Πληροφορία τώρα! «Ο Ιβάν τον πιέζει! Τα βροντάει από υπουργός Μεταφορών ο Κώστας Α. Καραμανλής;»

Κοινοποίηση:
Prime Minister of Greece and President of New Democracy party, Kyriakos Mitsotakis, meets with the Ministrer of Infrastructure, Transport and Networks, Kostas Karamanlis, in Athens, August 1, 2019 / Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τoν Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, στην Αθήνα, 1 Αυγούστου, 2019

To διαβάζουμε στο kourdistoportocali και η αλήθεια ειναι ότι, κουνάμε λίγο το κεφάλι μας. Στην Ελλάδα όλα είναι εφικτά να γίνουν.

Η Ελλάδα ποτέ δεν αλλάζει ακόμη κι εάν τα σύνορά της φθάσουν εκ νέου έως τη Θεσσαλία.

Πάρτε παράδειγμα αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο ποδόσφαιρο.

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζαγοράκης, αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί μετά την πολιτική απόφαση του υποβιβασμού για ΠΑΟΚ ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και της παραίτησής του!

Γύρευε να ξηλωθεί με αυτό τον τρόπο το πουλόβερ της Νέας Δημοκρατίας και να επανέλθει ο Τσίπρας με έκτακτη οικουμενική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι σχεδόν οι βουλευτές της ΝΔ που εκλέγοντια στη βόρειο Ελλάδα δέχονται πιέσεις να ανεξαρτητοποιηθούν.

Ανάμεσά τους και ο υπουργός Κώστας Καραμανλής!

Το πρωτάθλημα βρωμάει μπόχα και διαπλοκή.

Την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, το Ελληνικό μπαίνει σε νέο φαύλο κύκλο καθυστερήσεων μια και η υπόθεση της άδειας του Καζίνο οδηγείται βίαια στη Δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ επέστρεψε σπίτι του και ο Σμπώκος και με αυτό το τρόπο η χώρα επανέρχεται στη κανονικότητά της.

Υ.Γ>Είδηση της τελευταίας στιγμής>

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η απόφαση Μητσοτάκη για τη διαγραφή Ζαγοράκη έρχεται στον απόηχο της χθεσινής δήλωσης του ευρωβουλευτή, μέσω της οποίας ανέφερε ότι εάν ο ΠΑΟΚ δε δικαιωθεί, “δε μπορεί να συνευρίσκεται στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Η συγκεκριμένη αναφορά αποτέλεσε …κόκκινο πανί για τη Νέα Δημοκρατία, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να διαμηνύει ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.

“Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο, ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, αλλά δε θα επιτρέψει ένα τέτοιο θέμα να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή, ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις με θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφαση του Πρωθυπουργού διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Ζαγοράκης”, επεσήμανε ο κ. Πέτσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. να τσακιστει και να φυγει και ο κωστακης ο καραμανλης και το λαμογιο ο ζαγορακης και οσοι αλλοι θελουν να τα εχουν καλα με τον ρωσσο πρακτορα που ξεπλενει το βρωμικο χρημα στην χωρα μας απο τα μπραβιλικια, τα ναρκωτικα, τον παρανομο τζογο και το εμποριο λευκης σαρκας. Να παραδοσουν την εδρα τους και στα τσακιδια. Στις επομενες εκλογες ουτε την ψηφο τους δεν θα δουν στην καλπη οι αχρηστοι.

    1. Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΟΛΟΓΑΥΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

      1. ΤΟΣΟ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ !!!
        ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ!!!
        ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.

  2. Ωρε που πάμε…. Γεμίσαμε μπουχεσες πολιτικά ντιδες….

  3. Πολιτικοι ανεξαρτήτως προελευσης καναν παρέλαση στο Μακεδονία παλλας στα capital control για να χρησιμοποιησουν τα χρηματοκιβωτια.

  4. Ο Κωστακης Καραμανλης εχει καθε δικαιωμα να δειξει τη πορτα της εξοδου στους ανικανους κ να αναλαβει τα ηνια της ΝΔ λογω εθνικης αναγκης.
    Αντε ρε,εχεις το ονομα,εχεις τα κοτσια;

  5. Έχει λαδώσει πολύ κόσμο ο γεωργιανός πράκτορας του Πούτιν. Πρέπει να έχει πολλούς βουλευτές της ΝΔ στο μισθολόγιο….

    1. καλητερα του πουτιν παρα με το σορρος οπως ο δικοσ σου.

  6. Ο/Η 'Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο' λέει:

    τότε γιατί στήσατε την ΕΕΑ με έκτακτες αλλαγές στα μέλη της για να εφαρμόσουν τη σκευωρία του εσκομπαράκη; Ποιος διχάζει τη χώρα βλακέντιε; Ο κουλης!!!!

Comments are closed.