«Ποια Ευρώπη; Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία είναι φίλοι μας»… Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ και επικίνδυνος Έντι Ράμα…

Κοινοποίηση:
1

Είναι ώρες δύσκολες για την Αλβανία. Η Ελλάδα συνδράμει από την πρώτη στιγμή. Βοήθεια προσφέρουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κακό πράγμα να είναι κανείς αχάριστος και δυστυχώς, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, ο Έντι Ράμα υπενθύμισε τον πραγματικό του χαρακτήρα.
Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Έντι Ράμα μιλώντας στο «Open Show» είπε ότι επικοινώνησε με τον Τούρκο πρόεδρο, Ερντογάν, και του ζήτησε την πραγματοποίηση μιας διάσκεψης δωρητών από την Ανατολή και τη Δύση.

Δηλαδή, ο Έντι Ράμα ζήτησε από τον Ερντογάν να διοργανώσει μια διεθνή διάσκεψη για να υποστηριχτεί οικονομικά η σεισμόπληκτη Αλβανία.

Δεν το ζήτησε από την Ελλάδα, που είναι η ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προσέτρεξε πρώτη.

Από τον Τούρκο «νταβατζή» το ζήτησε. Σου λέει, θα κάνουμε μαζί ένα διεθνή έρανο, θα κρατήσουμε και ένα… ποσοστό από τις δωρεές. Τι; Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτηκε κάτι τέτοιο ένας ενάρετος χαρακτήρας όπως ο Έντι Ράμα;

Στη συνέχεια και εδώ επίσης έδειξε ποιος πραγματικά είναι, ανέφερε επικριτικά ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έστειλαν μεγάλη βοήθεια, υποστηρίζοντας εκ νέου τον Ερντογάν, ο οποίος έστειλε κάποια βοήθεια;

Ακούσατε εσείς να στέλνουν οι Τούρκοι βοήθεια στην Αλβανία; Και αν ναι, ποια και πόση;

«Ευρώπη; Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία είναι οι φίλοι μας που τρέχουν.

»Έχω απευθυνθεί τόσο στην Αυστραλία όσο και στο Ισραήλ.

»Μίλησα με τον Τούρκο πρόεδρο για την διοργάνωση μιας διάσκεψης χορηγών από τις χώρες τις Ανατολής και της Δύσης», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός ο αχάριστος είναι ο Έντι Ράμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΣ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  2. ΣΤΡΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ 10,000 ΑΛΒΑΝΟΙ !!! ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΧΗ .

  3. Η δική σου αχαριστία
    θα γραφτεί στην ιστορία
    πάνω σου θα πέσει φως μου
    η κατακραυγή του κόσμου

  4. Αυτό το μουνόπ@νο τον Έντυ κατσαπλιάς Ράμα συνδράμει η προδοτική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Από την πρώτη στιγμή έτρεξε εκεί ο Μασώνος και Εβραίος Δένδιας για να μην χάσει η Ελλάδα τα φτηνά μεροκάματα των φονιάδων Αλβανών. Ράμα άντε και γ@μήσου και εσύ και οι Αλβανοί. Μακάρι ένας νέος σεισμός να σας εξαφανίσει από τον χάρτη βρωμιάρηδες.

  5. Η Ελλάδα έσπευσε πρώτη στην Αλβανία. Ο Ερντογάν έμεινε στα λόγια και σε δηλώσεις λαδιάρηδων πολιτικών. Οι Αλβανοί ήταν 500 χρόνια σκλάβοι των Τούρκων και τρώνε ψωμί στην Ελλάδα. Ας περιποιηθούν τον Ράμα και τον κάθε Ράμα εκτός αν δεν τους κόβει το μυαλό.

  6. Τι βοηθάτε ρε ζώα τα κωλοαλμπάνια.
    Ψόφος σε όλον τον φιλότουρκο κωλολαό.
    Η χειρότερη κωλόφαρα μαζί με τους κωλόγυφτους!

  7. ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΑΝΤΙΦΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΛΟΑΤΚΙ ΦΙΛΕΛΕ ΦΕΜΙΝΑΖΙ ΑΘΕΟΙ-ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ-ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ…ΤΟ ΥΠΕΡΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ+ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ..ΠΡΟΣΕΥΧΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 14 ΧΡΟΝΩΝ…ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΛΑΙΒ!ΑΜΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ,ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!

      1. Ναι τον μαλακα δεν αφησε και κανεναν ,ολοι ειμαστε στρατιώτες του αντιχριστου λεει ο καραγκιόζης!!!

  8. ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΑΝΤΙΦΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΛΟΑΤΚΙ ΦΙΛΕΛΕ ΦΕΜΙΝΑΖΙ ΑΘΕΟΙ-ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ-ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ…ΤΟ ΥΠΕΡΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ+ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ..ΠΡΟΣΕΥΧΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 14 ΧΡΟΝΩΝ…ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΛΑΙΒ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…MINISTRY REVEALED ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

  9. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  10. Απο την άλλη μην ξεχνάμε οτι η ξεβράκωτη και πτωχευμμένη ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρι και πολλά. Μόνο συμβολικά. Οπότε καλά κάνανε οι Αλβανοί και στραφήκανε σε μια μεγάλη και δυνατή χώρα . Την Τουρκία

    1. Pelo γαμημενε Αλβανέ. Στο μπουρδελο σου την Αλβανία πίσω παλιοπουστα!

    2. ΡΕ Π..ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΣΤΑ ΤΙΡΡΑΝΑ Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΗΚΟ Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΞΥΠΩΛΗΤΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΤΗΜΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ Γ..ΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΗΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ………………………………………………………………………………

    3. ήπιε αλβανική ποτισμένη και λάλησε το κουνουπίδι!
      οπότε αφού είμαστε ξεβρακωτοι σηκωθητε να φύγετε και πατε να ψοφησετε στην υπερπλουσια Αλβανία σας,γιατί είστε ακόμη εδώ?

    4. Είδαμε και την μεγάλη Αλβανία που δεν έχει κρατικό μηχανισμό. Βάλε τώρα την κότα στον πάτο σου και αι πίσω να χτίσεις την μεγάλη Αλβανία.. Σοβαρεψου είμαστε 10 χρόνια στην κρίση και ζούμε καλύτερα από την Αλβανία. 200 χρόνια πιο μπροστά από εσάς είμαστε.. Σπίτια χωρίς πλέγματα κάνετε αν είναι δυνατόν

  11. Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΡΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ , ΟΤΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ .

  12. Καλώς τους και ας άργησαν… παρακαλώ τα καλύτερα ξενοδοχεία δωρεάν για τους φίλους Αλβανούς… Στην χειρότερη αρπαχτές σπιτιών από Έλληνες…

  13. Δεν είναι ο Έντι Ράμα. Είναι ο κωλολαός που εκπροσωπεί. Όποιος και να ήταν πρωθυπουργός της Αλβανίας την ίδια ακριβώς συμπεριφορά θα έδειχνε. Το τεράστιο λάθος είναι που τους επιτρέψαμε να μπουν στη χώρα το 90, τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.

  14. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΟΜΑΛΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΝΕΤΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ τα κοπρόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ

  15. Γιατι περιμενε κανεις οτι η συμπεριφορα του Ραμα θα ηταν διαφορετικη;;;;;;;; Μονο καποιοι αφελεις!!!!!!!!! Δεν εμαθαν οτι ουδεις πιο αχαριστος απο τον ευεργετηθεντα και μαλιστα οταν προκειται για Αλβανους;;;;;;;; Ε τωρα το εμαθαν!!!!!!!!!!

  16. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝΕ ΠΑΛΕΙ, ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΡΙΧΤΕΡ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΨΩΜΟΛΗΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ , ΕΡΧΕΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ , ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ

  17. ….O ΝΑΡΚΟΡΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ…..

  18. ο καθε π@@@@@ς εχει το δικαιωμα να επιλεγει τον νταβατζη του.προς τι η κλαψα η δικη ΜΑΣ.

    1. Γιατί ουτε στο Μάτι, ουτε στην Μανδρα, ουτε τωρα στην Κιννετα έτρεξαν τα ..δικα μας… σκουπιδια να βοηθήσουν, οπως εκαναν στην Αλβανία. Η ξενομανία τους και η ξενο λαγνεία τους, αλλα ο ανθελληνισμός τους, δεν εχει όρια. Μας κυβερνούν …ανθρωποι;;;…που μας μισούν.

  19. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ…..Κ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΚΕΛΕΕΣ!
    ΧΑΑΑΑΧΑΑΧΑΑΑ
    ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ

    1. ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΡΗΣΕ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΕΙ ΕΙΣΑΙ,
      ΠΡΩΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ & ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΖΕΙΣ.

      1. ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΠΟΥ;………..ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.
        ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!!

        1. Ακομα με το μαλακα το χοντρο και την συμμορια του ασχολησται…..παει αυτος προδοσε τελειωσε…………………………………….

Comments are closed.