαν ο κος Ιερώνυμος το Σάββα Χιονίδη δήμαρχο Κατερίνης για το προσωπικό του φίλο Χρυσόστομο Κυραϊλίδη ; που ασταμάτητα τον έβαζε να κάνει το αντιδήμαρχο (χωρίς ποτέ του να έχει ικανότητες και χωρίς να κάνει ποτέ κανένα λειτούργημα αλλά μόνο να εισπράττει μισθό και να εκτελεί ότι του υπαγορεύει ο Σάββας Χιονίδης) που δακτυλογραφούσε στο smartphone κινητό τηλέφωνο του και έκανε χρήση του σε όλη τη διάρκεια του αγιασμού 15-10-2014 δημοσίου ΙΕΚ Κατερίνης στη αυλή του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, δίπλα δεξιά σε 50-80 εκατοστά απόσταση ακριβώς στο ψιλό χωρίς γυαλιά όρασης κληρικό που έκανε το μυστήριο ;

    Δεν τον ρώτησε ο κος Ιερώνυμος, γιατί ο Γεώργιος Χρυσοστόμου του Χαραλάμπους μητροπολίτης Πιερίας με θρησκευτικό όρκο κατέθεσε σε απολογία ότι ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης αντιδήμαρχος Κατερίνης δεν το έκανε αυτό ποτέ. Με κοινό θεατές μάρτυρες 300 και παραπάνω μαθητές δημοσίου ΙΕΚ Κατερίνης να τον βλέπουν τι κάνει μια ώρα και να μην κάνει το σταυρό του σκυμμένος με το κεφάλι του κάτω να κοιτάζει την οθόνη του κινητού τηλεφώνου και να γράφει, τον βιντεοσκόπισαν κάποιοι μαθητές, και με άλλους προσκεκλημένους ο Γεώργιος Χρυσοστόμου του Χαραλάμπους είπε ότι για 1 ώρα που ήτανε ο αγιασμός ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, ενώ έκανε σε όλη τη διάρκεια αγιασμού.

  2. Η βλασφημία κατά του ΑΓ. Πνεύματος είναι μέγιστη αμαρτία και επισύρει πολλά δεινά σε αυτόν που βλασφημεί.

    1. Χ@ζω το αγ. πνευμα, αν και δεν ξέρω τι είναι,
      τρώγεται μήπως? Είναι εβραϊκό φρούτο?

      1. Εγώ χ@ζω εσένα,αν και δε ξέρω τι είσαι.Τον τρως από πίσω και μπρος μήπως?

        1. Να βγάλεις πρώτα το καλαμπόκι που έχωσες down there
          Πυροβολημένη μαριάμ! 🙂

  3. Για τη Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος δεν είναι βλασφημία με πολλούς μάρτυρες τα εξής :

    —| ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης αντιδήμαρχος Κατερίνης 2014 (ασταμάτητα διορισθείς αντιδήμαρχος γιατί είναι ο προσωπικός φίλος του πρώην δημάρχου Κατερίνης Σ.Χ.) εκπαιδευτικός στη ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Κατερίνης, τη 15-10-2014 στο αγιασμό ΙΕΚ Κατερίνης (δεν ανακοινώθηκε ποτέ ότι θα γίνει αγιασμός δημοσιεύοντας προσέλευση μαθητών να γίνει 14:00 ενώ είναι 15:00) όπου δίπλα και δεξιά 50 εκατοστά στο κληρικό που είναι ψηλός χωρίς γυαλιά και τον έβλεπε, ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης δακτυλογραφούσε αδιάκοπα πάνω στο τραπέζι του αγιασμού με το πληκτρολόγιο κινητού τηλεφώνου του σε όλη τη διάρκεια αγιασμού 1 ώρα και, κοιτώντας τη οθόνη του τηλεφώνου ασταμάτητα. Στο αγιασμό παρευρέθησαν ως αυτόπτες μάρτυρες αυτής της χυδαίας βλασφημίας και άδειας από τη διευθύντρια ΙΕΚ Κατερίνης Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικός και υποδιευθυντή ΙΕΚ Ιωάννη Καϊτανίδη του Γεωργίου ηλεκτρολόγος, ο εκπρόσωπος του Γεωργίου Λ. Κωνσταντόπουλου πρώην βουλευτή Πιερίας, η Στυλιανή Μακρίδου Κουκοδήμου μαθήτρια ΙΕΚ σύζυγος νυν δημάρχου Κατερίνης όπου αποχώρησε από το αγιασμό μόλις ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης άρχισε τη βλασφημία, και οι 300 και παραπάνω μαθητές ΙΕΚ που τον βιντεοσκοπούσαν. Όταν τα έμαθε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Γεώργιος Χρυσοστόμου μητροπολίτης Πιερίας κληθείς δεν έκανε τίποτα για όλα αυτά καταθέτοντας ; ρωτήστε να σας πει τι ο ίδιος του.

    —| 2014-2015 χρονιά, 14 παράνομες γραπτές εξετάσεις με τα ίδια θέματα μαθητών ΙΕΚ Κατερίνης Τμήμα Μαγειρικής καθισμένοι σε 5 ροτόντα τραπέζια (επίσης και σε μακρόστενα τραπέζια σε άλλες εξετάσεις) στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης χορηγός εγκαταστάσεων. Ακουμπούσε ο ένας στο άλλον δίπλα δίπλα και απέναντι από τον άλλον μαθητή ΙΕΚ στη αίθουσα σίτισης αλλά και στη αίθουσα εκδηλώσεων που γινόντουσαν οι αντιγραφές (υποφέροντας εκεί από δύσπνοια γιατί δεν είχε παράθυρα για να αναπνέει ο κόσμος γιατί τα κρατικά λεφτά που δόθηκαν για ανακαίνιση 2014 δεν επιλέχτηκαν ποτέ για να κατασκευαστούν παράθυρα αλλά τα σπατάλησαν σε άλλες χρήσεις ο Γ.Χ. Μητροπολίτης Πιερίας και ο φίλος του Α.Τ. διευθυντής γηροκομείου) και είχαν ως διάκοσμο τοιχογραφίες αγίων και απεικονίσεων Ιησού Χριστού, θρησκευτικά κειμήλια, σταυροί, ιερά σύμβολα, κάδρο φωτογραφία πορτραίτου του προκάτοχου μητροπολίτη κος Αγαθόνικος, και άλλα ιερά. Οι μαθητές ΙΕΚ στις γραπτές εξετάσεις σημείωσαν υψηλές επιδόσεις… ενώ τους υποχρέωσαν να πάνε με λεωφορείο πληρώνοντας εισιτήριο τόσα χιλιόμετρα μακριά στο γηροκομείο και ενώ υπήρχαν επαρκείς διαθέσιμες αίθουσες στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης που στεγάζεται το ΙΕΚ, και ενώ το ασύρματο διαδίκτυο και στις 14 παράνομες γραπτές εξετάσεις κατέγραψε τις 100αδες συνδέσεις των κινητών τηλεφώνων των μαθητών ΙΕΚ Κατερίνης όπως τις κατέγραψε και στις ώρες διδασκαλίας των 9 μηνών σχολικής χρονιάς 2014-2015 εκεί αφού τους το επέτρεπαν οι εκπαιδευτικοί ΙΕΚ Κατερίνης. Ο τότε διευθυντής Ε.Σ. της Δίωξης το 2015 αποφάνθει δημόσια σε έντυπο του, που το έχει η εισαγγελία Κατερίνης, ότι “δεν είναι δικής του αρμοδιότητας αυτά” όπως και για τα θέματα των γραπτών εξετάσεων ΙΕΚ Κατερίνης που στελνόντουσαν σε πάνω από 50 μαθητές με gmail email από το Ζ.Θ. εκπαιδευτικό ΙΕΚ Κατερίνης πριν τις εξετάσεις και τα ξέρανε οι μαθητές πριν και τα αντέγραφαν βέβαια αφού αυτά έμπαιναν. Γνωστά αυτά στο πρώην υφυπουργό κο Τόσκα που έπραξε αυτό που έπρεπε όπως ξέρετε όλοι, και στο κο Ιερώνυμο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος που δεν έπραξε τίποτα και έδωσε μετά στο Μητροπολίτη Πιερίας Γ.Χ. τη θέση του προέδρου σε εκκλησιαστική ακαδημία, ενώ ο δήμος Κατερίνης σε ναό μέσα βράβευσε Γ.Χ. επειδή είναι σαν χαρακτήρας αυτό που καταλάβατε όλοι. Πηγαίνετε τώρα να ψηφίσετε κάποιον ενώ δεν τον ρωτάνε ποτέ “τι έκανες και αποπέμφεις;” για να παραμείνει και να κάνει ότι θέλει στη δημόσια υπηρεσία της Δίωξης εις βάρος μαθητών ΙΕΚ και ηλικιωμένων στη Κατερίνη.

    1. Μόλις ο Ε.Σ. αξιωματικός αστυνομίας της Δίωξης το 2015 με απιστία στη υπηρεσία υπέθαλψε μέσω του Υπουργείου Παιδείας σε φυγή κακοποιούς για σωρεία αξιόποινων πράξεων κατηγορίας κακουργήματα τους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς του δημοσίου ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής 2014-2015, διευθύντρια ΙΕΚ Κατερίνης Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικός και υποδιευθυντή Ιωάννης Καϊτανιδης ηλεκτρολόγος, που ο ίδιος του δημόσια o Ε.Σ. σε συνέντευξη είπε «ήθελα να τους βοηθήσω», τότε ακολούθως:

      (1) 20 Νοεμβρίου 2016 ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης βράβευσε μέσα σε ναό δήθεν το μητροπολίτη Πιερίας Γεώργιο Χρυσοστόμου γιατί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών τον διόρισε ανάξια πρόεδρο εκκλησιαστικής ακαδημίας Θεσσ/κης προσπαθώντας βέβαια να καλύψει όλες τις ευθύνες που έχει για τα μιας σχολικής χρονιάς 2014-2015 κακουργήματα στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης κατά ζωής ανθρώπων καλύπτοντας το φίλο του διευθυντή γηροκομείου τεμπέλη κληρικό Αθανάσιο Τσαρουχά εθισμένο στο διαδίκτυο.

      (2) Δημοσιοποίηση 1-8-2017 στο τύπο, οι νέοι διευθυντές λυκείων Πιερίας με θητεία έως το 31-7-2020, η Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου από πολιτική μηχανικός και διευθύντρια δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης που την έβλεπαν όλοι να παίζει καθημερινά με ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή μιας και η πόρτα του γραφείου της ήτανε ανοιχτή, την διόρισαν παράνομα και τελείως πρόστυχα προκλητικά διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και την έκαναν και μέλος της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας. Αυτό είναι παράνομο και απάτη.

      (3) Χρυσόστομος Κυραϊλίδης παρέμεινε άθικτος και χωρίς καμία πειθαρχική δίωξη, έλεγχο, και απόλυση στη δημόσια θέση μισθωτού δήθεν εκπαιδευτή ΕΠΑΛ ΟΑΕΔ Κατερίνης (ρωτήστε το Υπουργείο Παιδείας και ΑΣΕΠ να σας πει πως διορίστηκε στη ΕΠΑΛ ΟΑΕΔ Κατερίνης και να παρουσιάσει τα δικαιολογητικά διορισμού του και προσόντα του τώρα, υποχρεούνται να το κάνει δημόσια. Εάν δεν θα το κάνει κατανοείστε το λόγο μόνοι σας). Ουδεμία όμως και ποτέ διαμαρτυρία από το Μητροπολίτη Πιερίας Γεώργιο Χρυσοστόμου.

      Ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας που αντί να τον διώξουν οριστικά και απολύσουν από εκπαιδευτικό ΕΠΑΛ ΟΑΕΔ Κατερίνης ως ανήθικο για τη δημόσια παιδεία (ξανά διορισμένος από το προσωπικό φίλο του Σάββα Χιονίδη δήμαρχο έως τις εκλογές 2019) κατηγορεί και άλλους υποψήφιους δημάρχους στις δημοτικές εκλογές στη Κατερίνη το 2019 για λαϊκισμό όπως κατηγόρησε το Θ.Λ. υποψήφιο στις εκλογές. Ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης και οι πράξεις του στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης 15-10-2014 τις έχει η εισαγγελία Κατερίνης από το 2015 και τις έχει στείλει εκεί η Ελληνική Αστυνομία, οπότε πρώτα ας παρουσιάσει πως διορίστηκε εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ ΟΑΕΔ Κατερίνης και γιατί δεν διώκεται για ασέβεια και βαρύτατη βλασφημία θρησκευτικού μυστηρίου, και γιατί δεν λογοδοτεί κάνεις για τις βλασφημίες του δημόσια με αυτόπτες μάρτυρες, και μετά να κατηγορεί θρασύτατα άλλους για λαϊκισμό. Που έσπευσαν οι υποστηρικτές του να του δώσουν και τιμής προαγωγή μόλις έμαθε το 2015 η Αρχιεπισκοπή Αθηνών τη ανηθικότητα του θρασύτητα πάνω στο τραπέζι του αγιασμού με το κινητό τηλέφωνο του 15-10-2016. Ότι θέση του δόθηκε του δόθηκε απευθείας από το φίλο του πρώην δήμαρχο Σάββα Χιονίδη για να κάνει τον εντολοδόχο του. Οπότε πια συμμέτοχη στα κοινά είχε; πότε; που θα κρίνει και άλλους και θα τους χαρακτηρίσει δημόσια ως “από το πουθενά ξαφνικά ενδιαφερόμενους για ψήφους”.

      Ο ίδιος ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης έκανε το «από το πουθενά ξαφνικά ενδιαφερόμενους για ψήφους» για το Κορινό ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2019, που ουδέποτε ασχολήθηκε με το Κορινό και δεν ήξερε τίποτα και ποτέ για το Κορινο. Ξαφνικά έφυγε από τα κοινά της Κατερίνης, γιατί ήταν καλός ; και προσέφερε στα κοινά ; και δήλωσε «εκφράζει τη θέληση μου να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω στην βελτίωση της καθημερινής μας ζωής», στο Κορινό και να τον εξευτελίσει τελείως και αυτόν και τα παιδιά που πάνε στα δημόσια σχολεία γελοιοποιώντας αγιασμούς, παιδεία, και ιερά και όσια μιας και οι «δυνάμεις» του εννοεί το Σαββα Χιονίδη και μόνο αυτόν και μιας και ο μητροπολίτης Πιερίας Γεώργιος Χρυσοστόμου μπορεί ο καθένας να τον εξαγοράσει με ανταλλάγματα ή και μίσθωση, παράδειγμα υψηλός μισθός αγιασμού εγκαινίων καταστήματος Mikel στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης. Αρκετά, σας σιχάθηκε ειδωλολάτρες και φαρισαίοι ο κόσμος της Κατερίνης.

      1. Ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης επιτέλους απορριφθείς από τους κατοίκους της Πιερίας, και από τους τελευταίους σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές 2019 γιατί «έχω κάνει έργο, συμμετέχω χρόνια στα κοινά» και άλλες μεγαλοστομίες αυταρέσκειας κατά φαντασίαν που το μόνο που έκανε ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μισθός του που εισέπραττε στη θέση αντιδημάρχου εντολοδόχου διακόσμησης που τον τοποθέτησε ο προσωπικός φίλος του πρώην δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, και οι επισκέψεις που έκανε και έβγαζε φωτογραφίες και τις δημοσιοποιούσε στη εφημερίδα. Αυτό το ονομάζει ο Χρυσόστομος Κυραϊλιδής πολιτική και συμμετοχή στα κοινά και έργο; πιο έργο; είδε κάνεις να έκανε κάτι και ποτέ; με τη παιδεία και με τι γνώσεις και κοινωνικό κύκλο; κανένα και τίποτα Το καραγκιοζλίκι έτσι ονομάζεται στη παράταξη «πολίτες σε δράση» με το κινητό τηλέφωνο και τη χυδαιότητα ενός ακατονόμαστου βολεμένου που μόνο χυδαιότητα προσέφερε στη Κατερίνη και στο Κορινό (που ξαφνικά τον θυμήθηκε) αφού εξευτέλισε 2014-2015 τη Κατερίνη στη Μητρόπολη Πιερίας, Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Ελληνική κυβέρνηση, Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Εισαγγελία Κατερίνης, και για μια ακόμη φορά στους μαθητές και γονείς Πιερίας μιας η λέξη συγνώμη και παραίτηση δεν λέγετε από θρασύτατους σαν αυτόν, τουλάχιστον οι ψηφοφόροι Κορινού τον απάντησαν καιν απέρριψαν αν και πολύ αργά και απαλλάχτηκε η κοινωνία από έναν ηθικολόγο θεσίτη και κατήγορο άλλων υποψηφίων στις εκλογές που εκλέχτηκαν βέβαια γιατί δεν ήταν γελοίοι.

  4. Πάντως, ανάλογα τις ώρες και τα κέφια, μπορεί κανείς να γελά με τις ώρες!
    Οι χριστιανοί ονόμαζαν και ονομάζουν “ειδωλολάτρες” τους προγόνους μας
    γιατί αγαλιάζονταν βλέποντας την τελειότητα των αγαλμάτων (εκ του Α-γάλω)
    Οι ίδιοι προσκυνάνε σε κακογραφίες απάνω σε σανίδες, πτώματα,
    καρφιά, ξύλα, ζωνάρια ακόμα και άγιες παντόφλες υπάρχουν!
    Χα..χα..χα.. μα ποιος είναι ο ειδωλολάτρης?

  5. O THEOS/THEANTHROPOS DEN HRIAZETE PSIFO PROSTASIAS ,O KYRIOS GNORIZI TO PIMNIO TOU…,ALA,PROSTASIA THRISKIAS ,PROSTASIA PISTIS, INE PROSTASTIA ANTHROPOU…, AFTO SIMENI, DEN EHIS TO DIKEOMA NA ME SFAKSIS NA ME SKOTOSIS …, GIATI AN ME SKOTOSIS ,DEN SKOTONIS EMENA OS ANTHROPO,ALA, ME SKOTONIS EPIDIS IME HRISTIANOS ORTHODOKSOS ,HRISTIANOS KATHOLIKOS,HRISTIANOS EUANGELISTIS,HRISTIANOS HRISTIANOS……………………!!!
    I PROSTASIA THRISKIAS PREPI NA PROSTATEFTI, KE NA PROSTATEFTI MALISTA AKOMI ME PIO AFSTIRI PINI…, ETSI ,O KATHE ENAS POU THA TOLMISI NA SKOTOSI THA TIMORITE AFSTIRA APO TON IDIO TON NOMO…!!!
    I ANTHROPI PERPATANE STO DROMO,KE DEHONTE THANATIKES EPITHESIS EPIDIS FORANE STAURO, EPIDIS INE HRISTIANI…!!!, AFTES I DOLOFONIKES EPITHESIS GINONTE EPIDIS DEN IPARHI PROSTASIA PISTIS + THRISKIAS…,KE O DOLOFONOS GNORIZI OTI DEN THA TIMORITHI OS FANATIKOS ,ALA ,THA TIMORITHI OS TIHEA PERIPTOSI,DILADI TO THIMA ME ENOHLISE … !!!
    ( ELLINIKI KIBERNISI, PROSTEPSTE TIS MIONOTITES THRISKIES, PROSTATEPSTE TIN KYRIA HRISTIANIKI ORTHODOKSI PISTI TOU ELLINIKOU KRATOUS…,ETSI HORIS NA TO KATALABETE NOMIMA STAMATATE TO SHEDIASMENO STOHEBMENO POLEMO POU EHOUN ETIMASI I GITONES ME TOUS DITHEN METANASTES MESA STIN ELLADA ,KATA TOU ORTHODOKSOU ELLINISMOU…!!!)
    AN ANALISETE TIN „LEKSI/LEKSES“ PROSTASIA THRISKEBMATOS, THA KATALABETE OTI STO BATHOS , INE ADIAFANA KRIMENI MIA I PRAGMATIKI PEDIA ,O ANTHROPOS MEGALONI ME SEBASMO ME OLES TIS AKSIES TIS LEKSEOS SEBASMOU KE POLITISMOU…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ( APEFTINOME STON KYRIAKO MITSOTAKI, SKEPSOU KALA, AN APOTIHIS SE AFTO TO THEMA,ENA PREPI NA KATALABETE STIN NEA DIMOKRATIA,OTI, APO TOUS PSIFOFOROUSAS TO 35% THA FIGOUN HORIS KAN NA TO KATALABETE…)
    NEA DIMOKRATIA, MIN AFINETE TON SIRIZA NA SAS KATASTREPSI ……………………..!!!!!!!!!!!!!!

  6. Και δε με λέτε, η βλασφημία κατά των Ολυμπίων Θεών επιτρέπεται?
    Γιατί εδώ ένα γουρούνι με το όνομα γρηγόριος χυδαιλογεί σιχαμερά κατά των Ολύμπιων θεών!

  7. ‘Σε μιά προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων θρησκευτικών μειονοτήτων’ είπε το Τσιάρας.

    Δεν κάνουν τίποτα για να προστατέψουν τους Έλληνες από τους λάθρο που καθημερινά μας υβρίζουν ότι έχουμε ιερό στην γλώσσα τους και απλά η πλειονότητα δεν το καταλαβαίνει.
    Κάνουν όμως τα πάντα για να προστατέψουν αυτούς, μην τους βρίσουμε τον Μουχαμέτη τους,
    Γαμώ τον Μουχαμέτη τους που έλεγε και ο Οπλαρχηγός.

  8. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ?

  9. ενώ το νινι της μάνας τους είναι πιο ιερό. Ασταδιάλα όλοι σας κατσικοκλέφτες

  10. Γιατί ρε ξεφτίλες.. βάλτε το λαό να ψηφίσει τι θέλει…

Comments are closed.