Πληρωμένες κομματικές “ιερόδουλες” εξευτέλισαν επ’ αμοιβή την παρέλαση στον Δήμο του ηθοποιού, Γιάννη Βούρου, με το πρόστυχο “σκετσάκι”. ΟΥΣΤ ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ βρώμες του ΣΥΡΙΖΑ!

Κοινοποίηση:
fvto εχοφιλλο- σελ 1

«Αν πάνε να τα κάνουν αυτά στο Ισλάμ, που τόσο ζεστά αγκαλιάζουνε, έπρεπε να συλληφθούν όλες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Αυτό βροντοφωνάζουν οι κάτοικοι της Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έπειτα από το μέγα αίσχος της ύβρεως της παρέλασης για το Έπος του ’40, από μια δράκα «γελοία υποκείμενα», «ξεκούρδιστα παρτάλια»…

Πήγαμε και κάναμε ρεπορτάζ σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης, θα φρίξετε με όσα θα διαβάσετε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Βρωμοξυλο τους χρειάζεται και σπασμένα δόντια.

  2. εν τω μεταξυ 2-3 απο τους επισημους χειροκροτουσαν,αυτο κανεις δεν το σχολιασε

  3. Ευτυχως που καναμε .Πρωθυπουργο τον Κουλη μας το Χρυσο μας παιδι και Δημαρχο τον γαμαω γαμω αρχικαραγκιοζη Μπακογιαννη (Ξεφτιλισες και το επωνυμο) ενα αχρηστο λεχριτη που η μονη του εννοια ειναι, να κανει ενα μνημειο κατα του ρατσισμου δεν κοιταει το βλακομουτρο να χαλια της τριτοκοσμικης Αθηνας να φωταγωγησει κεντρικους δρομους οπως η Παπαδιαμαντοπουλου που συγκοινωνει με ολα τα νοσοκομεια ,των Παιδων,το Αλεξανδρας ,το Γενικο και Λαϊκο,μια ζωη θεοσκοτεινα ο …”φωτισμος ” παμπαλαιος, κρεμεται απο τα καλωδια στις πολυκατοικιες αυτα ειναι εργα ζωτικης σημασιας ρε Μπουλη και οχι μνημεια κατα του ρατσισμου,δεν μιλαμε βεβαια για τα σκουπιδια που εχουν γεμισει ολοι οι δρομοι,για τον καθαρισμο των πεζοδρομιων και των δρομων που καποτε υπηρχε και ενας καθαριστης και μερα παρα μερα καθαριζε τα βουλομενα φρεατια απο τα φυλλα ,αυτα μαλλον γινοντε σε πολιτισμενες Πρωτευουσες και οχι στην σημερινη τριτοκοσμικη Αθηνα μαλλον το σημερινο Αθηναϊσταν με,,,,,Δημαρχο ενα ανικανο εναν λατρη των HOTSPOT !!!!!!!! που σκοπευει να γεμισει την Πολη. Κριμα για τις επιλογες μας,ηθελεστα και παθεστα !!!!!!!!

  4. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΡΑΤΗΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΑ , ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ .

  5. Άμα πας και κάνεις τις ίδιες μαλακίες στο Πολυτεχνείο ή στην διαδήλωση για τον Γρηγορόπουλο θα σε πλακώσουν στο ξύλο οι αριστεροί γιατί δεν σέβεσαι τους νεκρούς. Όταν οι αριστεροί κάνουν τις ίδιες μαλακίες στις εθνικές εορτές τότε είναι ένα χάπενινγκ και μία διαμαρτυρία κατά του μιλιταρισμού που πρέπει να την σεβαστούμε. Η ασέβεια του αριστερού είναι δικαίωμα στην έκφραση. Η ασέβεια του δεξιού είναι φασισμός.

  6. Λοιπον ακουστε πως εχει το σεναριο.Σε λιγο καιρο θα μαθευτουν τα ονοματακια τους,και θα της καλεσουν τα καναλια να πουν την “αποψη” τους γιατι εχουν “δικαιωμα” να την εκφρασουν.Ετσι ισχυριζονται οι νεοταξιτες ορθοπολιτικοι(=πολιτικοι του ορθου, δηλαδη του κωλου).Μετα θα τις δουμε να παιζουν και σε κανα σηριαλακι,και σε καμια ταινιουλα,και σε κανα θεατρακι “προοδευτικο”,θα γινουν και περισσοτερο “ακτιβιστριες” (π.χ για τα δικαιωματα των κουνουπιων που οι κακοι ανθρωποι εξοντωνουν μαζικα το καλοκαιρι) και θα εχουν πια μονιμο στασιδι στα ΜΜΕ να λενε την αποψη τους,και φυσικα μετα τι θα ακολουθησει;Η βουλη ή το ευροκοινοβουλιο,για να εξασφαλισουν το μελλον τους και να κανουν τη μπαζα τους.Γιατι νομιζετε οτι γινονται ολα αυτα;Για την τελικη μπαζα.

  7. Αυτά να πάνε να τα κάνουν στο πολυτεχνείο που είναι κοροϊδία σαν και αυτές σαν κατσίκες είναι .

  8. Οξω βρωμες αγαμητες κομπλεξικες και συμπλεγματικες ανωμαλες αναρχοαριστερες πατσαβουρες.

  9. “Καημένε Μακρυγιάννη να’ ξερες γιατί τζάκισες το χέρι σου; Το τζάκισες για να χορεύουν Σεικ τα κωλόπαιδα! “.
    Αχ βρε Χριστιανόπουλε πόσο διαχρονικός είσαι!

  10. παμε και μεις να διακωμωδησουμε τους κωμικους νεκρους του πολυτεχνειου τους μεθαυριο…χαχαχα

  11. POLY PATRIOTIS O DIMARXOS VOUROS.TO PASOKOMOUTRO TOU MELISSANIDI GIA TIN KATAPATISI TOU ALSOUS TIS N.FILADELFEIAS.
    XRWSTAEI MISO EKATOMMYRIO STO DIMOSIO .OPOIOS FORODIAFEVGEI DEN EINAI PATRIOTIS.
    POSA PERIPOLIKA MPOROUE NA EXEI LOGOU XARI I ASTYNOMIA AN PLIRWNE TO FESI TOU STIN EFORIA O PATRIOTIS VOUROS ?

    ο Γιάννης Βούρος του Στεφάνου που ορκίζεται αύριο δήμαρχος της πόλης μας κι ο Γιάννης Βούρος του Στεφάνου που οφείλει στο ελληνικό δημόσιο το ποσό των 479.615.47 ευρώ, είναι το ίδιο πρόσωπο.

    Εδώ, τίθενται μια σειρά από σοβαρά ζητήματα τα οποία απαιτούν λεπτομερείς εξηγήσεις, πρώτα από μέρους του κυρίου Βούρου.

    Πώς είναι δυνατό να πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο –ως δήμαρχος- και ταυτόχρονα θα του οφείλει αυτό το μεγάλο ποσό που υποχρεώνει την ελληνική Πολιτεία να δημοσιοποιήσει το όνομά του ως μεγαλοφειλέτη του δημοσίου, δηλαδή να τον «κρεμάσει στα μανταλάκια» κατά το κοινώς λεγόμενο;

    Τι λέει γι αυτό η νομική υπηρεσία του δήμου;

    Είναι δυνατό να πληρώνεσαι από το δημόσιο και ταυτόχρονα να είσαι μεγαλοφειλέτης του;

    Μήπως, όμως, ο κ. Βούρος σκοπεύει να αξιοποιήσει την ευεργετική ρύθμιση της νέας κυβέρνησης και να ρυθμίσει τις οφειλές του, ώστε να βγάλει το όνομά του από αυτή τη ντροπιαστική λίστα;

    Η ΑΑΔΕ υποστηρίζει ότι ο κ. Βούρος οφείλει συνολικά στην εφορία το ποσό των 479.615,47 ευρώ.

    http://www.e-alitheia.gr/pub/33928/zhtountai-e3hghseis-kyrie-bouro

  12. Πλήρης ευθυγράμμιση της Μητσοτακέικης ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ.

  13. STARXIDIA OLIS TIS ELLAS OLOI OI PSEUTONEKROI TIS ARISTERAS….POLITEKNEIO,ALIEKSIS,XISSAS

  14. ΚΚΕ= ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ & ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ
    ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟ-ΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    …ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ- ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ή ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΧΟΝΤΑΙ .ΔΗΛ ,ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΟΥ Κ@Λ@Υ – ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…………..

  15. Αυτά τα σούργελα δηλώνουν ηθοποιοί. Ηθοποιός σημαίνει ποιώ ήθος. Τι ήθος ποιούν αυτές? Αυτές είναι ανηθοποιοί, μαρουλοποιοί, μαιντανοποιοί και δεν συμμαζεύεται.Το βασικό προσόν ενός ηθοποιού πρέπει να είναι ο αυτοσεβασμός. Αυτές δεν σέβονται τον εαυτό τους, θα σεβαστούν τους άλλους? Κανονικά θα έπρεπε να βγεί το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών και να καταδικάσει αυτή την σαχλαμάρα γιατί προσβάλλει τους ηθοποιούς. Όπως και θα έπρεπε να κλείσουν την σχολή Θεάτρου που σπούδασε αυτές τις μαλακισμένες. Τι μόρφωση έδωσες σ΄ αυτά τα καθίκια που δεν σέβονται τίποτα?

  16. Αστυνομια υπηρχε στην παρελαση???? Εαν ημουν εγω εκει και ξαφνικα μονος μου εβγαινα και χοροπηδαγα θα εμφανιζοταν αμεσως αστυνομικος να με απομακρυνει και να με συλλαβει η οχι??? Αμεσα επρεπε να επεμβουν οι αστυνομικοι και να προβουν σε προσαγωγες. Βεβαια υπηρχε το ενδεχομενο ο κοσμος τριγυρω να γιουχαρε τους αστυνομικους γιατι βλεπω οτι δεν αντιδραει κανενας ραγιας πολιτης σε ολο αυτο το τρισαθλιο σκηνικο. Εν πασει περιπτωσει μπορειτε να βγαλετε τα ονοματα τους στη φορα???

  17. Δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να τις κλεισει μεσα για προσβολη των συμβολων;;

  18. Ποια η διαφορα κούλις άξελ δλδ εκτος της γραβατας;

  19. Μια ζωη οι Ελληνες τρώγονται σαν τα σκυλιά..τι θα πει ρε ανθέλληνες αριστερά και δεξιά;;; ψηφίζετε εις γνώσιν σας κοπροσκυλα που σας ξεσκιζουν την σάρκα …κανενας δεν κάνει στην Ελλάδα…ένας έκανε ο Καποδίστριας και τον φάγανε…έτσι τρωγονταν οι Ελληνες και βρήκαν ευκαιρία οι Τούρκοι να μας ξεκανουν και καλά και επενεβησαν οι μεγάλες δυνάμεις…ακόμα θα ειμασταν υπο τουρκικό ζυγο

  20. Κατ αρχας αν υπηρχε κρατος Ελληνικο και οχι λαθρομεταναστευτικο
    ολες αυτες επρεπε να ειχαν συλλειφθει και να τιμωρηθουν για προσβολη του εθνους
    και ατιμωση της μνημης οσων επεσαν υπερ πιστεως και πατριδος.
    Για να μαθουν να στεκοντε με δεος μπροστα στη μνημη οσων θυσιαστηκαν
    για να ζουνε ελευθερες αυτες σημερα.
    Τετοια ασεβεια και αναξιοπρεπεια.

    1. Δε τους χρειάζεται σύλληψη. Χλευασμός τους χρειάζεται.

      1. Συλληψη εχουν κανει οι ετσι κοπελες και μετα εκαναν εκτρωση.

  21. στημενο ηταν χιο απο αριστερους λεχριτες του συριζα

    1. Και γιατί δεντις μάζεψε η ψευτοδεξιά του κούλη;;;;

      1. Ποια η διαφορα μεταξυ ψευτοδεξιάς και ψευτοαριστεράς δλδ, εκτος της γραβατας;

Comments are closed.