Ποδοσφαιρική Φενέρ όπως… Παναθηναϊκός: Ηττήθηκε και γυρίζει στην Πόλη με λεωφορείο!

Κοινοποίηση:
5e468bfc-ali_koc_obradovic-625x375

Η κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρμπαχτσε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η νέα βαριά ήττα εξόργισε το αφεντικό του συλλόγου, Αλί Κοτς!
Επί σειρά ετών η ποδοσφαιρική Φενέρ αποτελούσε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο με κερδισμένα πρωταθλήματα (2007, 2011, 2014) αλλά και αρκετές δεύτερες θέσεις.

Πλέον, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική αφού ο τουρκικός σύλλογος βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού με μόλις 14 πόντους και διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα, η Φενέρμπαχτσε γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ακισάρ Μπελεντιγιέ και ο Πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, τιμώρησε τους παίκτες με ένα μέτρο που θύμισε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδας δεν θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη με το αεροπλάνο όπως είχε κανονιστεί αρχικά, αλλά θα αναγκαστεί να πάρει το λεωφορείο.

Αυτή η κίνηση θυμίζει όσα είχαν γίνει τον Απρίλιο του 2017 έπειτα από τον αποκλεισμό των “πρασίνων” στα playoffs της διοργάνωσης από την Φενέρ. Τότε, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αυτός που πήρε την ίδια απόφαση.

Για όσους αναρωτιούνται πάντως, η αποστολή των Τούρκων θα διασχίσει με το λεωφορείο μία απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: