“Πλυντήριο” της “οικογένειας Βοργία” ο παραιτηθείς Διαματάρης. “Τοποθετούσε τα μαύρα του συνεργάτη της CIA, Μητσοτάκη, σε μπίζνες στις ΗΠΑ”. Απίστευτες αποκαλύψεις

Κοινοποίηση:
diamataris-columbia1

Διαματάρης και ”οικογένεια Μητσοτάκη”

Το ”ΚΑΛΑΜΙ” έκανε αυτό που έμαθε να κάνει 25+ χρόνια: Να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να ”ξεγυμνώνει” επιτήδειους και ”παπατζήδες”, που χρησιμοποιούν την Ομογένεια γιά προσωπικά τους συμφέροντα. Ο υφυπουργός Εξωτερικών, ως ”νάρκισσος”, μπορούσε να δηλώσει, όχι μόνο ”απόφοιτος πανεπιστήμιου Κολούμπια”, αλλά και… πατριάρχης γιά να ”εντυπωσιάσει”, στο ελληνικό ”γκέττο” Αστόριας και σε αφελείς, άσχετους με Ομογένεια, πολιτικούς Ελλάδας. Με στόχο να επωφεληθεί οικονομικά η -μικρής κυκλοφορίας- εφημερίδα του ”Εθνικός Κήρυξ” Αστόριας Νέας Υόρκης.

Φυσικά, οι ”παλιοί” στις ΗΠΑ αντιλαμβάνονται ότι, δύσκολα (ή ”αναγκαστικά”) θα διώξει ο πρωθυπουργός τον υφυπουργό του, που του εξευτέλισε το ”δόγμα” περί ”αριστείας”. Οι σχέσεις του υφυπουργού με την οικογένεια, κρατούν 40 χρόνια. Σχέσεις οικονομικές, βασικά.

Ο υφυπουργός ήταν ο άνθρωπος που ”βοηθούσε” τον μακαρίτη -και ”συνεργάτη” της CIA- Kων/νo Μητσοτάκη, να τοποθετεί στις ΗΠΑ τα χρήματα που αποκτούσε εξαιτίας ”ρουσφετιών” και λοιπών ”διευθετήσεων” και ”πράξεων”. Μέρος αυτών τοποθετήθηκε γιά ”συνεταιρισμό” στην εφημερίδα του υφυπουργού. Ο μακαρίτης Μητσοτάκης ήταν αυτός που φρόντισε να έρθουν τα πρώτα χρήματα από Αθήνα, σε βαλιτσάκι μέσω εργαζόμενης στην ”Ολυμπιακή”, γιά να αγοραστεί η εφημερίδα ”Εθνικός Κήρυξ” Αστόριας Νέας Υόρκης, τέλη δεκαετίας ’70, από τους Γιώργο Λεονάρδο και Αντώνη Διαματάρη. Φρόντισε να σταλούν και τα υπόλοιπα γιά να φύγει ο Λεονάρδος.

Από τότε, εκατομ. κρατικού ή επιχειρηματικού χρήματος Ελλάδας δόθηκαν στην εφημερίδα χάρη στην μεσολάβηση της οικογένειας Μητσοτάκη. Είναι στο DNA της οικογένειας να ”φροντίζει” τα μέλη της και τους υποστηρικτές της, με ”ρουσφέτια” και με κρατικό ή άλλο χρήμα. Εξαίρεση, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο σημερινός πρωθυπουργός.

Μη ξεχνάμε ότι αξίες όπως ήθος, ευθύτητα, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, δεν χαραχτηρίζουν τους ευθυνόφοβους πολιτικούς του σάπιου ψευτο-κράτους των Αθηνών.

Την περασμένη δεκαετία, με Ντόρα στο Εξωτερικών, ένα απλό τηλεφώνημα π.χ. σε Αντώναρο ή Ρουσόπουλο, αρκούσε γιά να σταλούν 50 ή 100 χιλιάδες -ως ”χορηγία” ή ”κρατικές καταχωρήσεις”- στην εφημερίδα ή σε -μακαρίτη- ”τηλεοπτικό αστέρα” Αστόριας Νέας Υόρκης. Σίγουρα και ο πρ. πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, θα έχει να πει γιά τις ”χοντρές επιταγές” από ”Εθνική Τράπεζα”, που δίνονταν στην εφημερίδα, όταν ο μακαρίτης Κων/νος Μητσοτάκης ”ήταν στα πράγματα”.

Ο υφυπουργός, με τα περί ”πτυχίου Κολούμπια” -που αποκάλυψε το ”ΚΑΛΑΜΙ”- ”τραυματίστηκε” βαρειά. Το ίδιο και η πλαστή περί αριστείας εικόνα της κυβέρνησης. Η ζημιά γιά τον πρωθυπουργό είναι πολύ μεγάλη, όχι περισσότερο από τα περί ”πτυχίου”, αλλά από τις ”σαχλαμαρίζουσες” και ανόητες δηλώσεις και πράξεις του υφυπουργού του στην Β. Αμερική, που ζημιώνουν πολύ το κυβερνητικό κόμμα. Αλλά και η Oμογένεια ΗΠΑ εκτιμά, ότι ο υφυπουργός, ως Ομογενής, την διασύρει συστηματικά.

Το χειρότερο, τεράστιο πρόβλημα, είναι η μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε ο υφυπουργός με την εφημερίδα του, τα τελευταία 40 χρόνια, στην Ομογένεια ΗΠΑ. Με αισχρή παραπληροφόρηση, προώθηση ”φελλών-ημέτερων” και ”όλα γιά το δολάριο”, γεγονός που θα μας απασχολήσει μελλοντικά.

‘Οταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, ”αρμόδιος γιά Απόδημους”, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Βόρεια Αμερική, δηλώνει σε δημόσια συγκέντρωση στο Τορόντο «αν θέλετε να κάνετε επενδύσεις στην Ελλάδα, μην πάτε σε υπουργεία, ελάτε στο γραφείο μου» και «αν δεν υπήρχε η εφημερίδα ”Εθνικός Κήρυξ”, δεν θα υπήρχε Ελληνισμός στις ΗΠΑ», υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Τέτοιες δηλώσεις, παραπέμπουν σε σκέψεις ότι ο ”νάρκισσος” υφυπουργός πιθανά να χρειάζεται την βοήθεια ψυχολόγου.

Δεν θα σχολιάσουμε -γιά τώρα- και την επιθυμία του υφυπουργού να γίνει πρόεδρος Δημοκρατίας στην Ελλάδα, ο συν-πρόεδρος του ”Ιδρύματος Νιάρχου”, περιμένοντας, ο υφυπουργός, το ”δώρο” του, από τον συν-πρόεδρο, γιά την ”μεσολάβησή” του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σημ.: Το ”Κ”, τις πρώτες 52 ώρες, μετά την αποκάλυψη περί ”πτυχίου Διαματάρη”, έλαβε 184 emails. Αδυνατεί να απαντήσει σε όλα, αλλά οι αποστολείς να είναι βέβαιοι ότι διαβάστηκαν με προσοχή.

kalami.us / 3 Δεκ. ’19

…………..

Μία από τις πολλές επιστολές:

«Ο Διαματάρης και το ανύπαρκτο πτυχίο του
Το ζήσαμε κι αυτό: επιδημία ψεύτικων πτυχίων στα “ανώτατα” αστοριανά στρώματα της Ομογένειας! Πρώτα ο νέος διευθυντής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής, ένας Κουρλαμάνης από την Αστόρια, που καμαρωτός κορνίζωνε ένα πτυχίο ντοκτοράτου στο γραφείο του και δήλωνε επίσημα “ντόκτορ”, ενώ αποδεδειγμένα δεν είναι.

Τώρα και ο έκδότης της αστοριανής εφημερίδας “Εθνικός Κήρυξ” (γνωστότερης ως “Εθνικός Κόραξ”) που από χρόνια πλασάριζε τον εαυτό του ως “μάστερ” κάτι σπουδών για “διοίκηση επιχειρήσεων” στο ξακουσμένο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, ενώ καταφανώς δεν είναι. Υποτίθεται ότι και οι δυο αυτοί τύποι αποτελούν πρότυπα ανθρώπων πετυχημένων, μοντέλα για κάθε έλληνα μετανάστη, υποδείγματα προς μίμηση.

Τι απογοήτευση! Οι δήθεν ”καθοδηγητές” της ομογένειας, ο ένας στο ανώτερο σχολικό περιβάλλον και ο άλλος με την εφημεριδοειδή φυλλάδα του σε ευρύτερο πλαίσιο, να χρησιμοποιούν ανέντιμα και εξαπατητικά μέσα για κοινωνικό σκαρφάλωμα και προώθηση των προσωπικών τους συμφερόντων! Θάταν υπερβολή αν στην περίπτωση αυτή μιλούσαμε για κοινωνικά αποβράσματα;

Πάντως, η διαπίστωση του κοινωνικο-ομογενειακού αυτού φαινόμενου, όπου δεν παραπλανάται αλλα κυριολεκτικά εξαπατάται η κοινή γνώμη, είναι αποκαρδιωτική. Ταυτόχρονα όμως ενέχει και πολλούς κινδύνους για το υγιές μέλλον της ομογένειας που με κανένα τρόπο δεν μπορεί να κτιστεί πάνω στο ψέμμα και την απάτη.

Λυπηρά όλα αυτά. Άραγε θα ζήσουμε ακόμη και άλλα τέτοια;

Χαρ. Νταγάκης Glen Cove, NY»

www.kalami.us/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΕΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΡΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ…ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΤΑΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΑΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΒΟΛΑΙΜΕΝΑ….ΕΝΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΚΟΚΚΑΣ ΤΗΣ ΛΑΤΗΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΥΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ …..ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΔΟΙΣ ΑΠΛΟΙΣΤΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΨΩΝΙΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΟΣΜΟ … ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΗΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ…….ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΕ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ……………………………………ΗΔΟΜΕΝ…..

  2. Οι …μεγάλοι…προετοιμάζονται να την κανουν στο εξωτερικό, οταν ξεσηκωθουν οι λαθρο. Πρεπει να εχουν χρήματα, και εχουν φυσικα, εξω για να περάσουν καλα την υπόλοιπη αχρηστη ζωή τους, πατώντας πάνω στα πτώματα μας.

Comments are closed.